Nové barefoot boty: vyplatí se neváhat

Neue Barfußschuhe: Schnell sein lohnt sich

Nechali jsme se inspirovat nejoblíbenějšími modely a novými trendy a dnes představujeme naše nové kotníkové boty a tenisky, ve kterých se budeš vznášet v oblacích.

Na scénu přicházejí nové modely DAQOTA, RAQO, PARQER, QODY, ROQA a CEDRIQ. Už se nemůžeme dočkat, až se dozvíme, který model se stal hitem podzimu 2020. 

Vedle našich nových modelů najdeš v našem obchodě samozřejmě mnoho dalších. Určitě si najdeš své nové favority. Podívej se hned teď.

 

>> Všechny barefoot boty pro ženy – klikni tady!

>> Všechny barefoot boty pro muže – klikni tady!

 

S kotníkovými botami nikdy neuděláš chybu. Od podzimu do jara si můžeš užívat komfortu kotníkových bot každý den. Za velmi chladných dní ti poskytnou lepší ochranu než tenisky a za teplejšího počasí nechají tvé nohy dýchat lépe než vysoké kozačky.

Udržitelnost nabývá na důležitosti a kotníkové boty jsou barefooty, které můžeš nosit téměř po celý rok. K tomu si pořiď nějaké pohodlné barefoot tenisky, barefoot sandály a pohodlné pantofle a máš vystaráno.

 

DAQOTA Waterproof Grey pro muže a ženy

Šněrovací boty jsou v tomto roce nezbytností! Naše boty DAQOTA ale šněrovat nemusíš. Gumičky ti umožní botu roztáhnout a snadno a pohodlně do ní vklouznout.

Naše boty DAQOTA jsou super pohodlné, nepromokavé outdoorové boty, které prostě musíš mít. Tyhle boty tě doprovodí nejen při tvých outdoorových aktivitách, ale prozáří každý všedni den. Díky modernímu, jednoduchému designu se tyhle středně vysoké kotníkové boty jednoduše hodí ke všemu!

Tento barefoot model je k dispozici v ženských i mužských velikostech.

 

 

PARQER pro ženy i muže

Model PARQER je skvělou kombinací elegantních volnočasových a outdoorových bot. Tyhle barefoot boty se skvěle hodí na procházky po městě i na výlety do přírody. S botami PARQER určitě budeš čelit mnoha závistivým pohledům - jsou to totiž středně vysoké boty, které opravdu chytí za srdce!

Tento šněrovací model byl vyprodán krátce potom, co byl uveden na trh. Těší nás, že design těchto pohodlných barefoot bot je tak přesvědčivý. Proto už pilně vyrábíme další. Musíš jen chvilku počkat, až budou zase k dispozici všechny velikosti. A pak si musíš pospíšit, aby ti tvé oblíbené boty nevyfoukl někdo jiný.

Líbily by se ti tyhle boty v jiné barvě? Dej nám vědět v komentáři níže. Pokud bude dostatečná poptávka, rádi vyrobíme i jiné verze.

 

 

ROQA pro ženy i muže

ROQA patří mezi středně vysokými kotníkovými botami ke skutečné klasice. Tenhle design je prostě nadčasový. Díky prostému a harmonickému designu je můžeš libovolně kombinovat s jakýmkoliv oblečením. Jednoduše se hodí ke všemu. Naše ROQA jsou tvé nové inspirativní kotníkové tenisky . Teď si jen musíš vybrat ze tří barev!

Už se nemůžeme dočkat až zjistíme, která barva se vyprodá jako první. Neváhej moc dlouho, jestli chceš své ROQA pro chladnější období opravdu mít.

 

 

 

RAQO - veganské středně vysoké tenisky pro moderní muže

Naše veganské tenisky RQO nabízejí pohodlí, stabilitu a oporu a zároveň vypadají opravdu moderně. Tyhle středně vysoké tenisky se svěžím designem ti vždycky zvednou náladu. Jsou ideální volbou pro podzimní dny, protože vysoký střih udrží tvé nohy hezky v teple.

RAQO jsou veganské barefoot tenisky pro moderní muže, kteří chtějí od života víc! Už jedny máš? Ne? Tak na co čekáš?

 

 

QODY - elegantní barefoot tenisky pro muže

QODY jsou moderní a elegantní barefoot tenisky, které prostě vypadají perfektně při každé příležitosti. Hnědá barva jim dodává elegantní a přitom velmi moderní vzhled. Ať už si je vezmeš k elegantním kalhotám do kanceláře nebo k pohodlným džínám, nikdy s nimi neuděláš chybu!

QODY jsou teď k dispozici ve všech velikostech. Ale jak víme ze zkušenosti, to se může rychle změnit. Pokud chceš na podzim udělat s těmito stylovými barefoot botami dojem, pak si je pořiď hned teď .

 

 

CEDRIQ - Červené pro ženy, modré pro muže

Zcela nové a se super svěžím designem – naše boty CEDRIQ jsou neuvěřitelně lehké barefoot tenisky, jejichž pohodlí a vzhled jen stěží něco překoná. Jedna věc je jistá – tyhle tenisky budou opravdu poutat pozornost!

Naše červené boty CEDRIQ jsou už k dispozici, ty modré, v mužských velikostech, budou k dostání už brzy. Ale už teď ti můžeme říct jednu věc: Kup si je co nejdřív, protože skladem máme jen pár velikostí.

 

 

Byli bychom rádi, aby se ti podařilo najít boty svých snů: moderní, pohodlné a vyrobené udržitelným způsobem. U ZAQQ žádný problém.

Podívej se do našeho online obchodu. Máme obrovskou nabídku zdravých barefoot bot. Určitě tu najdeš své favority!

Máš nějaké přání? Sem s ním! Pokud chceš naše pohodlné barefoot boty v jiné barvě nebo v jiném materiálovém provedení, určitě nám napiš. Vždycky se snažíme splnit přání našich zákazníků a vyjít každému vstříc. Tak popadni klávesnici a něco si přej!

Feel free, feel ZAQQ!

Zpět na blog
1 z 3