Naše zcela nové barefoot boty ve zlaté a stříbrné

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

S našimi novými modely můžeš v pozdním létě opravdu zazářit. Tyto barefoot boty ve zlaté a stříbrné okoření tvůj outfit a jsou důkazem, že pohodlí a styl se k sobě dokonale hodí.

Některé velikosti byly vyprodané krátce po svém uvedení na trh, takže pokud chceš využívat výhod těchto ženských barefoot bot už letos v létě, tak rozhodně neváhej.

Na scénu přicházejí naše zcela nové modely: QOSMO Champagne, QOQET Osiris, UNIQUE Silver a QARAT White!

 

QOSMO Champagne – Tvé barefoot mokasíny, které mají styl

Připadají ti tvé klasické mokasíny příliš těsné? Jako kosmopolitní žena si ceníš nekonvenčního, avšak elegantního stylu? Pak QOSMO Champagne představují tvé ideální pohodlné mokasíny! S decentními zlatavými odlesky připomínajícími bublinky ve sklenici šampaňského, dodají tvému vzhledu na půvabu. Skoro bys zapomněla, že pod tou třpytivou fasádou se skrývají pohodlné barefoot boty. QOSMO Champagne jsou tvé nové barefoot mokasíny, které ti zaručeně přichystají spoustu výjimečných chvil!

Barfuss-Loafer-QOSMO-Champagne


K šampaňskému QOSMO – klikněte zde!

 

QOQET Osiris – svůdný barefoot sandály

Drzé a svůdné, naše QOQET rozhodně dostojí svému názvu! S těmito barefoot sandály dostaneš, co chceš! 

Výjimečný střih těchto barefoot sandálů dodá tvému vzhledu na ženskosti. Měkká kůže Nappa září a zlatavé tóny se postarají o zbytek. Kdo říká, že barefoot boty nemůžou být opravdu sexy? QOQET Osiris jsou tajemně svůdné a přesto maximálně pohodlné.

Barfusssandalen-QOQET-Osiris

Do QOQET Osiris – klikněte zde!

 

UNIQE Silver – – Tvé unikátní barefoot sandály

Unikátní barefoot sandály pro unikátní ženy, naše UNIQE Silver jsou přímo snem pro horké letní dny. Elegantní design pásků působí velmi žensky a zároveň poskytuje ideální oporu. UNIQE nejsou jen absolutně unikátní, ale zároveň srší vtipem. Díky svému vzhledu tě nechají zazářit a tvůj letní outfit v nich nezůstane bez povšimnutí.

BarfussSandalen-UNIQE-Silver


QARAT White – Tvé hravé barefoot sandály

Někdy to chce prostě něco navíc! QARAT jsou půvabné a zároveň decentní boty s kamínky zasazenými v kůži. S těmito barefoot sandály budeš v létě vždycky dokonale oblečená, protože díky jejich hravému designu vypadají opravdu žensky.

Barfusssandalen-QARAT-White

Pro QARAT White – klikněte zde!

 

Volba je na tobě. Který model barefoot bot se ti líbí nejvíc? Které barefoot boty by se ti líbily v jiných barvách? 

Napiš nám v komentářích. Pouze tehdy, pokud budeme znát tvá přání, budeme pro tebe v budoucnu schopni vyrobit takové barefoot boty, které splní tvá očekávání.

Pro tento rok chystáme ještě několik překvapení, ale do té doby budeme mít stále vyhrnuté rukávy a tvrdě pracovat.

Tvůj tým ZAQQ

Zpět na blog
1 z 3