Naše zcela nové modely barefoot bot uvedené v červnu 2020

Unsere brandneuen Barfußschuhe-Modelle im Juli 2020

Máme skvělou novinu!

Konečně ti můžeme představit nové modely barefoot bot, na kterých jsme posledních několik měsíců tvrdě pracovali. Vývoj těchto modelů nás stál hodně úsilí a času. Ale rozhodně se to vyplatilo. Určitě tě ohromí, protože nás taky!

Na scénu přichází QUSQO, QAMPION, ZARQA & Co - tvé nové barefoot boty od ZAQQ!

Naše nové barefoot tenisky a barefoot běžecké boty

Svěží, unikátní a moderní: Tyhle nové tenisky najdeš v našem online obchodě.

QUSQO – sportovní barefoot boty pro moderní ženy

ZAQQ-Barfussschuhe-Sneaker-QUSQO

QUSQO jsou tvým novým společníkem pro teplé letní dny. Svými živými barvami ti navíc zvednou náladu. Tyhle sportovní tenisky nejsou jen moderními botami pro každodenní nošení, ale nabízejí také dokonalou oporu při sportování. Jsou ohebné, lehké jako pírko a prodyšné. Chceš víc?

QUSQO

QAMPION - sportovní tenisky pro moderní muže

QAMPION-Barfuss-Sneaker

Naše QAMPION jsou k dostání ve třech různých variantách: White, Brown a Navy Red. Které se ti líbí nejvíc? Všechny tři mají jednu věc společnou - jejich jméno říká vše! Naše QAMPION se postarají o to, že budeš vždycky v nejlepší formě. A nejen to, v těchto botách budeš vždycky vypadat absolutně moderně!

QAMPION

ZARQA - lehké tenisky ze síťoviny

ZARQA-Barfussschuhe-Sneaker

Stylová a absolutně prodyšná síťovina, s materiálem k vyztužení zvláště citlivých oblastí - to jsou naše stylové tenisky ZARQA. Vyrobily jsme je ve třech různých barvách: Červené pro ženy a modré a černé pro muže. Se ZARQA se budeš po svém posledním běhu hned těšit na další. Lehké, prodyšné a stylové!

ZARQA

QOM - Tvé nové kotníkové barefoot boty

QOM-Barfussstiefel

S těmito novými kotníkovými barefoot botami jsme se opravdu překonali. Jsme jimi tak ohromeni, že jsme je navrhli hned v pěti různých barvách. Tyto kotníkové barefoot boty jsou diskrétně nenápadné a nabízíme je v šedé, černé a koňakové ale také odvážné červené a modré. QOM jsou láskou na první pohled, jedinou otázkou zůstává, která barva přistane ve tvém nákupním košíku.

QOM

Po uvedení nových modelů jsou tu přípravy na uvedení dalších. Brzy budeme mít další kolekci nových barefoot bot. Už to nebude dlouho trvat, tak nás zase brzy navštiv. V ZAQQ se totiž pořád něco děje!
Ale teď jsme zvědaví, který z našich nejnovějších modelů barefoot bot se vyprodá jako první. Neváhej moc dlouho, protože na skladě máme jen omezené množství.

Feel free, feel ZAQQ!

Zpět na blog
1 z 3