Nazout a cítit se dobře - barefoot boty ZAQQ ROQQ Trail Black

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Ernst ze Švýcarska se s námi podělil o svou zkušenost. Kdykoliv si nazuje své barefoot boty ZAQQ, je šťastný. A to nás velmi těší!

Díky, Ernste, za tvá slova. Přejeme ti ještě mnoho dalších skvělých treků s našimi outdoorovými botami ROQQ Trail Black. 

Nechceš se s námi také podělit o svou zkušenost a svolit k jejímu publikování?

Tak nám napiš:

we@zaqq.de

Když jsem hledal lehké boty, které sahají až ke kotníkům a jsou pohodlné i v letním počasí, skončil jsem u bot ZAQQ ROQQ Trail. Před tím jsem už zkoušel boty od jiných dodavatelů, ale žádné mi nevyhovovaly. 

Objednal jsem si velikost 47, i když moje „normální“ velikost je 45, ale potom, co jsem nosil barefoot boty už dva roky, jsem měl pocit, že moje nohy potřebují víc místa. 

Objednávka přišla obratem. Byl jsem překvapen, jak rychle dorazila, přesto, že žiju ve Švýcarsku. Když jsem si je poprvé vyzkoušel, hned mě napadlo, „nazout a cítit se dobře“, tak by to u bot mělo být. 

Erfahrung-ZAQQ-ROQQ-3ZgWbsS5yy8fSAErfahrung-ZAQQ-ROQQ-2
Erfahrung-ZAQQ-ROQQ-1G6kW9Y4vhE8Ua

 

Tyhle boty jsou lehké, velmi pohodlné a úžasně padnou. V průběhu posledních dvou měsíců jsem je mohl pořádně otestovat, ať už to bylo na treku v Chiemgauských Alpách, ve vnitrozemí Portugalska nebo ve Švýcarsku. Nikde nic nepíchá, ani nepřekáží, boty nekloužou a jsou opravdu pohodlné i v letním počasí. 

Cítím se v nich opravdu bezpečně. Při šněrování dělám dvojitý uzel, protože tkaničky mají jinak tendenci se rozvazovat. Nejsou nepromokavé, což tenhle materiál neumožňuje. Péče o boty je opravdu snadná, stačí kartáč nebo vlhký hadřík. Impregnační sprej je sice na vlhké louce ochrání, ale rozhodně ne na celé hodiny.  

Možná to zní divně, ale kdykoliv si ty boty nazuju, cítím se opravdu šťastně. 

Závěr: ROQQ Trail Black bych si určitě koupil znovu.

Zpět na blog
1 z 3