Moje barefootky pro každou příležitost: SQY White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Naše zákazníka Valentina už byla nadšená svými expeqy. Pro letní polovinu -zamilovala se do sportovní bosé boty Sqy White.

Děkujeme za tuto krásnou zprávu o zážitku a mnoho pohodlných prohlídek s vašimi novými boty.


Chcete nám také poslat zprávu o publikaci?

Pak nám prosím napište:
My@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Kdybych mohl mít jen jednu botu, byl by to můj nový SQY White! Tato bosská bota mě naprosto přesvědčila. Ale na začátku je nejlepší chytit. V loňském roce jsem dostal svůj první ZAQQ Objednal jsem bosé boty poté, co jsem se s tématem podrobně zabýval. Vzhledem k tomu, že chci vlastnit jen velmi málo bot, mělo by to být o půl a především vodotěsnou turistickou botu, která nevypadá jako venkovní. Hodnoval jsem se u různých poskytovatelů, ale uvízl jsem na vodotěsné Expeq Vegan Marone. A co mohu říci, byl jsem nadšený. Tato podešev je pěkná a přilnavá a běží úžasně měkká.

SQY-WHITE 2ELRF2X7QFKVA0


Proto by moje letní polovina -rok by měla mít tuto podešev. Sqy White mě okamžitě upoutala. Jako běžecká bota ZAQQ Vedený obchod také vypadá naprosto vhodné pro každodenní použití s ​​bílým materiálem. Takže jsem narazil na dva ptáky jedním kamenem a mohu přilákat tuto bosskou botu ve městě i na sportovní aktivity. Kromě toho je Sqy White také veganská, což pro mě bylo zvláště důležité podle mého výběru.

SQY-WHITE 4QV7WWPR79OS9


Po dvou týdnech intenzivního běhu v této bosé botě jsem stejně nadšený jako u první zkoušky v mém bytě. Světlo, flexibilní a všeobecně použitelné, moje nová oblíbená bota pro každou příležitost.

 

Podrobnosti o bosé botě sqy bílé

Tato bosská bota nemusí být sestavena, což je pro mě velkou výhodou. Elastická pásmo je připojena k vrcholu tkáně natahové sítě tak, aby bota dobře sedala. Tkanina sítě je udržována v necitlivém šedém tónu. Nevidíte na tom každé místo, což je další výhoda na prohlídky přírodou.

SQY-WHITE 5ED4DIQBME53PV


Na vnější straně je šitá bílá vrstva kolem látky, která vypadá jako kůže, ale je vyrobena z veganského materiálu. Může být úžasně otřen. Travní skvrny i bláto mohly být bez problémů odstraněny. Chlapky jsou vlastně elasticko -ty, které dávají bosé botě lepší vzhled. Pokud jsou boty příliš daleko, můžete je také přitáhnout blíže nebo uzel. Pro mě byla bosská bota od začátku optimální. Zevnitř je šitá tyrkysová, velmi jemná textilní vrstva, která se opticky hodí velmi pěkně. Když je bota oblečená, nevidíte je.

SQY-WHITE 6CEDWGZ1JS74KU


Kde mám nosit sqy všude? S jasným designem, jak již bylo zmíněno, SQY nevypadá jako typická sportovní bota. Proto nosím tyto bosé boty do práce. Protože jsem do kanceláře běžel 5 km, jsem obzvláště rád, že jsem našel takovou útulnou botu. O víkendu bude tato bosská bota podrobena jejím tempem. Udělal jsem několik dlouhých prohlídek polí a lesy a jsem stále nadšený.

Teď jsem našel svou chladnou sezónu s expeq a svou dobrou povětrnostní botu s SQY. Pro Midsummer je jen několik sandálů! Ale brzy se nastěhuji se mnou.

Zpět na blog
1 z 3