Láska na první krok s barefoot botami ZAQQ YORQ

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Naše zákazníka Judith nám poslala následující zprávu o jejích zkušenostech s našimi bosými botami. Jsme ohromeni řádky a moc vám děkuji.

 

Chcete nám také poslat zprávu o publikaci?

Pak nám prosím napište:

My@zaqq.de

 

 

Zažít-ZAQQ-Barfusschuhe-yorq-4pgfx5dwu53k4

 

Podle skutečné události

„Chceš to zkusit ???“. Tentokrát to nebylo o šťavnatém kusu čokoládového dortu. Šel jsem se svým nejlepším přítelem, když mi řekla o svých prvních bosských botách s jasnýma očima. Vzhledem k tomu, že vypadali nesmírně nenápadně, neviděl jsem žádný důvod, proč je oslovit na jejich obuvi. Promiň!

Až do dnešního dne se také musím přiznat, nikdy jsem o tomto druhu bot neslyšel. Znělo to divně a já jsem si nebyl jistý, co očekávat. No, nezemřel bych na to ...

Vzhledem k tomu, že moje přítelkyně je také milá a naprosto mimořádná (která jezdí na práci s koněm?) A všechno, co ji inspiruje, docela v pohodě a trendu, souhlasil jsem a vyměnili jsme si - ale pouze tu pravou botu. Chtěl jsem být na bezpečné straně. Když jsem se vylíhl a tkaničky byly svázány, běžel jsem a pak se to stalo ...

 

Zažít-ZAQQ-Barfusschuhe-yorq-3

 

Jak první bosská bota změnila můj život

... Byl jsem omámený. Ne proto, že bych spadl. Haha! Žádný. Protože jsem měl na sobě dvě různé boty, dokázal jsem najít přímý rozdíl. Zatímco moje vlastní bota zachytila ​​nohu, moje prsty a balíky v bosé botě měly dostatek místa. Bota byla extrémně měkká a na mé noze dokonale zasadila. Bylo to útulné měkké a velmi lehké, jako bych neměl vůbec žádnou botu. Ale byl tam! Viděl jsem ho?

Skutečným vrcholem, skrze který jsem nemohl vyvolat své nadšení, byla super flexibilní a měkká podešev. Každý krok mi dovolte cítit podzemí. S velkými očima a otevřenými ústy mi do mysli vystřelila jen jedna myšlenka: zamiloval jsem se.

Miloval jsem chůzi naboso od dětství. Měli jsme velkou zahradu. Byl to moje venkovní herní místnost. Tam jsem byl schopen zjistit svět nohama. Měkká tráva, úhlové kameny - které v létě zářily, aby cítily pokutu, lechtavý písek a poškrábané štětiny našeho plováku - vždy to bylo fantastické dobrodružství.

Ve vzpomínkách jsem si teď oblékl druhou bosskou botu a byl jsem si jistý: moje přítelkyně by ji nikdy nedostala zpět.

Ach ne, stále byl problém ...

 

 

Utlačovaná touha po bosých botách

I když jsem krátce přemýšlel, rychle (a skvělý, mega, velmi pohodlný!), Abych hledal šířku, abych konečně mohl zavolat boty své vlastní, takže jsem odmítl tyto odporné myšlenky a samozřejmě jsem boty vrátil zpět. Přátelství navždy.

Ale jak to šlo? Co se stalo s mou velkou láskou k bosům na bosé boty?

Vlastně jsme ztratili z dohledu na sebe několik let - bosý bota a já. Důvodem nebyla forma v té době, na kterou se někteří lidé cítí jako zvyknout si. Ne, to je prostě tvar našich nohou. Vzhledem k tomu, že naše tělo v celém rozsahu je estetickém mistrovské dílo, naše nohy jsou také perfektní. Tak proč nosit botu, která odpovídá původně koncipovanému obrysu? To je také mnohem zdravější a zabraňuje nesprávnému postavení prstů a tím dalším zdravotním problémům. Například tato odporná a společná bytost, že Vxal Hallis, ne, Hulla Vaxis, Axel Valgis nebo to byl Hallux Valgus? Každopádně jsem s tím bojoval už mnoho let. Vysoké podpatky byly moje zkázy. Mohou odpočívat v míru.

No, zpět ke skutečnému problému s botou mé přítelkyně: byl to ... design. Bota nebyla absolutně nic tak, bez výrazu, nepravda. Že „určité něco“ chybělo. Něco zvláštního. Tento „wow“ nebo „boah“, což vás nutí vesele tleskávat. Vím, že to nemusí být vždy extravagantní. Ale někdy!

A kromě toho: Pokud musím zamknout nohy (bosý do práce? Raději ne ...), pak byste měli být alespoň krásní. Jako byste žili ve svém vlastním malém paláci? . Takže touha po perfektní bosé botě ve mně spích a jednoho dne by měla být konečně kojena ...

 

Zažít-ZAQQ-Barfusschuhe-yorq-1
Zažít-ZAQQ-Barfusschuhe-yorq-5

 

Láska k bosním botám, která byla považována za ztracenou, znovuobjeveno

Po letech se opět rozšířila láska k bosům. Konečně!

Můj výzkum ukázal, že bosé boty nebo „minimální obuv“, které se nadále nadále usazují na trhu. Takže jsem procházel různé online obchody od známých poskytovatelů bosů bos. Naučil jsem se ZAQQ vědět. A zjistili, že existují kreativní mysli s měkkým místem pro udržitelnost a design, které tvrdí, že vytvoří něco zvláštního. Funkce splňuje design.

Výsledkem je řada modelů. Už jsem se nemusel dělat bez ničeho. K dispozici jsou baleríny, obchodní boty, pantofle, mokasíny, venkovní boty, běžecké boty, sandály, krajkové boty, boty ponožky, boty. Dokonce i modely tenisky se liší: Times Highop nebo Mid-Cut. Široké spektrum typů obuvi bosých, dovolte mi, abych se podíval do mého tabletu v úctě.

Ať už dynamický, elegantní, extravagantní, exotický, klasický, příležitostný, sofistikovaný, retro, romantický, sportovní - existuje každý styl v každé barvě. Ať už monochromatický nebo šťastný barevný. Ať už kovové třpytky nebo faktické a čisté.

Připojuje se také EyeCatcher. Barevné podrážky a tkaničky, třpytivé kamenné spotřebiče, třpytivé flitry, květinové výšivky, ušlechtilé krajky, chladné nýty, stříbrné a zlaté popruhy, pletené popruhy.

Takže jsem měl sny a myšlenky perfektní bosé boty. ZAQQ Probudil mě a objasnil mi to: Moje sny nevypadají jen skutečné, jsou!

Dokonce i můj milovaný běžící podešev - vrchol každé bosé boty - je nabízen v různých variacích. S tlumením nebo bez něj (to nemá nic společného s vařením, ale s funkcí absorbování síly, která vzniká, když se vyskytuje) a různé silné stránky hloubky podešví a profilu.

Omlouvám se, zpět k příběhu. Takže jsem tam plácl a toužil po první bosé botě. Pokud by znovu nebyl žádný další problém: objevil jsem extrémně mnoho speciálních a expresivních návrhů ZAQQ, Poté jsem předstíral, takže jsem nevěděl, jak platit tyto boty v životě. No, tak jsem si vybral „méně je víc“. A tak jsem našel svou absolutně oblíbenou botu naboso ... The Yorq.

 

 

Začátek velkého milostného příběhu na bosé boty

Nakonec jsem držel krabici bot v rukou a otevřel ji zpomaleně. Myslíš si, že jsem blázen? Ano, uh, ne! Jen si myslím, že byste si měli užít každou sekundu, pokud jste si vybrali ten pravý. Takže to pokračuje. Hluboký černý hedvábný papír vyšel najevo, který jsem složil stejně opatrně a praskal. A tam byl. Můj předmět touhy. Moje první bosská bota. Moje zlatíčko!

Krásná loď, která byla obratně představena kombinací nejkvalitnějších velur a kůže Nappa. Kousek šperků pro mě vyrobil v dokonalosti řemesel. Trochu retro a přesto absolutně aktuální. Při bližší kontrole jsem si všiml dalšího vrcholu: optická pata. Vypadá to trochu jako obchodní bota v rouchu boty. Dobře promyšlený na nejmenší detail.

Moje první procházka s mým „novým“ byla samozřejmě sen. Mimochodem, nemusel jsem běžet v botě nebo si pomalu zvyknout na běh s bosými botami. Proč taky? Nemusím si zvyknout na bosý.

A znovu jsem se znovu uvědomil: naše nohy nám nesou tisíce kilometrů skrz naše životy, a proto vydělávají jen to nejlepší. Už nechci nosit žádné jiné boty. Za to jsem si ten pocit příliš užil a miloval jsem při běhu.

Takže teď, když jsem téměř prodal celý svůj interiér, abych si dopřát svůj nový náklaďák a měl jsem více bosých bot jako jídla v bytě, mohu konečně šťastně sedět a spokojený. Ne, samozřejmě to byla prostě zábava. Mám přesně jeden kus nádobí více než bosé boty.

Můj závěr: S perfektní botou boty se můžete cítit a užívat si života ještě více.

 

Zažít-ZAQQ-Barfusschuhe-yorq-6djhbg32Ormbp

Děkuji Judith za tuto skvělou zprávu o našich bojích. Přejeme vám, aby láska k našemu Yorqu udržovala celou botu. Ale upřímně, nepochybujeme.

Jaká byla vaše první zkušenost s boty naboso? Byl tam také milostný příběh? Schwelge ve vzpomínkách a rád by zanechal komentář se svými zkušenostmi. Máte také jeden ZAQQ Oblíbený design? Jsme nadšeni.

Samozřejmě jste také vítáni, abyste nám poslali podrobnou zprávu o publikování. Napište nám:

 My@zaqq.de

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3