Láska na první krok s barefoot botami ZAQQ YORQ

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Naše zákaznice Judith nám zaslala následující zprávu o své zkušenosti s našimi barefoot botami. Jsme zahlceni řádky a moc děkujeme.

Chcete nám také poslat zprávu ke zveřejnění?

Pak nám prosím napište:

we@zaqq.de

Experience-ZAQQ-Bosé boty-YORQ-4PGfx5dWwu53k4

Podle skutečného příběhu

"Chceš to zkusit???" Tentokrát to nebylo o vlhkém kousku čokoládového dortu. Zrovna jsem se procházel se svou nejlepší kamarádkou, když mi řekla o svých prvních barefoot botách s rozzářenýma očima. Vzhledem k tomu, že vypadaly extrémně nepopsatelně, neviděl jsem důvod se jich ptát na jejich boty. Promiňte!

Dodnes se také musím přiznat, že jsem o tomto typu bot nikdy neslyšel. Znělo to divně a nevěděl jsem, co čekat. No, asi bych z toho neumřela...

Navíc, protože moje přítelkyně je rozkošná a úplně mimo (kdo vůbec jezdí do práce na koni?) a všechno, co miluje, je docela cool a trendy, souhlasil jsem a vyměnili jsme si - ale jen správnou botu. Chtěl jsem být na bezpečné straně. Jakmile jsem si je navlékl a zavázal tkaničky, začal jsem utíkat a pak se to stalo...

Zkušenosti-ZAQQ-Bosé boty-YORQ-3

Jak mi první barefoot bota změnila život

...se mi točila hlava. Ne proto, že jsem upadl. Haha! Ne Když jsem měl na sobě dvě různé boty, mohl jsem poznat přímý rozdíl. Zatímco moje vlastní bota mi zúžila chodidlo, moje prsty a bříšky měly v barefoot botě dostatek místa. Bota byla extrémně měkká a perfektně seděla na mé noze. Byl mazlivě měkký a také velmi lehký, jako bych neměl boty. Ale byl tam! Mohl bych ho vidět?.

Ale skutečným vrcholem, kvůli kterému jsem nedokázal krotit své nadšení, byla super flexibilní a měkká podrážka. Při každém kroku jsem cítila zem. S vytřeštěnýma očima a otevřenými ústy mě napadla jediná myšlenka: zamiloval jsem se.

Už od dětství jsem rád chodil naboso. Měli jsme velkou zahradu. Byla to moje venkovní herna. Tam jsem mohl prozkoumávat svět nohama. Cítit měkkou trávu, drsné kameny - které v létě drze zářily - jemný, lechtající písek a škrábající štětiny naší rohožky - to bylo pokaždé fantastické dobrodružství.

Při vzpomínce jsem si mezitím nazul druhou barefoot botu a byl jsem si jistý: moje přítelkyně je už nikdy nevrátí.

Ach ne, byl tu další problém...

Potlačená touha po barefoot botách

I když jsem krátce uvažoval o útěku rychlým (a super, mega, extrémně pohodlným!) krokem, abych mohl boty konečně nazývat svými, tuto nechutnou myšlenku jsem zavrhl a boty samozřejmě vrátil. Přátelství na vždy.

Ale co se stalo potom? Co se stalo s mojí velkou láskou k barefoot botám?

Vlastně jsme na pár let ztratili kontakt – barefoot bota a já. V té době nebyl důvodem tvar, na který si někteří museli zvykat. Ne, je to prostě tvar našich nohou. Vzhledem k tomu, že naše tělo je estetickým mistrovským dílem ve své celistvosti, naše nohy jsou také dokonalé ve formě. Proč si tedy neobut botu, která odpovídá originálně pojatému obrysu? To je také mnohem zdravější a zabraňuje špatnému postavení prstů na nohou a tím dalším zdravotním problémům. Jako to odporné a odporné stvoření, které si říká Vuxal Hallis, ne, Hulla Vaxis, Axel Valgis, nebo to byl Hallux Valgus? Každopádně s tím se taky potýkám řadu let. Vysoké podpatky byly mimo jiné mojí zkázou. Odpočívej v pokoji.

Dobře, zpět ke skutečnému problému s botou mé přítelkyně: byl to... design. Bota byla absolutně nesmyslná, bezvýrazná, neokázalá. To "něco jisté" chybělo. Něco speciálního. To "wow" nebo "woah", které vás přiměje šťastně tleskat. Vím, že to nemusí být vždy extravagantní. Ale někdy je!

A navíc: Když už si musím zamykat nohy (do práce naboso? Raději ne...), tak by se měly alespoň pěkně bavit. Jako bydlet ve vlastním malém paláci? . Takže touha po dokonalé barefoot botě ve mně dřímala a jednou by měla být konečně uspokojena...

Zkušenosti-ZAQQ-Bosé boty-YORQ-1
Zkušenosti-ZAQQ-Bosé boty-YORQ-5

Znovu objevil lásku k barefoot botám, která byla považována za ztracenou

Po letech opět vzplála láska k barefoot botám. Konečně!

Můj výzkum ukázal, že barefoot boty neboli tzv. „minimal boty“ se mezitím na trhu více etablovaly. Tak jsem procházel různé internetové obchody známých dodavatelů barefoot obuvi. Poznal jsem ZAQQ. A zjistili jsme, že existují kreativní myslitelé se slabou stránkou udržitelnosti a designu, kteří si dali za úkol vytvořit něco speciálního. Funkčnost se snoubí s designem.

Výsledkem jsou různé modely. Už jsem se bez ničeho nemusela obejít. K dispozici jsou baleríny, business boty, pantofle, mokasíny, outdoorová obuv, běžecká obuv, sandály, šněrovací boty, ponožkové boty, kozačky. Dokonce i modely tenisek se liší: někdy s vysokým nebo středním střihem. Široká škála typů barefoot bot mě přiměla koukat s úžasem na svůj tablet.

Ať už dynamický, elegantní, extravagantní, exotický, klasický, ležérní, sofistikovaný, retro, romantický, sportovní – existuje každý styl, v každé barvě. Ať už jednobarevné nebo pestrobarevné. Ať už kovově třpytivé nebo věcné a čisté.

Pak jsou tu poutače. Barevné podrážky a tkaničky, třpytivé kamínkové aplikace, třpytivé flitry, květinové výšivky, jemné krajky, cool nýty, stříbrné a zlaté přezky, pletené pásky.

Takže jsem měl sny a představy o dokonalých barefoot botách. ZAQQ mě probudil a přiměl mě, abych si uvědomil: mé sny se nejen zdají skutečné, ale také jsou!

I moje milovaná podrážka - vrchol každé barefoot obuvi - je nabízena v různých variacích. S tlumením nebo bez (to nemá nic společného s vařením, ale s funkcí pohlcování síly vznikající při došlapu) a různé tloušťky podrážky a hloubky dezénu.

Promiň, zpět k příběhu. Tak jsem chřadnul a toužil po své první barefoot botě. Kdyby nebyl další problém: na ZAQQ jsem objevil tolik speciálních a výrazných designů, po kterých jsem umíral, takže jsem nevěděl, jak za tyhle boty někdy v životě zaplatím. Dobře, tak jsem se rozhodl použít méně je více. A tak jsem našla svou absolutně nejoblíbenější barefoot botu... YORQ.

Začátek velkého milostného příběhu o barefoot botách

Konečně jsem držel krabici od bot v rukou a zpomaleně ji otevřel. Myslíš si, že jsem blázen? Ano, ne! Jen si myslím, že byste si měli užívat každou vteřinu, kdy jste si vybrali TO správné. Tak pojďme. Objevil se sytě černý hedvábný papír, který jsem stejně opatrně a s praskáním rozložil. A byl tam ON. Můj objekt touhy. Moje první barefoot bota. Můj miláčkuzzzz!

Nádherné boty středního střihu, které byly umně zpracovány kombinací nejjemnějšího semiše a kůže nappa. Pro mě ručně vyrobený šperk k dokonalosti. Trochu retro a přitom naprosto současné. Při bližším prozkoumání jsem si všiml další zajímavosti: optické paty. Vypadá to tedy trochu jako obchodní bota v převleku boty. Geniálně promyšlené do nejmenších detailů.

Moje první procházka s mým „novým“ byl samozřejmě sen. Navíc jsem se nemusel v botě lámat ani si pomalu zvykat na chůzi v barefoot botách. proč? Na bosou chůzi si také nemusím zvykat.

A znovu jsem si uvědomil: Naše nohy nás nesou tisíce kilometrů životem, a proto si zaslouží jen to nejlepší. Už nechci nosit žádné jiné boty. Užil jsem si a zamiloval jsem si ten pocit, že na to běžím až příliš.

Takže teď, když jsem prodal skoro celý svůj interiér, abych si mohl dopřát svou novou neřest a mít po bytě víc barefoot bot než nádobí, můžu se konečně posadit a odpočívat. Ne, samozřejmě to bylo jen pro zábavu. Mám přesně o jeden kus nádobí víc než barefoot boty.

Můj závěr: s perfektní barefoot botou můžete cítit a užívat si život ještě více.

Zkušenosti-ZAQQ-Bosé boty-YORQ-6dJhbG32ouNmBp

Děkuji Judith za tuto skvělou zprávu o našich barefoot botách. Doufáme, že vaše láska k našemu YORQ vydrží po celý život. Ale upřímně, o tom nepochybujeme.

Jaká byla vaše první zkušenost s barefoot botami? Byl tam i milostný příběh? Zavzpomínejte a klidně zanechte komentář se svými zážitky. Máte také oblíbený ZAQQ design? jsme zvědaví.

Samozřejmě nám také můžete zaslat podrobnou zprávu ke zveřejnění. Napište nám o tom:

we@zaqq.de

Neváhejte, pociťujte ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3