Veganské boty - barefoot boty z veganských materiálů

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Naše kolekce veganských, udržitelných barefoot bot se neustále rozrůstá a poptávka ukazuje, že jsme se vydali správným směrem!

Veganství není pouze trendem a rozhodně není jen druhem diety, je to životní styl. Nespotřebovává se nic, co pochází ze zvířat. Potraviny jako maso, mléko nebo sýr jsou tabu. Být veganem, ale není jen o dietě. Nepoužívá se kosmetika, která byla testovaná na zvířatech nebo obsahuje přísady živočišného původu. Podobný přístup je aplikován i pokud jde o oblečení. Vegané nenosí oděvy vyrobené z vlny, hedvábí ani kůže. Vzhledem k tomu, že počet veganů neustále roste, roste i poptávka po veganských botách.

S našimi veganskými barefoot botami máš jistotu, že neobsahují žádné materiály živočišného původu. Naše níže uvedené modely jsou 100% veganské.



QNIT Grey

veganer-Sneaker-grau

Veganské boty pro muže i pro ženy

Když jsme se začali zaměřovat na výrobu veganských barefoot bot, byli jsme překvapeni, co vše je bez kůže možné. Musíme přiznat, že jsme byli zpočátku dosti skeptičtí – konec konců jsme chtěli, aby byly boty zdravé, pohodlné a odolné, stejně jako naše neveganské modely.
Někde v podvědomí jsme měli, že veganské materiály jsou umělé, neprodyšné a málo trvanlivé! Jakmile jsme se na tuto problematiku podívali zblízka, byli jsme nadšeni.
Prošli jsme nabídku veganských materiálů a pro naše boty jsme následně vybrali ty nejvhodnější. V současné době tak máme ohromující nabídku veganských barefoot bot pro muže i ženy, a další neustále přidáváme. Čas od času se na naši nabídku znovu podívej, zaručujeme ti, že tu najdeš další nové veganské pánské i dámské modely.

  • Všechny veganské boty ZAQQ pro muže – klikni tady!
  • Všechny veganské boty ZAQQ pro ženy – klikni tady!

  • Ballerina-vegan-Damen
    TWIST Fantasy

     

    Materiály pro naše veganské boty

    Pro výrobu našich bot využíváme různé veganské materiály. Detailní informace o použitých materiálech jsou uvedeny v detailním popisu pod konkrétním modelem.
    Najdeš tu tyto skvělé textilie:


    Textilii Ökotex 100
    Tato veganská textilie vypadá téměř stejně jako semiš a je na omak velmi měkká a poddajná. Je také prodyšná a má antibakteriální povrch. Tento materiál byl certifikován Ökotex 100 a je jednou z nejekologičtějších veganských textilií pro výrobu bot.

    Korek
    Korek se v posledních letech stal jedním z nejoblíbenějších přírodních materiálů. Pro výrobu našich veganských bot používáme vysoce kvalitní korek z udržitelné produkce z Portugalska.
    Korek je ideálním svrchním materiálem, protože je prodyšný, vodoodpudivý a dá se snadno čistit vlhkým hadříkem.

    Piñatex
    Piñatex je vyrobený z celulózových vláken ananasových listů, odpadového materiálu, vznikajícího při zpracování ananasu. Listy se běžně spalují nebo se nechají shnít.
    Výrobou Piñatexu získali pěstitelé ananasu příležitost generovat dodatečný příjem z odpadového materiálu.
    Piñatex je zvlášť udržitelný materiál, protože pro jeho výrobu není třeba žádný další zdroj, jako je půda, voda, elektřina nebo hnojiva.
    Piñatex lze používat všude tam, kde se běžně využívá kůže. Je prodyšný, tvarovatelný a velmi trvanlivý, což z něj činí ideální materiál pro výrobu bot.

    Síťovina
    Pro výrobu vzdušných letních bot používáme jako vnější materiál veganskou síťovinu v kombinaci s bavlnou uvnitř. Oba materiály jsou úžasně prodyšné a jsou proto ideální do teplého počasí.

    vegane-Damenschuhe
    SQILL Ash

    Veganské tenisky – tvé nové boty pro volný čas

    Bez mých veganských tenisek ani ránu! Patříš mezi ty, kteří nosí tenisky od léta do zimy? Jakmile jednou obuješ naše tenisky ZAQQ, už je nebudeš chtít sundat. Jsou totiž tak pohodlné.
    Už máš vybrané ty správné barefoot boty? Pokud ne, tady najdeš výběr našich veganských stylových volnočasových bot. Podívej se také na naše sportovní, byznysové a turistické boty. Najdeš tu boty pro ženy i pro muže.

    QORE Low Vegan White
    Bílé tenisky jsou nezbytnou součástí každého botníku, zvlášť pokud jsou veganské! Naše QORE jsou vyrobeny z nejjemnějšího korku, vypadají skutečně elegantně a jsou super pohodlné, jako všechny naše barefoot boty.


    TIQQ Cork White
    Naše veganské boty TIQQ, vyrobené z korku, jsou o něco tmavší než QORE. Ale v béžové barvě vypadají stejně dobře. Rozhodně je z čeho vybírat! Tak pro které se rozhodneš ty?


    PIQUANT Vegan Brown
    Jednoduše elegantní, stylové a nadčasové. Naše PIQUANT se hodí pro každou příležitost. Světle hnědou barvu jde nosit ke všemu. Ke kalhotám působí elegantně, takže se hodí i do kanceláře, a s džínami si je můžeš vzít na grilovačku. Naše oblíbené tenisky se jednoduše hodí ke všemu a harmonicky doplní každý outfit. S našimi veganskými PIQUANT se sametovým vzhledem neuděláš nikdy chybu!


    PIQUANT Vegan Denim White
    Baví tě nosit tenisky k džínám? Pak jsou naše PIQUANT v modré barvě pro tebe jako stvořené! Jsou slušivé a dodávají vzhledu eleganci. Naše tenisky dokazují, že veganské boty mohou být zcela moderní, a přesto elegantní.


    DUPLEQ Black White Vegan
    Díky prodyšné síťovině se tvé nohy budou v našich DUPLEQ vždy cítit skvěle. Tenisky pro všechny, kteří nechtějí vidět svět jen černobíle, ale dávají přednost šťastnému středu!


    TAQQ Cork Black
    Naše elegantní černé korkové tenisky si zamiluješ na první pohled: Stylové, svěží, super lehké a jednoduše super pohodlné, naše TAQQ se brzy stanou těmi nejoblíbenějšími botami, jaké jsi kdy měla.


    JAQ Vegan Black
    Díky měkkým veganským materiálům jsou naše JAQ velmi pohodlné. Působí ležérně, takže vypadají skvěle k džínám, ale dobře se hodí i ke sportu.

    vegane-Schuhe-schwarz

    LUQQ Cork White
    Moderní a stylové – naše veganské LUQQ rozhodně upoutají pozornost. Kombinace korku a Piñatexu s poutavými stříbrnými nášivkami dá vá těmto středně vysokým teniskám sofistikovaný, a přitom extravagantní vzhled. Krásnější středně vysoké tenisky nenajdeš!



    Veganské kotníkové boty: Chelsea boty

    Beatles své Chelsea boty milovali a nosili je všude a za každého počasí. Tyto kotníkové boty s typickým pružným klínkem byly poprvé vyrobeny v roce 1830 jako čistě pánské boty. Nejpozději v 70. letech 20. století se staly elegantní stylovou ikonou také mezi ženskými kotníkovými botami.
    Chelsea boty lze nosit v rámci neformálního business dress codu i k volnočasovým outfitům. Mohou vypadat velmi elegantně, ale také velmi ležérně.

    EQUITY Pinatex Black
    Naše veganské Chelsea boty vyrobené z Piñatexu! Je těžké uvěřit, že tento úžasný materiál je vyroben z vláken ananasových listů. Jsou na omak velmi příjemné a ještě lépe se nosí. V tmavě šedé s černou podešví se hodí ke každému outfitu.


    EQUITY Cork Blue
    Design těchto tmavých veganských korkových bot je velmi decentní, aby podtrhl tvůj outfit a nepoutal příliš pozornosti.


    EQUITY Cork White
    Kotníkové boty k letním šatům? Elegantní boho styl je v kurzu už několik let. Naše EQUITY vyrobené z korku jsou ležérní, ale díky světlé barvě působí velmi elegantně a letně. Hodí se ke všem boho šatům a dotáhnou tvůj styl k dokonalosti.



    Veganské business boty

    Nabídka veganských bot se neustále rozšiřuje, ale pokud hledáš veganské business boty, pak je nabídka velmi výrazně omezená. Právě to jsme chtěli změnit, a vyrobili jsme proto boty z veganských materiálů, které vypadají tak elegantně, že je můžeš pohodlně a bez utrpení nosit i do kanceláře.
    Naše veganské business boty jsou zdaleka ty nejelegantnější na trhu a jsme na ně hrdí!

    BRIQ Brogue Vegan Black
    Naše BRIQ vycházejí z klasického střihu bot Derby. Mají dokonce podpatek, který je součástí přísného business vzhledu. Když se ale podíváš pozorně, zjistíš, že tenhle podpatek vlastně neexistuje – je pouze, naznačený na boční straně ploché barefoot podešve a dodává business botám maximální eleganci.
    veganer-Businessschuh



    DUQE Vegan Antique Brown
    Elegantněji to už nejde! Naše kotníkové boty George se snadno vyrovnají nejelegantnějším business botám. Lesklý veganský materiál je snadno zaměnitelný s leštěnou hladkou kůží.


    PIQUANT Vegan Cognac
    To je přece hnědý semiš! Ne, není, jedná se o textilii Ökotex 100 a vypadá téměř stejně. Světle hnědá barva dodá tvému business vzhledu kontrast a dělá ho zajímavým. S tímto veganským business modelem budeš v kanceláři vždy PIQUANTně elegantní.


    PIQUANT Vegan Black
    V černém provedení lze naše PIQUANT nosit ke všem neformálním business outfitům. Jakmile je obuješ a vyzkoušíš, budeš je chtít nosit do práce každý den. Lehké, pohodlné a krásné!

    vegane-Halbschuhe


    PEAQ Vegan Black
    Naše PEAQ jsou jednoduché nízké boty z matného veganského materiálu. Můžeš je volně kombinovat se všemi neformálními business outfity.


    Herrenschuhe-vegan


    Veganské boty na zimu

    Chtěli jsme vyrobit stylové veganské boty také na chladnější období. V současnosti si už můžeš vybrat ze čtyř různých modelů, ale jsme si jistí, že před příchodem příští zimy budou v nabídce další. Už se na ně těšíme! I pro tebe to bude vzrušující!

    PREQUEL Winter Vegan Black

    Naše PREQUEL mají trochu vyšší střih a sahají až ke kotníkům. Svršek je vyroben z textilie Ökotex 100. Dovnitř jsme všili příjemnou, prodyšnou, antibakteriální textilii z mikrovlákna. Tyhle středně vysoké boty udrží tvé nohy v zimě hezky v teple. Jejich jednoduchý design z nich dělá pohodlné univerzální boty, které se hodí ke každému outfitu!

    vegane-Winterschuhe

    QUINTIC – Tvé veganské kotníkové boty

    Naše QUINTIC nabízíme ve třech barevných provedeních. S těmito veganskými kotníkovými botami se nemusíš obávat příchodu nízkých teplot . Už nemusíš dělat kompromis mezi stylem a pohodlím, protože tyhle boty vypadají opravdu úchvatně. Jsou tak pohodlné, že je nebudeš chtít nosit jen do kanceláře nebo na procházku po městě, ale i na túry zimní krajinou.
    Stiefel-vegan-Herren


    Veganské outdoorové a turistické boty

    Výše uvedené modely můžeš samozřejmě používat ke všem outdoorovým aktivitám, protože mají jednu věc společnou: jsou pevné, lehké a dokonale pohodlné. Jako všechny barefoot boty, mají plochou podešev a vysoce flexibilní design.
    Tady ti představujeme pár modelů, které zvenku vypadají jako outdoorové nebo turistické boty – všechny jsou samozřejmě veganské.

    QUIQ Trail Black Vegan
    Tyhle veganské boty tě budou inspirovat. Vyrazí s tebou na každodenní běh, ale také na každý výšlap. QUIQ jsou vyrobeny z veganské síťoviny, která je extrémně prodyšná. Nohy se ti v nich nezapotí ani za horkého počasí.
    vegane-Outdoorschuhe

    HIQE – veganské turistické boty
    Jejich název říká vše. Naše HIQE vypadají jako typické pohorky. Na jaře, v létě, na podzim nebo v zimě? Na tom nesejde, protože s HIQE máš dobré vybavení na každé roční období. Tyhle outdoorové boty se za teplého, chladného i mokrého počasí postarají o to, aby se tvé nohy cítily pohodlně – díky výjimečné prodyšnosti a nepromokavému materiálu.
    Wanderschuhe-vegan


    EXPEQ
    EXPEQ jsou elegantní verzí turistických bot. Vnější veganský povoskovaný materiál je podobný kůži. Tyhle středně vysoké kotníkové boty však můžeš nosit i do kanceláře nebo na procházky po městě. EXPEQ jsou skvělými univerzálními zimními botami.

    vegane-Schuhe-Sport





  • Všechny veganské boty ZAQQ pro muže – klikni tady!
  • Všechny veganské boty ZAQQ pro ženy – klikni tady!

  •  

     

    Zpět na blog
    1 z 3