Veganské boty - barefoot boty vyrobené z veganských materiálů

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Naše nabídka veganských, udržitelných barefoot bot neustále roste a poptávka nám ukazuje, že jsme na správné cestě!

Veganství není jen trend a rozhodně ne jen dieta, je to životní styl. Nic živočišného původu se nekonzumuje. Potraviny jako maso, mléko nebo sýr jsou tabu. Veganský životní styl není jen o výživě. Nepoužívá se ani kosmetika, která byla testována na zvířatech nebo má živočišné složky. Spotřeba se ale vztahuje i na oblečení. Vegani se obejdou bez čehokoli z vlny, hedvábí nebo kůže. S přibývajícím počtem veganů roste i poptávka po veganských botách.

S našimi veganskými barefoot botami si můžete být jisti, že nic není živočišného původu. Naše modely zde uvedené 100% veganské.

vegan-šedé tenisky

QNIT Šedá

Veganské boty pro ženy i muže

Když jsme začali používat veganské barefoot boty, byli jsme překvapeni, co všechno je možné bez kůže. Přiznáváme, že jsme byli zpočátku velmi skeptičtí, přece jen by naše boty měly být stejně zdravé, pohodlné a odolné jako naše neveganské modely.

Měli jsme na mysli veganské materiály jako umělé, neprodyšné a krátkodobé! Poté, co jsme se tématu intenzivně věnovali, jsme prostě nadšení.

Prozkoumali jsme různé veganské materiály a vybrali to nejlepší pro naše boty. Nyní máme působivý výběr veganských barefoot bot pro ženy i muže a další neustále přibývají. Stačí občas zaskočit, zaručeně budeme mít v našem sortimentu další veganské nebo pánské boty.

Balerína veganské dámy TWIST Fantasy

Materiály pro naše veganské boty

Na naše boty používáme různé veganské materiály. Pod popisem příslušné obuvi naleznete podrobné informace o každém modelu.

Tyto nádherné látky u nás najdete:

Tkanina Ökotex 100

Veganská látka vypadá téměř jako semiš a je velmi měkká a poddajná. Je také prodyšná a má antibakteriální úpravu. Materiál byl certifikován Ökotex 100 a je jednou z nejekologičtějších, veganských tkanin na boty.

korek

Korek se v posledních letech stal jedním z nejoblíbenějších přírodních materiálů. Pro naše veganské boty používáme vysoce kvalitní korek z Portugalska, který pochází z udržitelné výroby.

Korek je ideálním svrchním materiálem pro boty, protože je prodyšný, vodoodpudivý a lze jej snadno čistit vlhkým hadříkem.

Pinatex

Piñatex se vyrábí z celulózového vlákna listů ananasu, vedlejšího produktu ananasového průmyslu. Obvykle se listy spálí nebo hnijí samy.

Produkcí Piñatexu mají pěstitelé ananasu dokonce příležitost generovat další příjem s odpadním produktem.

Piñatex je obzvláště udržitelný produkt, protože k výrobě nejsou potřeba žádné další zdroje, jako je půda, voda, elektřina nebo hnojiva.

Piñatex lze použít všude tam, kde se běžně používá kůže. Je prodyšný, tvárný a velmi odolný, takže je ideálním materiálem pro veganské boty.

síťovaná tkanina

Pro naše vzdušné letní boty používáme jako svrchní materiál veganskou síťovinu v kombinaci s bavlnou na vnitřní straně. Oba jsou úžasně prodyšné, a proto ideální pro teplejší dny roku.

veganské dámské boty

SQILL Ash

Veganské tenisky – vaše nové boty pro volný čas

Ne bez mých veganských tenisek! Také patříte k lidem, kteří si na svých teniskách zakládají od zimy do léta? Jakmile si naše ZAQQ obléknete, nebudete je chtít sundat, jsou tak pohodlné.

Už jste našli svou barefoot botu? Pokud ne, najdete zde malý výběr naší veganské a stylové obuvi pro volný čas. Podívejte se také na boty pro sport, podnikání a turistiku níže. Tam objevíte další modely pro muže i ženy.

QORE Low Vegan White

Bílé tenisky nesmí chybět ve vaší skříni na boty, zvláště pokud jsou veganské! Naše QORE je také vyrobeno z nejkvalitnějšího korku, vypadá naprosto elegantně a je super pohodlné jako všechny naše barefoot boty.

bílé veganské tenisky5IeCKPTz95Jlp

Korková bílá TIQQ

Náš veganský korek TIQQ je o něco tmavší než QORE. Ve své béžové ale vypadá minimálně stejně dobře. Nyní máte z čeho vybírat! Kterou si vyberete?

Veganské korkové tenisky

PIQUANT Vegan Brown – Vaše veganské tenisky se semišovým vzhledem

Jednoduše šik, stylové a nadčasové. Náš PIQUANT funguje vždy. Jemný odstín hnědé lze kombinovat s čímkoli. Elegantní ke kalhotám do kanceláře nebo k džínům na grilování, naše oblíbené tenisky se hodí ke všemu a harmonicky doplní každý outfit. S naším veganským PIQUANT v semišovém vzhledu vám vždy dobře poradí!

veganské boty dámy

PIQUANT Vegan Denim White – vaše veganské tenisky v modré a bílé barvě

Milujete kombinovat džíny s teniskami? Pak je náš PIQUANT v modré barvě přesně pro vás! Vypadá chytře a stále přináší eleganci. Naše teniska je důkazem toho, že veganské boty mohou vypadat naprosto moderně a noblesně.

PIQUANT vegan denim bílá

DUPLEQ Black White Vegan – stylová střední cesta

Díky prodyšné síťovině se budou vaše nohy v našem DUPLEQ vždy cítit skvěle. Tenisky pro všechny nositelky, které nechtějí vidět vše černé nebo bílé, ale raději volí zlatou střední cestu!

pánské veganské tenisky

TAQQ Cork Black - láska na první pohled

Naše stylové černé korkové tenisky jsou láskou na první pohled: stylové, svěží, super lehké a prostě super pohodlné, TAQQ se během okamžiku stanou vaší novou oblíbenou botou.

vegan-tenisky-černé

JAQ Vegan Black - váš sportovní společník

Náš JAQ je velmi mazlivý se svým měkkým veganským materiálem. Ukáže svou ležérní stránku a hodí se k džínům, ale také vás doprovodí ke sportu.

veganské-boty-černé

veganské sportovní boty

LUQQ Cork White – vaše teniska středního střihu

Moderní a stylové – náš veganský LUQQ prostě upoutá pozornost. Díky lehké směsi korku a Piñatexu s poutavou stříbrnou nášivkou působí polovysoká teniska velmi noblesně, ale také extravagantně. Veganské tenisky středního střihu nejsou o nic hezčí!

veganské tenisky středního střihu

Veganské boty: Chelsea Boots

Beatles milovali své Chelsea boty a byli venku za každého počasí s kotníkovými botami. Bota s typickými elastickými vložkami byla poprvé vyrobena v roce 1830, tehdy jako čistě pánská bota. Nejpozději v 70. letech 20. století se stala také ikonou chytrého stylu mezi dámskými kozačkami.

Chelsea boots můžete kombinovat s ležérním business outfitem i se všemi volnočasovými outfity. Mohou vypadat velmi stylově, ale také extrémně ležérně.

EQUITY Pinatex Black

Naše veganská bota Chelsea vyrobená z Piñatexu! Je těžké uvěřit, že tento úžasný materiál je vyroben z vláken ananasových listů. Cítí se neuvěřitelně dobře a ještě lépe se nosí. V tmavě šedé a s černou podrážkou se hodí ke všemu, co váš šatník nabízí.

pánské veganské boty

EQUITY Korková modrá

Tmavá veganská korková bota je diskrétně vyhrazena, aby podtrhla váš outfit, aniž by byla příliš nápadná.

vegan-boots-boots

EQUITY Korková bílá

Kotníkové boty s letními šaty? Boho chic je trendy už léta. Náš korek EQUITY je ležérní, ale extrémně elegantní a letní díky své světlé barvě. Hodí se ke všem boho šatům a dokonale podtrhne váš styl.

veganské boty dámy

Veganské obchodní boty

Nabídka veganských bot roste a roste, ale hledat boty pro byznys je jako hledat jehlu v kupce sena. Opravdu jsme to chtěli změnit a vyrobili jsme boty z veganských materiálů, které vypadají tak stylově, že i v obchodním životě můžete chodit na pohodlných podrážkách bez krutosti.

Naše veganské business boty jsou zdaleka nejelegantnější na trhu a jsme na to hrdí!

BRIQ Brogue Vegan Black

Naše BRIQ jsou založeny na klasickém střihu Derby. Když se podíváte pozorně, můžete dokonce vidět odstavec, který je prostě součástí přísného obchodního vzhledu. Nejlepší je podívat se podruhé, protože tento podpatek ani neexistuje, jen je zvenčí vroubkovaný do ploché barefoot podrážky, aby business bota získala maximální eleganci.

veganská obchodní obuv

DUQE Vegan Antique Brown

Opravdu to nemůže být elegantnější než tohle! Naše bota George může snadno držet krok s nejlepšími obchodními botami. Jeho lesklý veganský materiál vypadá matoucím způsobem podobně jako vysoce leštěná hladká kůže.

vegan-šaty-boty-muži

QRAND Korková bílá

V létě je náš světlý QRAND z korku tou správnou volbou pro pohodlnou procházku do kanceláře. Díky své světlé barvě a elegantnímu střihu je vaším stylovým společníkem do vyšších teplot.

veganské pánské boty

PIQUANT Vegan Cognac

To je hnědý semiš! Ne, ale látka Ökotex 100 vypadá téměř stejně. Světle hnědá přináší do vašeho business looku stále větší kontrast a dělá vás zajímavými. S touto veganskou business teniskou to v kanceláři nikdy nebude PIKANTNÍ.

veganské obchodní boty dámy

PIQUANT Vegan Black

V černé barvě se náš PIQUANT opravdu hodí ke všem neformálním business outfitům. Jakmile si ho obléknete a vyzkoušíte, od této chvíle ho budete chtít nosit do kanceláře každý den. Lehké, pohodlné a krásné!

veganské boty

PEAQ Vegan Black

Naše PEAQ jsou jednoduché polobotky vyrobené z matného veganského materiálu. Dá se volně nosit ke všem business casual outfitům.

Pánské boty-veganské

Veganské boty na zimu

Chtěli jsme také vyrábět veganské stylové boty pro chladnější období. Už teď máte na výběr mezi čtyřmi různými modely, ale do příští zimy určitě ještě pár bot přibude. Těšíme se! Takže to pro vás zůstává vzrušující!

PREQUEL Winter Vegan Black

veganské zimní boty

Náš prequel je střižený o něco výše a dosahuje až ke kotníku. Jeho potah je vyroben z tkaniny Ökotex 100. Uvnitř jsme ušili příjemnou, prodyšnou a antibakteriální látku z mikrovlákna. Polovysoká bota udrží vaše nohy v zimě pěkně v teple. Jeho jednoduchý design z něj dělá váš pohodlný všestranný pomocník pro každý outfit!

QUINTIC - Vaše veganské boty

Naše QUINTIC jsou k dispozici ve třech různých barvách. Když přijdou opravdu nízké teploty, s těmito veganskými botami jste dobře připraveni. Nemusíte se obejít bez stylu a pohodlí, protože vypadají prostě fantasticky. Boty jsou tak pohodlné, že je můžete nosit nejen do kanceláře nebo na procházku městem, ale i na túru zimní říší divů.

QUINTIC Winter Vegan Black

Boty-vegan-muži

QUINTIC Winter Vegan Nut

Zimní boty veganské

QUINTIC Winter Vegan Tabaco

Veganské boty pro dámy

Veganská outdoorová a turistická obuv

Výše uvedené boty samozřejmě můžete nosit i na všechny outdoorové aktivity, protože všechny mají jedno společné: jsou robustní, lehké a naprosto pohodlné. Protože se jedná o barefoot boty, všechny mají plochou a vysoce flexibilní variantu.

Zde vám ukážeme některé modely, které také zvenčí vypadají jako outdoorové nebo turistické boty – samozřejmě všechny veganské.

QUIQ Trail Black Vegan

Tato veganská obuv vás bude inspirovat. Nejen, že s vámi absolvuje každý běh, ale i každou túru. QUIQ je vyroben z veganské síťoviny, která je extrémně prodyšná. Nohy se vám nebudou potit ani ve vysokých teplotách.

veganské outdoorové boty

HIQE - veganská turistická obuv

Název je program. Naše HIQE jsou z hlediska vzhledu typické turistické boty. Jaro, léto, podzim nebo zima? To vůbec nevadí, protože s HIQE jste dobře vybaveni na každé roční období. Outdoorová bota zajistí, že se vaše nohy budou cítit dobře jak v teplých dnech, tak v chladném vlhkém počasí - díky speciálnímu prodyšnému a voděodolnému materiálu.

HIQE Low Vegan Camel Red voděodolné

Turistické boty-veganské

HIQE Vegan Sierra voděodolná

Turistické boty-veganské

EXPEQ

EXPEQ je ušlechtilá verze turistické obuvi. Voskovaný veganský vnější materiál vypadá skoro jako kůže. Polovysoké boty můžete nosit i v kanceláři nebo na procházku městem. EXPEQ je perfektní všestranný pomocník v zimě.

EXPEQ Vegan Cuoio Voděodolný

Outdoorové boty-veganské

EXPEQ Vegan Chestnut Waterproof

veganské boty sport

Zpět na blog
1 z 3