Do chladných zimních dní s barefoot botami ZAQQ

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

Mrazivé počasí je tady. Kdo by se nerad choulil doma v teple? Ale procházka na čerstvém vzduchu ti prospěje. Brání ti tvé vnitřní já, protože tě rychle začnou zábst nohy? Ale nemusí to tak být!

Procházka na čerstvém vzduchu ti bude dělat radost i za chladného počasí, stačí mít na sobě ty správné barfoot boty. A pamatuj, pohyb není dobrý jen pro tvé tělo, ale také pro tvou mysl.

HIQE Vegan Sierra voděodolná

Studené nohy – co za nimi stojí?

Naše tělo je zázrakem přírody! Nikdo nechce, aby mu byla zima. Víš ale o tom, že studené nohy jsou ochrannou funkcí našeho těla? Za chladnějšího počasí dochází k tomu, že se cévy v končetinách, tj. na rukou a chodidlech, zúží. V důsledku toho nejsou tolik prokrvovány a následně se ochladí. Tímto způsobem tělo chrání životně důležité vnitřní orgány.

ZAQQ-QUINTIC-6

I zpocené nohy mohou způsobit pocit chladu

Možná to znáš? Stává se ti, že ti nohy v zateplených botách po chvilce mrznou víc než v botách přechodových? Zdá se to nepravděpodobné, ale má to jednoduché vysvětlení. Když se ti začnou potit nohy a vlhkost nemá kam uniknout, pak se kvůli nedostatečné prodyšnosti chodidla ochladí.

Přesně kvůli tomu věnujeme pozornost vysoké prodyšnosti u všech našich barefoot bot ZAQQ, zvlášť u našich zimních modelů s teplou podšívkou. 


ZAQQ-QUINTIC-Black-1

A barefoot podešve?

Ano, naše barefoot podešve ZAQQ jsou zvlášť tenké a pružné, aby umožnili nohám přirozený pohyb. Tvé nohy se pak můžou pohybovat volně a naplno se při došlapu rozvinout. V důsledku toho dochází k zapojení mnoha svalů ne chodidlech a nohách, což zajišťuje optimální prokrvení a tudíž teplé nohy.

Jinými slovy, nemusíš se bát, že v barefoot botách ZAQQ budeš mrznout víc než v běžných botách. A pro nohy, které jsou na chlad citlivé, máme zimní modely s teplou podšívkou.


ZAQQ-QUINTIC-3

Barefoot boty ZAQQ s teplou podšívkou

Snadno prochladneš a obecně jsi citlivější vůči chladnějšímu počasí? Pak hraj na jistotu! Potřebuješ barefoot boty s teplou podšívkou, které udrží tvé nohy hezky v pohodlí a v teple i na mrazivé zemi.

 


<<Všechny boty ZAQQ s teplou podšívkou pro ženy najdeš tady!>>

<<Všechny boty ZAQQ s teplou  podšívkou pro muže najdeš tady!>>

QORE-High-2

Chceš ještě větší pružnost? Naše tipy na barefoot boty bez podšívky

Preferuješ boty, které můžeš nosit na jaře i na podzim?

Náš tip:

Nos naše modely bez podšívky s kvalitními vlněnými ponožkami. Ujisti se, že obsah vlny je co nejvyšší (alespoň 70 %). Nejlepší je nejdřív vyzkoušet tenké vlněné ponožky. Vysoký obsah vlny má vysoký tepelný účinek, proto by jemné vlněné ponožky většinou měly stačit. 



HIQE Hnědomodrá voděodolná

Ty správné barefoot boty ZAQQ na tebe čekají

Které boty ZAQQ si vybereš záleží na tvé osobní citlivosti vůči chladu a tvým preferencím co se týče designu a funkčních vlastností. Proto neustále hledáme nové trendy, abychom ti mohli nabídnout přesně takové boty, jaké hledáš.

A jedna věc je u všech našich bot ZAQQ jistá: vysoký komfort nošení, který ti poskytne lehkost ZAQQ na každém kroku.

Feel free, feel ZAQQ.

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro ženy najdeš tady!>> 

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro muže najdeš tady!>>

Zpět na blog
1 z 3