Za chladného počasí stylově v barefoot botách

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Máte také předsudky, že pohodlná obuv a elegance se neshodují? Dokazujeme opak s našimi ZAQQ Bosé boty!

Zde vám poskytneme několik návrhů, jak vytvořit stylové oblečení s našimi pohodlnými boty naboso. Nemohlo to být elegantnější a pohodlnější. 

 

Elegantní boty naboso pro ženy

Ploché bosé boty pro sukni? To nefunguje? Ano, a dokonce to vypadá rozkošně! 

Už nemusíte vtlačit do svých těsných a příliš vysokých podpatků, abyste vypadali dobře, ale mít bolestivé nohy po krátkém nosítku. S naším ZAQQ Máte bosé boty velký výběr ženských bot, které lichotí vaši postavu a perfektně zaokrouhlují vaše oblečení. Ženský vzhled a stále na naprosto pohodlných podrážkách - ZAQQ umožňuje to.

>> Boty na boasu pro ženy - klikněte zde! 

 

Stylové boty naboso pro muže

Které boty boty jdou nejlépe s kalhotami? Klasické obchodní poloviční boty nabízejí malou ochranu při chladnějších teplotách a sněhu a sněhu. Ale které vyšší boty lze nosit pro oblek? 

Připravili jsme několik návrhů na bosé boty pro muže, které můžete stylově nosit v chladném zimním dni. Tyto modely jsou nadčasové vzory, které se nikdy nedostanou z módy. Stojí za to zakoupit alespoň několik pohodlných bosů naboso pro chladnější teploty, protože z nich budete mít prospěch po mnoho let.

>> Boty na bosé boty pro muže - klikněte zde! 

 

Ať už muž nebo žena, zde najdete inspiraci pro módní a elegantní styl. Pojďme!

 

AtTraqt Nappa Black

Jednoduché, elegantní a megabe:

Naše atraqt je bota, kterou musíte mít v zimě. Ať už se tato bota krmí nebo neklidná, přináší do vašeho vzhledu smyslnost.

S černou postavou -protahovací kalhoty a medové svetry máte své pohodlné a elegantní oblečení, které se hodí každé příležitosti.

BOTEFOOT BOOT LADIES-1

Newquay Brown

Kabelové kalhoty jsou opět zcela populární! Naše teplá krajka -up člun Newquay se perfektně hodí do kabelových kalhot s rozloženými rezavě kombinovanými s bílou košili. S elegantním kabátem nad ním jste dobře oblečeni pro rozsáhlou procházku po městě a vypadají naprosto stylově.

Shoty v teplém barefootě-1

 

Equity Berry

Naše bota Chelsea v jeho malinovém tónu přichází do své vlastní v kombinaci s krytými barvami.

S krémovým svetrem pro černou mini sukni, kterou hledáte v našem kapitálovém bobule, které kousne - outfit, který je určitě ohromen!

Red-Schelsea-Boots-1
Red-Schelsea-Boots-3

 

Roqq Trail

Jsou rolánky svetry? Děláš si ze mě srandu? Sportovní čerstvá a přesto stylová kombinujete žlutý rolák s modrými džíny. Vhodně můžete nosit naši Roqq Trail Black nebo Brown, který vás také doprovází za každou túru.

 

ROQQ-TRAIL-BLACK_KRS7964-7

Equity Brogue Cognac

Hnědý tón našeho kapitálu Brogue Cognac se dokonale odráží v hnědé kožené polevě. Obzvláště sexy s krátkou mini sukní, ale můžete také nosit černé hubené džíny a vypadat naprosto stylově.

Hnědá bosská loď-1
Brown bosý člun-2

 

ARQ BLACK

Elegantní med -yellow svetr kombinovaný s modrými kalhotami - můžete s ním jít do kanceláře, ale na Vánoce jste také oblečeni ve stylu. S naším černým Arqem se outfit stává perfektním - Georgeovou botou, která nemohla být pohodlnější.

Bosé boty-modré kalhoty 1
Bosé boty-modré kalhoty-2

 

Quintic Winter Brogue Cognac

Naše krmené kvintiky jsou ideální pro procházku zimní krajinou. Kombinujte hnědou krajkovou lodi s černými kalhotami, které mají být zbarveny a odpovídají XXL SCARF. Černý kabát nad ním a jste vřele zabaleni a velmi pohodlně na silnici s Quintic.

Quintic Winter Brogue Cognac-49

 

Equity Black

Chcete celý program? Poté zkombinujte černý oblek do bílé košile a noste naše černé boty Chelsea. S tímto oblečením kombinujete stylovou eleganci se sportovní lehkostí.

Brown Boasyot Boat-3

 

Quintic zimní tmavě hnědá

Sportovní a jednoduché a naprosto svůdné. Naše kvintická zima v tmavě hnědé je opravdu dobrá postava s hubeným Bluejeansem a lehkým svetrem s vhodným kabátem. S tímto oblečením paprskujete se sebevědomí!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26

 

Jak vidíte, můžete vytvořit stylový vzhled s několika vybranými díly. Naše Zaqqs nejen zdokonaluje váš outfit, ale také vám dává nejvyšší pohodlí.

>> Boty na boasu pro ženy - klikněte zde! 

>> Boty na bosé boty pro muže - klikněte zde! 

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

Zpět na blog
1 z 3