Barefoot boty ZAQQ v módních barvách pro rok 2020

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

ZAQQ Bosé boty stojí nejen pro nejlepší kvalitu a udržitelnou produkci, ale také pro maximální pohodlí. Kvůli řezu, který je založen na přirozené anatomii nohy ZAQQ Skoro jako bosý.

Ale nejen to, s bosou boty z naší sbírky jste zdraví a pohodlní a také trendy! A co je lepší než používat barvy trendů London Fashion Week?

Barvy pro jaro/ léto 2022 by měly odrážet spojení se zemí a touhou po bezpečnosti a teplo. Ale také ukazují krásné kontrasty, které najdeme v přírodě na jaře a v létě.

ZAQQ-Barfusschuhe-2

Jemné pastelové tóny připomínají květinovou louku

Pastelové barvy připomínají v létě delikátní květinovou louku, která vás magicky přitahuje. Najdete něžnou růžovou, pastelovou fialovou nebo lehkou mátovou zelenou nejen v London Fashion Week, ale také v ZAQQ Nakupovat.

Pokud máte rádi baleríny, musíte Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq Candy, Qerp Candy stejně jako Qlaire Green vědět. Tenisky se také hodí SQILL MINT, SQILL ROSE, Qomfy Wide Rosa a Riq fialová K pastelovému trendu.

Živé barvy s výrazem

Na rozdíl od pastelových barev byly také vybrány živé barvy pro London Fashion Week 2022, které ukazují, jak velkou sílu je v přírodě. To zahrnuje intenzivní růžovou a jasně žlutou zelenou. Jako zemité barvy lze nalézt různé silné hnědé a oranžové tóny. Voda by samozřejmě neměla chybět, což je vždy snadné hledat cestu v přírodě. Tento rok je symbolizován obzvláště intenzivní modrou a jasným tyrkysovým tónem.

ZAQQ-Barfusschuhe-4



Tyto trendy jsou také snadné ZAQQ Implementovat bosé boty
Byli bychom s Taqq Brown nebo Iviq Sierra? Tyto modely Země a symbolizují klidnou, uvolněnou a útulnou stránku vaší osobnosti.

Se silnými barvami vody se stává více vzrušujícím, které vám dávají hravou lehkost. Nezapomeňte se podívat Iviq tyrkysová, iviq modrá, Fliq modrá, Qnit Mare na.

ZAQQ-Barfusschuhe-5

 

Klasické barvy, které jsou nadčasové

Vzhledem k tomu, že barvy trendů jsou závislé na sezóně, Week módy také vybral klasiku, které jsou naprosto nadčasové. S bílou, béžovou a různými odstíny šedé budete také dobře doporučeni v nadcházejících ročních obdobích a stále jsou trendy.

Naše všechny bílé tenisky Sloq bílá a TAQQ WHITE Je vám zaručeno, že budete nosit největší potěšení po mnoho let. V obchodě najdete také mnoho šedých a béžových modelů.

ZAQQ-Barfusschuhe-6



<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro ženy! >>

<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro muže! >>


Kombinace protikladů, nesouhlasů a kontrastu v přírodě je obzvláště populární na jaře/ v létě 2022 a najdete ji všude ve světě módy. A po dlouhé zimě nemůže nějaká barva a kontrast ublížit, že?

Nyní se vás zeptá. Dáváte přednost dosažení světla, jemných, lichotivých pastelových tónů nebo jsou silné barvy trendu přesně vaší věcí? Nikdo z obou? Dáváte přednost klasickému a nadčasovému?

Cokoli dáváte přednost ZAQQ Svou pohodlnou sbírku boty na bosé boty najdete, která odpovídá vašemu stylu.

ZAQQ-Barfusschuhe-3


Kromě různých vzorů a barev máme v obchodě také širokou škálu různých materiálů. Jako výběr jsou k dispozici bavlna, veganská síť nebo tkáň z mikrovlákna a kožená a merino vlna.

Nejlepší je hledat svou novou bosskou botu, která byla nejen vytvořena udržitelně, ale také vás zkazila s maximálním pohodlím. S ZAQQ Nastříkáte bosé boty s energií a pozitivním charismatem, protože pohodlí spárovaného s módním designem vás jen dává dobrou náladu.

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro ženy! >>


<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro muže! >>


Zpět na blog
1 z 3