Barefoot boty ZAQQ v módních barvách pro rok 2020

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

Barefoot boty ZAQQ nepředstavují jen nejlepší kvalitu a udržitelnou výrobu, ale také vysoký komfort nošení. Díky svému střihu, který je založen na přirozené anatomii, zcela ploché a pružné podešvi a nízké váze si v botách ZAQQ připadáš skoro jako bys byl naboso. 

A nejen to, v barefoot botách z naší kolekce ti každý krok přinese pevnější zdraví a úžasné pohodlí a navíc budeš vypadat dokonale trendy! A jak lépe doladit svůj vzhled než barevnými trendy představenými na London Fashion Week?

Barvy pro sezónu jaro/léto 2022 by měly symbolizovat propojení se zemí a touhu po bezpečí a teple. Zároveň také ukazují krásný kontrast, který najdeš v jarní i letní přírodě. 

ZAQQ-Bosé boty-2

Jemné pastelové odstíny jsou vzpomínkou na rozkvetlou louku.

Pastelové barvy připomínají krásnou letní rozkvetlou louku, která tě magicky přitahuje. Nejen na London Fashion Week, ale také v našem obchodě ZAQQ proto najdeš světle růžovou, pastelově fialovou nebo světle mátově zelenou.

Pokud máš ráda baleríny, pak musíš poznat naše SUQAR Olive, SUQAR Lightpink, PINQ Candy , QERP Candy a QLAIRE Green. Tenisky SQILL Mint, SQILL Rose , QOMFY Wide Rosa a RIQ Purple také kopírují tento pastelový trend. 

Zářivé barvy s výrazem

V kontrastu s pastelovými barvami byly na London Fashion Week 2022 prezentovány také zářivé a pestré barvy, aby ukázaly kolik je v přírodě síly. Ty zahrnují sytě růžovou a zářivě žluto-zelenou. Různé výrazně hnědé a oranžové odstíny zastupují zemité barvy. Samozřejmě nesmí chybět voda, protože ta si vždycky najde v přírodě cestu. Tento rok je ve znamení zvlášť intenzivní modrých a světle tyrkysových tónů.


ZAQQ-Bosé boty-4

Tyto trendy lze s našimi barefoot botami ZAQQ snadno implementovat.

Co třeba naše TAQQ Brown nebo IVIQ Siear? Tyhle boty tě uzemní a symbolizují tvou klidnou, uvolněnou a příjemnou povahu.

Pro více vzrušující vzhled vyber výrazné barvy vody, které ti dodají hravou lehkost. Určitě se podívej na naše IVIQ Turquoise, IVIQ Blue , FLIQ Blue , QNIT Mare.


ZAQQ-Bosé boty-5

 

Klasické barvy jsou nadčasové

Jelikož jsou módní barvy sezónní záležitostí, byly na Fashion Week představeny také klasické barvy, které jsou zcela nadčasové. S bílou, béžovou a různými odstíny šedé neuděláš pro příští sezónu chybu a přesto budeš vždy in.

Naše celobílé tenisky SLOQ White a TAQQ White ti zaručeně budou dělat radost dlouhé roky. V našem obchodě najdeš mnoho bot v šedých a béžových tónech. 


ZAQQ-Bosé boty-6

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro ženy najdeš tady! >>

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro muže najdeš tady! >>


Kombinace protikladů a kontrastů v přírodě bude na jaře a v létě 2022 zvlášť trendy. A po dlouhé zimě nemůže trocha barev a kontrastu uškodit, co říkáš?

Teď je to na tobě. Dáváš přednost světlým tónům, delikátně lichotivým pastelovým odstínům nebo jsou ti bližší syté módní barvy? Ani jedno z toho? Dáváš přednost klasice a nadčasovosti?

Ať už se ti líbí cokoliv, v naší kolekci ZAQQ najdeš vhodné pohodlné barefoot boty, které se budou hodit k tvému stylu.


ZAQQ-Bosé boty-3

Kromě různých designů a barev, v našem obchodě nabízíme také širokou škálu materiálů. Můžeš si vybrat z bavlny, veganské síťoviny nebo mikrovláken, kůže a merino vlny. 

Podívej se a najdi si nové barefoot boty, které tě budou hýčkat díky svému vysokému komfortu nošení a navíc byly vyrobeny udržitelným způsobem. S barefoot botami ZAQQ budeš překypovat energií a pozitivními vibracemi, protože pohodlí v kombinaci s módním designem ti prostě zvednou náladu. 

Feel free, feel ZAQQ. 

 

 

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro ženy najdeš tady! >>


<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro muže najdeš tady! >>


Zpět na blog
1 z 3