Módní trendy v obuvi pro podzim 2020 – buď vždy in s barefoot botami ZAQQ

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

S našimi boty naboso jsme vždy aktuální. Abychom nikdy nezmeškali spojení, rozhlédli jsme se po světě mola. Jsme obzvláště potěšeni, že ploché boty lze vidět na mnoha módních přehlídkách. 

Dnes vám představujeme několik trendů této podzimní sezóny, které můžete perfektně implementovat pomocí bosů naboso. Pohodlné boty mohou vypadat stylově. S naším ZAQQ Vyrábíte bosé boty pokaždé na vaše molo. Clost pro trendové boty na podzim 2020.

 

Podzimní trend pro ženy: Flat Mary-janes

Boty Mary-Janes lze letos na podzim vidět všude na molu. Tyto spojovací boty, které jsou zaoblené vpředu a mají plochou podešvu, dávají každému oblečení dívčí kouzlo. 

Flat Mary-Janes existuje již od 20. let. V šedesátých letech se však stali tak populárním Twiggym, že ji každá žena chtěla. Od té doby nikdy nevyšli z módy a často se kombinují do stylu Lolity. Letos největší módní návrháři ukázali své nové výtvory s plochými boty Mary-Jane. 

S našimi banqety máme v obchodě jako pohodlné boty na bosé boty. Cheeky v kombinaci s síťovými kolenními zásobami do mini sukně nebo s jemnými punčochami na ženský vzhled, jste přesně ten trend. Samozřejmě se také hodí ke všem kalhotám.

Black-Mary-Jane boty

Tuto pohodlnou bosskou botu najdete v černé, hnědé a nahé. Jakou barvu používáte tuto sezónu?

>> pro model Banqet - vaše nová Mary Jane Schuels - klikněte zde! 

 

Klasické, bílé tenisky pro muže

Nutnost pro každou módu -bezvědomí. Bílé tenisky okořeňují každý outfit. Zapadají do kalhot obleku a přinášejí do svého vzhledu sebevědomí, svěží poznámku kvůli přestávce ve stylu. Ale i v džínách jste prostě neodolatelný s bílými tenisky.

Máme stylové bílé bosé tenisky, které jsou zaručeny, že splní vaše vysoké požadavky. Popadněte svého miláčku rychle, než to udělá někdo jiný.

Podzimní trend-bílý teniska

>> Náš velký výběr tenisek naboso, včetně mnoha bílých modelů, najdete zde!

 

Vysoké jezdecké boty pro ženy - vždy trendy

Vysoké jezdecké boty se pravděpodobně nikdy nedostanou z módy. V letošním roce také nejlepší designéři představují svou módu v kombinaci s jednoduchými vysokými botami. 

Jezdecké boty boty

S naším bojovým modelem obuvi qatch uděláte každou cestu na molo. Máme to v nabídce s Gemstickem a v hladkém a semišu. Okamžitě hledejte svou novou jezdeckou botu.

>> Modelujte Qatch - vaše nové jezdecké boty - klikněte zde! 

 

Bojové boty - bosé boty pro ženy a muže

Bojové boty velmi připomínají hrubé tkaničky vojáků. Obvykle má hustou podrážku. S naším kvintrikem máte stylovou alternativu bosů boty k robustním bojovým botám. 

Tyto krajkové boty mohou nosit ženy a muži. Jako módní dáma -dovedně jste si s těmito robustními botami dovedně přestávali, když je kombinujete pro ženské, hravé oblečení. Ale také perfektně zapadají do grungeového vzhledu s roztrhanými džíny a karo košili.

Combat-Boots-Herbst-2020

Jako muž je můžete také flexibilně kombinovat. Hledáte elegantní obchodní oblečení, ale také použité džíny jednoduše megatrendy. 

Bojové boty bojové lodi

Náš model bojí bosé boty najdete v mnoha verzích: vyrobený z různých materiálů, s útulnou vnitřní podšívkou, neomezenými a v různých barvách. Který z nich se vám líbí nejlépe?

K Quintic - vaše bosé tkaničky - klikněte zde! 

 

Robustní tenisky pro ženy a muže - nápadní bosé boty

Ošklivé tenisky budou v této sezoně nahrazeny robustními tenisky. To znamená obzvláště výrazné modely. Jasné barvy a nápadní dekorace dělají robustní tenisky. Jako dáma můžete použít zlaté a stříbrné modely. Naše boty naboso v jasných barvách také dokonale implementují tento trend. S těmito výraznými bovými botami můžete ukázat jak dámu, tak jako gentleman, že móda je pro vás důležitá.

Robustní tenisky naboso boty

Který robustní teniska naboso používáte?

>> Všechny tenisky pro ženy - klikněte zde! 

>> Všechny tenisky pro muže - klikněte zde!  

 

Klasické obuv a mokasíny pro muže - elegantní bosé boty

Každý musí mít klasickou pánskou botu, protože elegantní derbie, Oxfords, George Boots nebo Monststraps se nikdy nedostanou z módy. S těmito botami máte vždy pravdu. Pro kalhoty nebo neformální džíny vypadáte skvěle s našimi elegantními boty naboso.

Elegant-Barefoot boty muži

Griffer pro náš Briq, Peaq model nebo inteligentní Monq. S našimi elegantními ZAQQ jste naprosto stylový a pohodlný. 

>> Všechny elegantní boty pro muže - klikněte zde!  

 

S ZAQQ Bosé boty plné v podzimním trendu

Není skvělé, že jsme s našimi boty naboso velmi módní? Ať už na molu nebo na chodníku, nemusíte se skrývat s našimi Zaqqs. A jak dobrý, že to nikdo neví ZAQQ Pohodlná bosská bota se nazývá. 

Naše Zaqqs kombinují pohodlí a elegantní design k dokonalosti. Můžete se také účastnit současných módních trendů s pohodlnými boty naboso. Podzimní a zimní sezóna může přijít, protože s ZAQQ Máte správného společníka pro každý outfit.

Zpět na blog
1 z 3