Módní trendy v obuvi pro podzim 2020 – buď vždy in s barefoot botami ZAQQ

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

S našimi barefoot botami budeš vždycky in. Abychom neztratili krok s módou, sledovali jsme přehlídková mola po celém světě. Obzvlášť nás těší, že na mnohých přehlídkách figurovaly ploché boty. 

Dnes ti přinášíme některé z těchto módních trendů na podzimní sezónu, ke kterým se barefoot boty dokonale hodí. Pohodlné boty mohou vypadat stylově. S našimi barefoot botami ZAQQ můžeš kteroukoliv cestu proměnit v přehlídkové molo.

Podzimní trendy pro ženy: Ploché boty Mary-Janes

Boty Mary-Janes byly pro podzimní sezónu vidět na všech přehlídkových molech. Tyhle boty se zapínacím páskem na přezku, kulatou špičkou a plochou podrážkou dodají dívčí kouzlo každému outfitu. 

Ploché boty Mary-Janes tu jsou už od 20. let 20. století. V 60. letech je modelka Twiggy natolik zpopularizovala, že je chtěla mít každá žena. Od té doby nevyšly z módy a jsou často kombinovány s outfity ve stylu Lolita. V letošním roce představili největší módní designeři své nové kreace doplněné plochými botami Mary Jane. 

Ploché boty Mary-Janes

S našimi botami BANQET máme v nabídce našeho obchodu Mary-Janes, které jsou ovšem pohodlnými barefoot botami. Pokud je zkombinuješ se síťovanými podkolenkami, které se hodí k minisukni nebo s jemnými punčochami, které ladí s ženským vzhledem, pak budeš dokonale in. Tento model se samozřejmě hodí ke všem kalhotovým outfitům. 

Tyhle pohodlné barefoot boty nabízíme v černé, hnědé a tělové. Kterou barvu si vybereš na tuto sezónu?

>>Klikni tady a prohlédni si model BANQET – tvé nové Mary Jane boty<< 

 

Klasické bílé tenisky pro muže

Tyhle boty jsou pro všechny muže, kteří chtějí být in, absolutní nezbytností. Bílé tenisky okoření každý outfit. Hodí se ke společenským kalhotám a vnesou do tvého vzhledu sebevědomí a svěžest. Ale i v jednoduchých atraktivních džínách budeš s bílými teniskami frajer.

Máme stylové bílé barefoot tenisky, které zaručeně splní tvé vysoké nároky. Tak popadni ty své, než ti je někdo vyfoukne. 

bílé tenisky

>> Naši širokou nabídku barefoot tenisek, včetně mnoha bílých modelů, najdeš tady!<<


 

Vysoké kozačky pro ženy – jsou vždy v módě

Zdá se, že vysoké kozačky z módy nikdy nevyjdou. Tento rok nejlepší módní návrháři prezentují své modely v kombinaci s elegantními kozačkami. 

Vysoké kozačky

S našimi barefoot modely QATCH změníš každou cestu v přehlídkové molo. Nabízíme varianty s ozdobnými kamínky, hladké nebo semišové. Podívej se po svých nových kozačkách hned teď.

 >>Klikni tady a prohlédni si model QATCH - tvé nové jezdecké boty!<< 

 

Kotníkové boty armádního střihu – barefoot kotníkové boty pro muže a ženy

Kotníkové boty armádního střihu připomínají kanady, jaké nosí vojáci. Tyhle boty obvykle mívají silnou podešev. S našimi QUINTIC získáš stylové barefoot boty, které jsou alternativou k těmto těžkým vojenským bagančatům. 

Tyhle šněrovací kotníkové boty můžou nosit muži i ženy. Jako žena, která se zajímá o módu, můžeš těmito robustními botami zajímavě nabourat svůj ženský a hravý outfit. Skvěle se hodí také ke stylu grunge s otrhanými džínami a kostkovanou košilí. 

Jako muž je můžeš kombinovat stejně flexibilně. K elegantnímu obleku vypadají super trendově, ale hodí se i k džínám.  

Náš model QUINTIC můžeš najít v mnoha variantách: v různém materiálovém provedení, se zateplením nebo bez, ale také v různých barvách. Které se ti líbí nejvíc?

Pokud si chceš prohlédnout model QUNITIC – barefoot šněrovací boty – klikni tady! 

 

Robustní tenisky pro ženy i muže – nápadité barefoot boty

Robustní tenisky nahrazují pro letošní sezónu tenisky ošklivé. Tohle jsou zvlášť nápadité modely. Tyhle robustní tenisky jsou výjimečné svými zářivými barvami a nápaditými detaily. Ženy si mohou vybrat zlaté nebo stříbrné modely. Tento trend však můžeš promítnout i barefoot botám v zářivých barvách . S těmito nápaditými barefoot botami můžeš ukázat, že je pro tebe móda důležitá, bez ohledu na to, jestli jsi žena nebo muž.

 Chunky-Sneakers-Barfussschuhe

Které robustní barefoot tenisky si vybereš ty?

>>Všechny tenisky pro ženy - klikni tady!<< 

>>Všechny tenisky pro muže - klikni tady!<<  

  

Klasické boty k obleku a polobotky pro muže – elegantní barefoot boty

Každý musí mít vlastní klasické pánské boty, protože elegantní derby boty, oxfordky, nebo kotníkové boty George, stejně jako polobotky monk strap nikdy z módy nevyjdou. S těmito botami se nikdy nespleteš. Bez ohledu na to, jestli si je vezmeš ke společenským kalhotám nebo k džínám, v našich barefoot botách budeš vždycky vypadat skvěle.

 

Vyber si z našich modelů BRIQ, PEAQ nebo elegantních MONQ. S našimi elegantními botami ZAQQ budeš vypadat absolutně stylově a přitom budeš v pohodlí. 

>>Všechny elegantní barefoot boty pro muže - klikni tady!<<  

 

S barefoot botami ZAQQ budeš tento podzim in

Není skvělé, že s našimi barefoot botami držíme krok s módou? Ať už se procházíš po přehlídkovém mole nebo po ulici, s našimi botami ZAQQ se nemusíš schovávat. A přitom nikoho nenapadne, že ZAQQ představují pohodlné barefoot boty. 

Naše boty ZAQQ dokonale propojují pohodlí a módní design. V našich pohodlných barefoot botách tak můžeš držet krok s posledními módními trendy. Podzimní a zimní sezóna můžou začít, protože s botami ZAQQ máš toho správného společníka ke každému ouotfitu.

Zpět na blog
1 z 3