V barefoot botách do sněhu

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

S boty naboso přes sněh? Samozřejmě jste dobře vybaveni našimi zimními modely. V obchodě jsme krmili modely, které udržují vaše nohy v teple ve velmi chladných dnech a stále mají všechny vlastnosti naboso, které tvoří naše zaqqs: dostatek prostoru, zejména v oblasti předních nohou, plochý a absolutně flexibilní podešev a obzvláště lehká váha.

V našem obchodě jste zaručeni, že najdete bosskou botu, která je pro vás vyrobena. Podívejte se!

>> všechny boty naboso pro ženy - klikněte zde! <<

>> Všechny bosé boty pro muže - klikněte zde! <<

 

Quintic Winter Vegan Black-9

 

 >> k Quintic Winter Vegan Black <<

 

Pěší turistika sněhem po celé hodiny s bolami naboso

Pokud se obáváte, že se chystáte na sněhu celé hodiny, což může být na místech rozmrazeno, měli byste si určitě vybrat model, který je vodotěsný a co nejvyšší, aby sníh nemohl proniknout zespodu nebo shora. 

Naše Quintic Winter Velors Brown Waterpoof splňuje výše uvedená kritéria a je také napájena teplou jehňatek. Mimochodem, Quintic modely patří mezi naši nejoblíbenější boty naboso v chladnější sezóně po celá léta a v této sněhové sezóně také získaly mnoho nových fanoušků. 

 

Quintic Winter Velur-Brown-Waterproof-7rksff51ofpxxz
Quintic Winter Velur-Brown-WaterProof-578lrq22PRDFIRY

 

 >> k Quintic Winter Velors Brown <<

 

Quintic je v zimě všeho, protože se účastní vašich outdoorových aktivit, ale také vypadá obzvláště stylově o elegantním oblečení. S teplým krmením, vysokým střihem a typickými vlastnostmi boty naboso nemůže být procházka sněhem dostatečně dlouhá.

Mimochodem, můžete vyrobit náš kvintiky, které nejsou označeny vodotěsným, prostřednictvím správné impregnace sněhového festivalu. Více informací o péči najdete v našem časopise - klikněte zde!

 

 

Quintic-Winter-Brogue-Cognac-51N1UrrDBCSA31O

 

 >> k Quintic Winter Brogue Cognac << 

 

 

Quintic Winter Black-35
Quintic Winter Black-49

 

  >> k Quintic Winter Black << 

 

 

Quintic Winter Brogue-Black 7q7zqi4xeo5jkm

 

 

Quintic Winter Brogue-Black-45i1waw1u6knwb5

 

  >> k Quintic Winter Black << 

 

Kvůli sněhové zóně s pěšími s bosými botami 

 

Prequel je bota, která sahá na kotník, a tak vám nabízí optimální ochranu před proniknutím sněhu. S jemným a klidným designem se tato bosská bota vždy hodí - elegantní k obchodnímu oblečení a oběti do volného času.

 Budete vřele krmit v chladných dnech. Nyní vše, co musíte udělat, je vybrat si mezi Napleder nebo Vegan!

 

Prequel Winter Vegan Black-34

 

  >> pro prequel Winter Vegan Black << 

 

Prequel-zima-nappa-black-16p4v6g3Jirdrc
Prequel-Winter-Nappa-Black-40XUBPKBYADIHWG

 

   >> pro prequel Winter Nappa Black << 

 

Naši všichni -šňůra, která jsou vhodná pro sníh, ale také pro pěší turistiku v přechodném období

Líbí se vám to minimalistické a dáváte přednost nejmenším možným výběrem bot ve svém držení? Pak je pro vás perfektní obuv na bosé boty bez krmení. V obchodě máme několik modelů, které jsou vodotěsné a které můžete nosit také na jaře a na podzim. V zimě je nosíte s teplými ponožkami. 

Hiqe-Mid-Black Waterproof-1
Hiqe-mid-6
HIQE-MID-SKY Vodotěsná-1

>> do hiqe mid << 

 

>> Všechny nepromokavé boty pro ženy - klikněte zde! <<

>> Všechny nepromokavé boty pro muže - klikněte zde! <<

Měli jsme nejlepší zážitky v týmu s ponožkami Merino Wool. Udržujete nohy úžasně v teple a jsou stále docela tenké. S půl vysokou, nepromokavou botou boty se bavíte téměř po celý rok. Kromě toho si můžete koupit několik praktických sandálů naboso na léto a možná bosý teniska pro přechodné období. 

Hiqe se středním a vysokým řezem je vyroben pro zimu. Tato typická turistická loď může být také správně přenášena v každodenním životě. S teplými ponožkami budete před každým bojem sněhové koule před námi. S naším nepromokavým hiqe je to dvakrát tolik zábavy ve sněhu. 

Hiqe-high-3
Hiqe-high-3
Hiqe Brown Blue Waterproof-11fifx494VZ912n
Hiqe-vegan-sierra-waterproof-10ruwfybjrrdwt0

>> pro hiqe vysoce řezané << 

 

 

Teplý ženský kanec na procházku

Attraqt to říká s jeho jménem! Tato zimní diamantová bota je obzvláště atraktivní a udržuje vaše nohy obzvláště teplé pomocí jehněčího kožešin. Pro teplé pletací šaty s termolggingy, s propíchnutými hubenými džíny nebo dokonce příležitostnými na obzvláště chladných dnech s lyžařskými kalhotami - Attraqt Winter Black vás zcela inspiruje s jeho pohodlí.

 

Attraqt Winter Black 3
AtTraqt Winter Black 8

>> pro zimní černou Attraqt << 

 

Ještě nemáte botu kompatibilní s sněhem? Pak to teď bude velmi čas! V závislosti na regionu je stále hodně sněhu. Pokud si objednáte nyní, můžete po blesku udělat nový čas ZAQQ Brzy se běžte. 

 

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

Zpět na blog
1 z 3