Do léta plného festivalů s barefoot botami CHUQQS

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

Trpělivě a dlouho jsme čekali,  plni naděje a očekávání všeho, co přijde. Přichází čas volnosti, odpočinku a street foodových festivalů. Konečně přichází čas vyrazit „ven“ a naplno si užívat života.  

Nedočkavé očekávání letních večírků, dunění basových tónů a příjemných letních nocí kolem plápolajícího ohně, kulinářské inovace na street foodových festivalech, jako třeba flambovaná zmrzlina nebo mini hamburgery. Ty a tvé CHUQQS budete stát v popředí při oslavách pod hvězdnou oblohou, u praskajícího ohně za doprovodu kytar i u bujarých happeningů.

ZAQQ-CHUQQs-Barfussschuhe-2

Model CHUQQS z hladké kůže pro každodenní nošení zvládne živé festivaly bez kocoviny a nabídne ti veškeré výhody barefoot bot. Díky moderní gumové podešvi, bílému zakrytí špičky, ale také nízké hmotnosti, udávají tyto boty trend ve všem tom ruchu a zmatku. Boty z hladké kůže zvládnou každý deštivý večer, polití pitím i zpocené koncerty. I v tomto barevném reji, budou tvé středně vysoké tenisky vyčnívat z davu a jejich gumová protiskluzová podešev tě vybídne k tanci.

 

Bílé tkaničky a logo ZAQQ dodávají tvým CHUQQS opravdu unikátní vzhled. Švy barefoot bot ZAQQ spojují svršek v jemné kůži Nappa s botou a vytvářejí skutečně stylový design. Pórovitá a prodyšná hladká kůže je jemně tónovaná a zvláštně lesklá. Vysoce pružná, neklouzavá, proti oděru odolná podešev je ručně přišitá ke svršku boty spojem bez lepidla. 

S našimi CHUQQS v bílé, šedé, černé a modré barvě můžeš vyrazit na párty i koncert a užívat si i ty nejbouřlivější chvíle.

Feel free feel ZAQQ.

ZAQQ-CHUQQs-Barfussschuhe-3

Zpět na blog
1 z 3