Ty nejlepší barefot boty pro přechodové období z léta do podzimu

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Pomalu se musíme rozloučit s létem Nadešel čas obout si přechodové boty, jinými slovy boty, které ti nabízejí to nejlepší od léta do podzimu.

S botami ZAQQ můžeš chodit na pohodlné podešvi a vypadat skvěle po celý rok. Dnes ti ukážeme některé modely, které ti zpříjemní přechod do chladnějšího období.

 

Baleríny jsou pro období od jara do podzimu vždycky skvělou volbou.

Od jara do podzimu jsou baleríny vždycky dobrou volbou. Jsou ženské boty, které se hodí ke všemu, od elegantních outfitů až po sportovní. Pro podzim se hodí hnědé odstíny od béžové po tmavě hnědou. Ať už se jedná o model QARMA, QITE nebo BANQET, všechny naše baleríny jsou elegantní a super pohodlné!

>>Podívej se na všechny baleríny hned teď!

 

Polobotky nebo mokasíny - stylové přechodové boty

Polobotky nebo mokasíny jsou ideální přechodové boty. Udrží tvé nohy hezky v teple, ale přesto jsou dostatečně vzdušné pro případ, že se během dne oteplí. Bude se ti líbit s jakou lehkostí a jak jednoduše se nazouvají i vyzouvají.

Naše barefoot polobotky a mokasíny jsou k dispozici v mužském i ženském provedení, od sportovních až po elegantní.

 

Barefoot polobotky pro ženy

Naše polobotky a mokasíny pro ženy jsou k dispozici ve třech různých stylech, které se od sebe výrazně liší. Všechny mají jedno společné, vyznačují se vlastnostmi barefoot bot a díky nim jsou tyto polobotky neuvěřitelně pohodlné.

>>Prohlédni si všechny barefoot polobotky pro ženy hned teď!

  

Barefoot polobotky pro muže

Od sportovních po velmi elegantní – pokud jde o barefoot polobotky máš z čeho vybírat. Ať už jde o QEA, QENT nebo MONQ, všechny tři modely ti umožní zdravou chůzi a jsou super pohodlné. 

 

Tenisky – tyhle přechodové boty musí mít v botníku prostě každý

Tenisky, které si zamiluješ – naše šněrovací boty jsou pro období od léta do zimy prostě ideální. Určitě si mezi našimi botami ZAQQ najdeš své oblíbené. Od klasických po ultra moderní, od jednoduchých po nápadné, naše nabídka je široká! 

 >>Prohlédni si všechny barefoot tenisky pro ženy hned teď!

 >>Prohlédni si všechny barefoot tenisky pro muže hned teď!

 

LIQE Grey Toffee

Naše boty LIQE jsou skvělou volbou pro přechodové období. Merino vlna zajišťuje regulaci teploty za chladných nebo teplých dní. Merino vlna má také vodoodpudivé vlastnosti. Naše LIQE nabízíme v mnoha různých barvách a jejich funkční vlastnosti ti umožní jejich nošené po celý rok. LIQE jsou prostě všestranné a hodí se jednoduše ke všemu! 

 

CRQOET Black

CROQET jsou svěží, moderní a zvlášť prodyšné. Díky bavlněnému úpletu v přední části boty můžou nohy dobře dýchat a zároveň jsou chráněny za chladnějšího počasí. Dokonalé barefoot tenisky pro přechodové období!

  

SOQQ Blue

Naše SOQQ si rychle oblíbí každý. Jsou tak příjemné a pohodlné, zahřejí ti nohy za chladného počasí a přesto jsou díky bavlně dost lehké i pro letní dny. Co chceš víc? Možná více barev? Žádný problém, určitě najdeš SOQQ ve své oblíbené barvě!

 

Středně vysoké kotníkové boty – stylově po celý rok

Některé celebrity nosí své středně vysoké kotníkové kozačky po celý rok. Jsou prostě stylové a můžeš je kombinovat se všemi druhy outfitů, od ležérních až po elegantní. Také chrání tvé nohy proti chladu i vlhkému počasí mnohem lépe než pantofle nebo tenisky. 

U nás najdeš pohodlné středně vysoké kotníkové kozačky jako klasické Chelsea, nebo v hravějších variantách s přezkami a cvočky. Podívej se na všechny naše kotníkové kozačky, na skladě máme širokou nabídku.

>>Prohlédni si všechny barefoot kotníkové boty pro ženy hned teď!

 

EQUITY Berry

Naše Chelsea boty ve vínově červené barvě vypadají absolutně úžasně. EQUITY jsou k dostání také v černé, hnědé a nabízíme je i v jiných stylech. Chelsea barefoot boty, které vypadají úžasně elegantně a jsou super pohodlné.

 

QEY WEST Cognac

Naše QEY West Cognac podtrhují tvou dobrodružnou povahu. Díky jejich žirafímu vzoru vypadají neuvěřitelně stylově, poutají pozornost a jejich hnědé odstíny se skvěle hodí do podzimního počasí. Preferuješ raději decentní vzhled? Pak se podívej na QEY WEST Black! 

 

QLARE Black

Černé barefoot boty se prostě hodí ke všemu. Ale naše QLARE vypadají díky nýtkům na zadní straně opravdu originálně. Zaručeně se do nich zamiluješ! 

 

QUAKERTOWN Black

Naše QUAKERTOWN vypadají jako by byly vyrobeny z měkké hadí kůže, jsou to extravagantní a elegantní barefoot boty. Když se podíváš pozorněji, uvidíš, že mají dokonce podpatek, díky kterému vypadají zvlášť elegantně. Ale neboj, podpatek je jen naznačený na vnější straně. Naše barefoot podešve samozřejmě nemají žádný klínek, jsou od špičky až po patu absolutně ploché. 

  

QLANCE Black Gold

QLANCE ti do života vnesou trochu rokenrolu. Nýtky a přezky budou bezpochyby poutat pozornost. Mimochodem, tyhle pohodlné barefoot kozačky najdeš ve zlatém i stříbrném provedení! 

 

Business kotníkové boty pro muže – elegantní přechodové boty. 

Někdy je třeba být trochu více elegantní nebo formální. Naše business kotníkové boty jsou dokonalou volbou k obleku nebo elegantním džínám. 

Hledáš luxusní business boty? Žádný problém, v našem obchodě určitě najdeš pohodlné společenské boty. Tak se hned podívej.

>>Prohlédni si všechny barefoot business boty pro muže hned teď!

 

Když se počasí nemůže rozhodnout mezi létem a podzimem, už si nemusíš dělat starosti. Mezi našimi barefoot botami najdeš pohodlné a elegantní společníky do každého počasí. S botami ZAQQ bude podzim ještě zlatavější!

Feel free, fee ZAQQ.

 

Zpět na blog
1 z 3