Ty nejlepší barefot boty pro přechodové období z léta do podzimu

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Pomalu se musíme rozloučit s létem. Je nejvyšší čas pro přechodné boty, tj. Boty, které vám nabízejí to nejlepší z nejlepších od léta do podzimu.

Běžet na pohodlných podrážkách a vypadat dobře, můžete to udělat ZAQQ po celý rok. Dnes vám ukážeme několik modelů, které sladí přechod na chladnější sezónu.

 

Ballerina - vždy perfektní volba od jara do podzimu

Ballerina je vždy perfektní volba od jara do podzimu. Jsou ženské a dělají vše od elegantních až po sportovní. Hnědé tóny od béžové po tmavě hnědou se na podzim obzvláště dobře hodí. Ať už je Qarma, Qite nebo Banqet-Nad Nad Nana Balerina Ballerina elegantní a velmi pohodlné!

>> Sledujte všechny baleríny!

Při spuštění balerínu můžete také trochu pociťovat. Jednoduše noste letní šaty s punčochami nebo legíny a na chladnější dny si oblékněte svetr nebo sako. Pokud by se měl během dne znovu zahřát, můžete si rychle sundat bundu a punčocháče nebo legíny, abyste si mohli užít den v letním oblečení. 

Qite tmavě hnědá

Bosé boty-použití-Herbst-11nmj0efwjsbvuk

Qite - klikněte zde!

 

Banqet Nappa tmavě hnědá

Bosé boty-Use-Herbst-119iq9x0g5o

Banqet - klikněte zde!

 

Qarma Beige

Bosé boty-použití-Herbst-8go3wxryoxqhqn

Do Qarma - klikněte zde!

 

Mokasíny nebo mokasíny - stylové překonání bot

Mokasiny a mokasíny jsou perfektní přechodovou botou. Udržujete prsty na nohou pěkně a teplé, ale jsou stále dostatečně vzdušné, pokud by se během dne měly teplejší. Budete milovat jen pohodlí a praktické vyklouznutí a vyklouznutí!

Máme bosé mokasíny a mokasíny jako ženské a pánské modely a od sportovních po eleganci.

Bosý loafer pro ženy

S našimi mokasíny nebo mokasíny pro ženy máte tři modely, z nichž si můžete vybrat, které by se nemohly lišit. Každý má spolu jednu věc - typické vlastnosti bosů naboso, díky nimž jsou pantofle tak neuvěřitelně pohodlné.

>> Sledujte nyní všechny bosé mokasíny pro ženy!

 

Qosmo Champagne

Bosé boty-použití-Herbst-13

Do Qosmo - klikněte zde!

 

Qerp velors černá

 

Bosé boty-Use-Herbst-8

Do qerp - klikněte zde!

 

Fliq modrá

 

Bosé boty-použití-Herbst-6

Pro fliq - klikněte zde!

 

Naboso loafer pro muže

Od sportovních až po velmi elegantní, jako moderní muž s bosými botami, jste zkaženi na výběr. Ať už QEA, Qent nebo Monq, všichni tři vám umožní zdravou chůzi a jsou velmi pohodlné.

 

Qea velor je černá

 

Bosé boty-použití-Herbst-7

Do QEA - klikněte zde!

 

Qent Blue

Bosé boty-použití-Herbst-9

Do Qunt Blue - klikněte zde!

 

Monq Captoe Black

Bosé boty-použití-Herbst-6

Chcete -li Monq - klikněte sem!

 

Sneaker - Každý musí mít jako přechodnou botu v skříňce bot

Sneaker Love - naše krajkové boty - vždy vždy jdou od léta do zimy. Určitě najdete svůj oblíbený model pod našimi ZAQQS. Od klasických po ultramodery, od jednoduše po nárazu, vám nabízíme obrovský výběr! 

 >> Sledujte všechny tenisky naboso pro ženy hned!

>> Sledujte všechny tenisky naboso pro muže!

 

Liqe Grey Toffee

Naše Liqe je perfektní volbou pro přechod. Merino vlna zajišťuje teplotní rovnováhu teplých i chladných dnů. Merino vlna je také voda -repelent. Naše Liqe je k dispozici v mnoha různých barvách a pokud chcete, můžete jej nosit po celý rok kvůli jeho vlastnostem. Liqe je vše -šňůra, která vždy funguje!

Bosé boty-použití-Herbst-5

Na liqe - klikněte zde

 

Crqoet černá

Croqet je čerstvý, moderní a obzvláště vzdušný. Bavlněná látka je pletená v přední oblasti, takže vaše noha může dobře dýchat a stále má mírně ochranu v chladnějších dnech. Perfektní teniska naboso pro přechod!

Bosé boty-použití-Herbst-2

Croqet - klikněte zde!

 

Soqq Blue

Naše Soqq rychle dobyl všechna srdce. Je to tak šíleně mazlivé a pohodlné, zahřívá nohy v chladných dnech a kvůli bavlně je stále dostatečně lehké na léto. Co víc chcete Možná více barvy? Žádný problém, najdete SOQQ ve své oblíbené barvě!

Bosé boty-use-Herbst-14

Do SOQQ - klikněte zde!

 

Midcut Boots - stylové po celý rok

Některé hvězdy nesou své boty s midcut po celý rok. Jsou prostě stylové a lze je kombinovat od příležitostných po elegantní k jakýmkoli oblečení. Kromě toho chráníte své nohy mnohem lépe než pantofle nebo tenisky ve vlhkém a chladném počasí. 

Naše pohodlné poločasové boty lze nalézt jako klasické boty Chelsea, ale také hravější s přezky a nýty. Podívejte se hned na všechny boty, stále máme velký výběr na skladě.

>> Sledujte všechny bosé boty pro ženy hned!

 

Equity Berry

Naše člun Chelsea in Wine Red prostě vypadá zamilovaný. Rovněž najdete také spravedlnost v černé, hnědé a dalších verzích. Bosý lícní člun, která vypadá jen megaschick a nemohla být pohodlnější.

Bosé boty-Use-Herbst-4

Do kapitálu - klikněte zde!

 

Qey West Cognac

Náš Qey West Cognac ukazuje vaši žízeň po dobrodružství. Díky svému žirafému vzhledu je to megastylický oční kořen, který se perfektně hodí do podzimu jeho hnědým tónem. Líbí se vám to více diskrétní? Pak se podívejte na Qey West Black!

Bosé boty-použití-Herbst-10

Do qey - klikněte zde!

 

Qlare Black

Černá loď naboso vždy funguje. Naše Qlare však má velmi zvláštní charisma prostřednictvím nýtů vzadu. Láska je nevyhnutelná!

Bosé boty-použití-Herbst-9

Do Qlare - klikněte zde!

 

Quakertown Black

Náš Quacertown připomíná měkkou hadí kůži, bosý loď, která je extravagantní a ušlechtilá. Pokud se podíváte pozorně, má dokonce patu, a proto se zdá být zvláště elegantní. Ale nebojte se, prodej je označen pouze zvenčí. Naše podrážky naboso samozřejmě nikdy nemají výbušninu, jsou absolutně ploché od paty po prsty.

Bosé boty-použití-Herbst-10

Do Quarertown - klikněte zde!

  

Qlance Black Gold

Qlance přivede do vašeho života rock'n. Nýty a spony jsou oční kořen par excellence. Mimochodem, najdete nejen pohodlnou bosskou loď se zlatými dekoracemi, ale také ve stříbrné verzi!

Bosé boty-použití-Herbst-12

Do Qlance - klikněte zde!

 

Obchodní boty pro muže - Elegantní přechodná bota 

Někdy to musí být trochu fantazie nebo formálnější. Naše obchodní boty jsou ideální volbou pro kalhoty nebo elegantní džíny. 

Hledáte klasickou obchodní botu? Žádný problém, máme zaručeno, že budeme mít v obchodě vaši pohodlnou obuv. Podívejte se.

>> Sledujte všechny bosé obchodní boty pro muže nyní!

 

ARQ BLACK

Bosé boty-použití-Herbst-1

Do ARQ - klikněte zde!

 

Duqe Vegan Antique Brown

Bosé boty-Use-Herbst-4

Duqe - klikněte zde!

 

Equity Black

Equity Black

Do kapitálu - klikněte zde!

 

Pokud se počasí nemůže znovu rozhodnout mezi létem a podzimem, už se nemusíte bát. Pod našimi boty naboso najdete svého pohodlného a stylového společníka pro každou teplotu. S ZAQQ Podzim bude dokonce zlatý!

Neváhejte, víla ZAQQ.

 

Zpět na blog
1 z 3