Naše zateplené barefoot boty ZAQQ

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Zebou tě v zimě často nohy? Zdá se ti, že barefoot boty nemůžou dostatečně izolovat, když mají tak tenkou podrážku? Ale přitom se nechceš vzdát komfortu barefoot bot? 

Nemusíš, protože v našem obchodě nabízíme zateplené modely ZAQQ. S našim zimními barefoot botami budeš mít nohy hezky v teple a v pohodlí, i když teploty klesnou pod nulu.

 

Zateplené barefoot boty pro ženy a pro muže – naše boty PREQUEL

Po několik let byly naše boty PREQUEL jedněmi z nejpopulárnějších barefoot modelů pro chladnější období. Jsou super měkké, příjemně hřejivé a samozřejmě mega pohodlné. Tyhle boty si tě prostě okamžitě získají.

 

PREQUEL Winter Nappa Black

Verze Nappa díky do hladka vyleštěné kůži doslova září. Ve veganské verzi působí povrch sametově hebce. Kožené nebo veganské – s našimi botami PREQUEL získáš barefoot boty, které jsou vysoké tak akorát a díky zimní podšívce udrží tvé nohy v teple.

 

PREQUEL Winter Vegan Black

Tyhle barefoot boty jsou vhodné pro ženy i pro muže.

 

Zateplené středně vysoké bareftoot boty pro ženy i muže.

Naše boty QUINTIC jsou tak oblíbené, že je teď nabízíme v mnoha různých variantách. Sedm z nich je opatřeno teplou podšívkou. Poznáš je podle slova „winter“ v jejich názvu.

Hladké nebo s ozdobným děrováním nebo ve veganském provedení, černé nebo hnědé – s botami QUINTIC máš z čeho vybírat. Ale můžeme ti slíbit jedno: všechny naše modely ti poskytnou neuvěřitelné pohodlí a udrží tvé nohy za chladnějšího počasí hezky v teple. 

 

 

>>Více zimních modelů najdeš tady!<<  

 

Vysoké, zateplené barefoot kozačky pro ženy

Ani za chladného počasí už nebudeš muset postrádat krásné vysoké kozačky s typickými barefoot vlastnostmi. Naše kozačky jsou tak ženské a super pohodlné!

 

ATTRAQT Winter Black

Naše ATTRAQT jsou jednoduché ženské kozačky, které můžeš nosit do kanceláře i na dlouhé procházky v parku. Podšívka z jehněčí kůže na holení části a podešvi poskytne nohám teplo a pohodlí. Do kozaček ATTRAQT se zamiluješ, protože je můžeš nosit k sukni, společenským kalhotám nebo modrým džínám a vždycky budeš vypadat stylově.

 

HYGGELIQ

Naše HYGGELIQ už na první pohled působí velmi teple – a opravdu teplé jsou! Beránek na svršku bot výborně izoluje a vypadá opravdu příjemně. Bavlněná podšívka na podešvi a uvnitř boty poskytne tvým nohám ještě více pohodlí. S těmito barefoot botami se budeš bez problémů procházet v zasněženém parku – pohodlně a v teple!

 

 

Jak vidíš, s našimi botami ZAQQ nemusíš dělat žádné kompromisy. Můžeš si užívat příjemného pocitu chůze v barefoot botách, mít nohy v teple a přitom vypadat stylově i v zimě.

Teď si jen musíš vybrat model!

Feel free, feel ZAQQ.

 

 

Zpět na blog
1 z 3