Naše zateplené barefoot boty ZAQQ

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

V chladnější sezóně máte často studené nohy? Bosé boty se nezdá být pro vás kvůli tenké podrážce dostatečně izolační? Stále nechcete dělat bez pocitu naboso? 

Nemusíte, protože jsme se vřele krmili ZAQQ Modely v obchodě! S našimi bosými botami na zimu máte pohodlně teplé nohy i při teplotách pod mrazem a jsou stejně pohodlné.

 

Teplá bosská bota pro ženy a muže - náš prequel

Náš prequel je jednou z nejpopulárnějších bot naboso v chladnější sezóně po celá léta. Tato bosská bota, super měkká, útulná teplá lemovaná a samozřejmě megabe, zabalí prst v žádném okamžiku.

Gefuettertter-Barefoot Shoe Nappa Leather

Prequel Winter Nappa Black

V Varianta Nappa Z vnějšku svítí krásně leštěnou hladkou kůží. V Veganská varianta Vypadá to sametově měkké. Ať už je vyrobeno z kůže nebo veganů - s prequelem jste našli bosní botu, která není příliš vysoká a není příliš nízká a díky krmení udržuje vaše nohy úžasně v teple.

Gefuettertter-Barefoot Shoe Vegan

Prequel Winter Vegan Black

Tato bosská bota je k dispozici pro ženy i muže.

 

Teplé -polovina poloviny -vysoko bosé boty pro ženy a muže

Náš Quintic jsou tak populární, že je nyní máme v mnoha verzích. Níže máme sedm modelů, které jsou vřele krmeny. Poznáte je skutečností, že přidávají sčítání zima v Schuhname.

Docela jednoduše nebo zdobené broguingy, vyrobenými z kůže nebo veganské, černé nebo hnědé - s Quintic jste zkaženi na výběr. Ale jedna věc, kterou vám můžeme slíbit, vám všechny modely poskytují neuvěřitelné skvělé přizpůsobení a zajišťují teplé nohy při chladnějších teplotách. 

Quintic Winter Black

Quintic Winter Black

Quintic Winter Brogue Cognac-48

Quintic Winter Brogue Cognac

Quintic Winter Bike Brown-2

Quintic Winter Velors hnědá

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Vodotěsná-černá černá zima

 Quintic zimní vodotěsná černá

 

>> Zde najdete další výběr zimních modelů!

 

Vysoké, teplé bosé boty pro ženy

Už se nemusíte dělat bez krásných bot, které jsou vybaveny všemi typickými bosými vlastnostmi ani v chladných dnech. Naše boty jsou nádherné ženské a super pohodlné!

AtTraqt Winter Black-11

Attraqt Winter Black

Naše atraqt je jednoduchá, ženská bota, kterou můžete provést parkem v kanceláři i na rozsáhlých procházkách. Když se jehněčí kůže krmí na hřídeli a na podrážce, vaše nohy zůstávají útulné teplé. Attraqt budete milovat, protože ať už na sukni, obchodní kalhoty nebo modré džíny, s touto botou vždy vypadáte vždy stylově.

Attraqt Winter Black-6

 

Hyggeliq

Náš Hyggeliq vyvolává dojem, že je zvenčí super teplý - a to je také! Lhabská kůže, která je viditelná na šachtě, skvěle a prostě vypadá útulně. S krmením bavlny na podrážce a na Berea jsou vaše nohy poskytovány dále. S touto botou botou se budete cítit pohodlně s procházkami parkem s rozrušeným sněhem - pohodlný a pěkný a teplý!

Hyggeliqotdtl1pfuyed7
HYGGELIQ2DVBUZVJCSPJJ5

 Do Hyggeliq

 

Jak vidíte, nemusíte kompromitovat s našimi ZAQQS. Nemusíte se obejít bez pocitu naboso, na teplých nohou a stylovém designu ani v zimě.

Nyní vše, co musíte udělat, je vybrat model!

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

 

Zpět na blog
1 z 3