Módní trendy pro rok 2021 s barefoot botami

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Aktuální trendy jako každý rok vycházejí z módy, která se předvádí na světových molech. Trendy vzhled v roce 2021 lze skvěle kombinovat s našimi barefoot botami ZAQQ.

Dnes vám chceme představit některé nové trendy od roku 2021. Vždy jste chtěli nosit ramenní vycpávky? Pak je tato sezóna vaším velmi osobním módním rokem! Zvířecí potisky a jemné nahé tóny jsou ale stále velmi in.

Zvláště nás těší, že stále více značek oceňuje udržitelné materiály. Můžete se tedy spolehnout na zpracování šetřící zdroje shora dolů.
S našimi ZAQQ na nohou můžete vytvořit jakýkoli vzhled, protože naše barefoot boty jsou nejen extrémně pohodlné, ale také super trendy. Styl a pohodlí se dokonale doplňují a tvoří dokonalou symbiózu s naší udržitelnou výrobou.
Váš ZAQQ už na vás čeká, ale zatím se nechte inspirovat módními trendy pro rok 2021.

Kombinujte trendové barvy Pantone 2021 s barefoot botami

Letos společnost Pantone označila za trendy barvy roku 2021 Ultimate Grey a Illuminating Yellow. V kombinaci, jemná šedá a silná žlutá se k sobě prostě skvěle hodí a dodají každému vzhledu sebevědomé a silné charisma!

Barefoot boty-patone-trendové barvy-2021

Nejznámější módní návrháři a módní přehlídky také v roce 2021 přebírají trendové barvy a ukazují módu ve žluté a šedé.

Svítící žlutá je mocná jako slunce. Už jen pohled na tuto barvu vyzařuje energii. Pokud se vám líbí trochu jemnější, jděte do teplejší medově žluté.

Svůj vzhled si můžete sestavit, jak chcete – buď šedým oblečením v kombinaci se žlutými barefoot botami a doplňky. Nebo pro odvážné trendy, vše ve žlutých a ladících šedých botách.


>> K našim žlutým barefoot botám – klikněte zde! <<

>> K našim šedým barefoot botám – klikněte zde! <<

Odpovídající barefoot boty pro módní zvířecí potisk

Barefoot boty-zvířecí-potisk-2021

Co se hodí do městské džungle lépe než zvířecí vzory? Tyto vzhledy jsou již léta velmi trendy, ale letos vynikají leopardí a zebří vzhledy. V kombinaci s odpovídajícími teniskami vytvoříte sebevědomý a mimořádný vzhled.
Můžete si vzít bílé nebo černé tenisky se vzorem zebry, abyste znovu nabrali barvy na nohou. Pro mohutný leopardí vzhled se hodí všechny teplé odstíny hnědé.

>> K našim bílým barefoot botám – klikněte zde! <<

>> K našim černým barefoot botám – klikněte zde! <<

>> K našim hnědým barefoot botám – klikněte zde! <<

Balónové rukávy a ramenní vycpávky v roce 2021

Osmdesátá léta jsou definitivně zpět! Ramenní vycpávky a balónové rukávy byly v módě již loni a trend osmdesátých let pokračuje i v letošní sezóně. Pokud jste opravdu odvážní, můžete popadnout i světlé barvy.
Blazery a halenky se širokými ramenními vycpávkami mohou rychle vypadat příliš mužně. Abyste svému vzhledu dodali více ženskosti, měli byste sáhnout po filigránových barefoot botách! Baleríny jsou tou nejlepší volbou!

Ramenní vycpávky ve vzhledu barefoot bot

Široké kalhoty se perfektně hodí k barefoot botám

Široké kalhoty jsou v roce 2021 nutností. Sami se můžete rozhodnout, zda chcete nosit lehké bootcut džíny nebo opravdu široké kalhoty Marlene.
Tenisky barefoot boty se perfektně hodí k oběma stylům. Z našeho obrovského výběru vám zde ukazujeme několik super ženských modelů tenisek.


Barefoot boty, široké kalhoty

Školačka v barefoot botách – nutnost v roce 2021

Barefoot boty Mary Janes

Čtete správně, letos jsou v módě uniformy připomínající školačky. Kostkované sukně s halenkou a svetrem s výstřihem do V. Pokud chcete vypadat extra sexy, zkombinujte kratší kostkovanou sukni se síťovanými punčochami. Pokud chcete být subtilnější, zvolte jednobarevnou midi sukni s neprůhlednými punčochami.
A co se ke stylu školních dívek hodí lépe než boty Mary Jane? Typický je pro to dívčí tvar a pásek na zapínání. Naše barefoot bota BANQET je model, který je stvořen pro vzhled školačky.

>> Na BANQET – klikněte zde! <<

2021 v lakované kůži i s barefoot botami

Šaty, bundy, legíny a tašky – lakované kůže nemůže být dost. Lakovaná kůže ale není populární jen na světových molech. Tento trend snadno zkombinujete se svým vzhledem.
Buď kompletně v lakované kůži nebo jen jako akcent v podobě bundy, tašky či lakovaných bot. Mezi našimi barefoot botami samozřejmě najdete také odpovídající lakované modely!

Barefoot boty lakovaná kůže

Náš QUAIL Ridge Black nejen září, ale také vypadá neuvěřitelně elegantně s naznačeným přístupem v podrážce. Pokud ji chcete sportovnější a letní, pak musíte mít QIMBERLY Blue - barefoot botu, která přesvědčí patentovanými pruhy na bocích.

Růžové, ale méně: nahé barefoot boty

Barefoot boty nude růžové

Růžová je pravděpodobně nejvíce spojovaná s ženskostí. Tento trend ale mohou následovat nejen ženy, po růžové košili sebevědomě sáhnou i módně založení muži.
Růžová z módního světa asi nikdy nezmizí, ale vždy se najdou různé barevné nuance, které jsou obzvlášť oblíbené. V roce 2021 je lepší nesáhnout po mocné růžové, ale spíše po jemných odstínech růžové.
Samozřejmě máme v našem obchodě k tomu i vaše barefoot boty. Od jemné růžové po nahé, máte obrovský výběr. Nejlepší je si to prolistovat sami.

>> K našim nahým a růžovým barefoot botám – klikněte zde! <<

Udržitelnost 2021 velmi trendy

Trendy barefoot bot pro rok 2021

Téma udržitelnosti se konečně dostalo i do velkých módních společností. Velmi oblíbené jsou materiály, které jsou vyráběny způsobem šetřícím zdroje nebo dokonce pocházejí z recyklace.
S našimi barefoot botami můžete pokračovat v módním trendu i na nohou, protože všechny ZAQQ jsou nejen extrémně pohodlné, ale také z udržitelné výroby.
Podívejte se na naše modely z bavlny nebo korku.

>> K našim veganským barefoot botám – klikněte zde! <<

A? Jaký trend pro rok 2021 se vám líbí nejvíce? Ať už široké kalhoty, zvířecí potisk, vinyl a kůže, široké ramenní vycpávky nebo školní vzhled – s našimi udržitelnými barefoot botami ZAQQ jste vždy na správné cestě!

Neváhejte, pociťujte ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3