Módní trendy pro rok 2021 s barefoot botami

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Až každý rok jsou současné trendy založeny na módě, která je zobrazena na molu světa. Trendy vzhled v roce 2021 může být dokonale s našimi ZAQQ Kombinujte bosé boty.

Dnes vám chceme představit některé nové trendy od roku 2021. Už jste vždy chtěli nosit ramenní polštářky? Pak je tato sezóna váš velmi osobní módní rok! Ale zvířecí tisky a něžné nahé tóny jsou stále absolutně.

Jsme obzvláště potěšeni, že na udržitelných materiálech má stále více a více značek. Takže se můžete spolehnout na zpracování zdrojů shora dolů.
S našimi Zaqqs na nohou můžete implementovat jakýkoli vzhled, protože naše boty naboso jsou nejen mega -komfortní, ale také super trendy. Styl a pohodlí jdou perfektně společně a vstupují do perfektní symbiózy s naší udržitelnou produkcí.
Vaše ZAQQ Počkejte na vás, ale nyní se nechte inspirovat módními trendy na rok 2021.

Kombinujte trendové barvy Pantone 2021 s boty naboso

Letos Pantone jmenoval Ultimate Grey a osvětlující žlutou barvu trendů 2021. Kombinovaná, jemná šedá a mocná žlutá jednoduše se skvěle jdou spolu a každý vzhled dává sebevědomý a mocný charisma!

Bosní boty Patone Trend Color-2021



Nejslavnější módní návrháři a módní přehlídky také zabírají barvy trendů v roce 2021 a ukazují módu žlutou a šedou.

Osvětlující žlutá je silná jako slunce. Tato barva již při pohledu vyzařuje energii. Pokud se vám to líbí trochu jemnější, jednoduše použijte teplejší medovou žlutou.

Svůj vzhled můžete sestavit velmi požadovaný - buď se šedým oblečením kombinovaným se žlutými bosými botami a doplňky. Nebo pro odvážné trendy také ve žluté a odpovídající šedé boty.


>> do našich žlutých bosů naboso - klikněte zde! <<

>> do našich šedých bosů naboso - klikněte zde! <<

Vhodné boty naboso pro trendy zvířecí tisk

Bosé boty animálně tisk-2021

Co lépe vyhovuje městské džungli než zvířecí výtisky? Tyto vzhledy byly po celá léta velmi módní, ale letos však Leopard a Zebra vyhledávají. V kombinaci s vhodnými tenisky vytvoříte vzhled, který je sebevědomý a mimořádný.
S vzorem zebry můžete dokonale nosit bílé nebo černé tenisky, abyste obnovili barvy na nohou. Všechny teplé hnědé tóny vhodné pro mocný leopardský vzhled.

>> do našich bílých bosů naboso - klikněte zde! <<

>> do našich černých bosů naboso - klikněte zde! <<

>> k našim hnědým bomským botám - klikněte zde! <<

Balónový rukáv a polštář ramen v roce 2021

Osmdesátá léta jsou určitě zpět! Již minulý rok byly polštáře ramen a rukávy balónů módní a trend osmdesátých let bude v této sezoně pokračovat. Pokud jste opravdu stateční, dosáhnete také jasných barev.
Blazer a halenky se širokými ramenními polštářky mohou rychle vypadat mužsky. Chcete -li dát svému vzhledu více ženskosti, měli byste použít boty Filigree Barefoot! Baleríny jsou nejlepší volbou!

Bosý boty vzhled vzhledu

Široké kalhoty jdou perfektně s bosými botami

Široké kalhoty jsou v roce 2021 nutné. Můžete si sami rozhodnout, zda chcete nosit džíny s lehkým botou nebo opravdu široké kalhoty Marl.
Sneaker boty naboso dokonale zapadají oba styly. Z našeho obrovského výběru vám ukážeme několik super ženských teniskových modelů.

Bosé boty široké kalhoty

School Girl Style s bosými botami - 2021 A MUSÍ

Bosé boty Mary-janes

Správně čtete, letos existují uniformy, které jsou velmi módní školačky. Kempované sukně s halenkou a svetrem s krk. Pokud chcete vypadat obzvláště sexy, kombinujete kratší karok se síťovými punčochami. Pokud má být jemnější, vyberte si s neprůhlednými punčochami jednorázovou sukni.
A co lépe vyhovuje stylu školní dívky než boty Mary Jane? Typický pro to je dívčí tvar a popruh pro uzavření. Naše bosý boty Banqet je model, který je vyroben pro vzhled školačky.

>> pro banqet - klikněte zde! <<

2021 v patentové kůži také s botami naboso

Šaty, bundy, legíny a tašky - nemůže to být dost patentované kůže. Patentová kůže však není jen pořadí dne na molu na světě. Tento trend můžete snadno kombinovat s vaším vzhledem.
Buď zcela v barvě, nebo jen jako přízvuk ve tvaru bundy, tašky nebo s L -shoes. Samozřejmě také najdete vhodné modely laků pod našimi boty bosými botami!

Barfus boty lak chůze



Naše křepelčí hřeben černá nejen svítí, ale také vypadá neuvěřitelně elegantně s uvedeným přístupem v podrážce. Pokud chcete, aby to bylo sportovnější a letní, musíte mít Qimberly Blue - bosý botu, která se přesvědčí s proužky na stranách.

Růžová, ale méně: bosé boty v nahé

BARFUS SHOET-NUDE-ROSA

Rosa je pravděpodobně barva, která je nejvíce spojena s femininitou. Ale nejen ženy mohou následovat tento trend, také módní muži s sebevědomě používají růžovou košili.
Rosa pravděpodobně nikdy nezmizí z módního světa, ale vždy existují různé odstíny barvy, které jsou obzvláště populární. V roce 2021 je lepší nedosáhnout silné růžové, ale spíše jemné růžové tóny.
Samozřejmě máme také bosu naboso v obchodě. Máte obrovský výběr od Zartrosa po nahý. Nejlepší je prohrabat se skrz sebe.

>> K našim nahým a růžovým bomským botám- klikněte sem! <<

Udržitelnost 2021 plně v trendu

Trendy bot Barfus 2021

Nakonec se téma udržitelnosti také dostalo do velkých módních společností. Materiály, které se vyrábějí zdroje, jsou velmi populární.
S našimi boty naboso můžete také pokračovat v módním trendu na nohou, protože všechny Zaqqs jsou nejen velmi pohodlné, ale také z udržitelné produkce.
Podívejte se na naše modely bavlny nebo korku.

>> k našim veganským bosům naboso - klikněte zde! <<

A? Který trend pro rok 2021 máte nejraději? Ať už široké kalhoty, zvířecí tisk, lak a kůže, široká ramenní podložka nebo školní dívka vypadají - s naším udržitelným ZAQQ Vždy jste na správném místě pro bosé boty!

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3