Letní trendy 2021 s barefoot botami

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Vaše zimní boty a kozačky jsou již sbalené a nyní čekají na další zimní sezónu - ale váš botník je teď jaksi prázdný a loňské barefoot sandály by měly radost z nové společnosti?

Také máte ve svém životě žízeň po nějaké maloobchodní terapii a barvách, protože váš smysl pro módu trochu utrpěl během uzamčení a práce z domova?

Pak čtěte dál, protože vám představujeme nové trendy letní obuvi 2021! A nebojte se, nejen že jsou super stylové, ale jsou také pohodlné.

Pokud už tedy přemýšlíte o tom, že si dopřejete jeden nebo dva nové modely, pak vám už teď musíme prozradit – bude to těžké, protože výběr je velký a výběr těžký.

Od plochých jednoduchých sandálů až po elegantní a trendy pastelové barvy, letos si vybere každý!

Barefoot balerína pastel

Barefoot boty v pastelových barvách na léto 2021

Jasné barvy v létě? Ano, s radostí, ale někdy to může být i trochu důstojnější – proto milujeme pastelové barvy. Nejen, že je lze snadno kombinovat s jinými barvami, ale také dodají každému vzhledu elegantní pocit, stejně jako na Azurovém pobřeží.

Ať už sandály, lehké letní tenisky nebo jemné pastelové odstíny, každý letní outfit je okamžitě upgradován!

I když to letos se vzdálenými cestami nevyjde, můžete si prázdninový pocit přenést domů s letní barefoot botou v pastelových barvách.


Povalečská barefoot bota - nemůže být pohodlnější!

Bosá bota Loafer léto 2021

Je vlastně něco lepšího než lehká barefoot bota, do které stačí nazout, ale která zároveň zakryje celé chodidlo? Nic!

Proto v létě 2021 milujeme mokasíny s prodyšným materiálem. Tyto boty jsou pohodlné, hodí se k vašemu kancelářskému outfitu nebo k džínům a letním šatům a jsou dokonalým společníkem pro váš život v městském prostředí.

Balerínky – klasika, kterou lze nosit i k barefoot botám

červená balerína-2021

Podobné jako povaleč, ale většinou kožené a na dotek elegantnější, to jsou baleríny. Absolutně nadčasový model bot, který přežil každé desetiletí a každou novou módu a je zbožňován ženami po celém světě.

Ani letos v létě 2021 by ve vašem botníku neměl chybět jednoduchý, ale elegantní model. Balerínky jsou dokonalým doplňkem každé městské ženy.

Máme je v klasickém uzavřeném stylu s naším modelem LOOQ ve třech preferovaných barvách nebo s letním šmrncem v široké škále provedení. Chcete to na patě vzdušnější? Pak se podívejte na naše PINQ!

Který model bude letos váš nejoblíbenější?

Velmi trendy jsou ploché barefoot sandály

ploché-sandály-trend-2021

Dobrá zpráva pro naše chodidla a páteř - ploché formy jsou stále velmi trendy! Ale nemusí to být vždy ploché sandály, které mají silnou podrážku, aby vám poskytly pár centimetrů výšky. S našimi barefoot sandály nemusíte vůbec podvádět, protože s nimi můžete procházet létem stylově a sebevědomě – a to je opravdová paráda!

Najděte si svůj oblíbený model a zvyšte se bez vysokých podpatků. A buďme upřímní, bez ohledu na to, jak sexy vysoké podpatky jsou, pro naše blaho nic neudělají.

Sportovní a šik s bílými barefoot teniskami

Trend bílých barefoot tenisek 2021

Ať už na brunch s přáteli, formální událost v kanceláři nebo prostě dokonalý mix sportovního a šik – bílé, jednoduché tenisky by letos neměly chybět v žádném šatníku.

Hodí se k džínům, širokým kalhotám, sukni i letním šatům a skvěle se kombinují na jaře a na podzim!

Páskový sandál

Páskové sandály trendy 2021

Jemná ramínka překřížená přes nárt, jednoduchý pásek vepředu nebo spíš ve stylu španělských espadrilek, s páskami u kotníku – milujeme je!

Vždy vaše nohy zeštíhlí a dokonale se přizpůsobí tvaru vašich chodidel. Model MINIQ upoutá zvláště pozornost. S jemným páskem na palci a kolem kotníku dělají krásnou nohu a jsou skvělým doplňkem pro vlahé letní večery.

Slunečné vyhlídky v roce 2021 i pro muže

Boty jsou často problémem pro ženy, ale je to opravdu tak? Myslíme „ne“ a také vám představujeme naše oblíbené modely na léto 2021 pro muže.
Pánské tenisky 2021 léto

Cool a sportovní s barefoot botami

Tenisky jsou a zůstanou absolutním hitem mezi letní obuví pro muže. Dají se kombinovat pro každou příležitost a mohou sahat od sportovních až po elegantní a jednoduché.
Obzvláště oblíbeným modelem jsou tenisky s jasnými liniemi, klidnými barvami a bez nápadných detailů - protože je můžete nosit ve volném čase, na rande nebo v kanceláři.

S našimi PIQUANTY si dobře poradíte a pokud chcete něco elegantnějšího, podívejte se na naše BRIQ!

Trochu barev v létě 2021

Nemusí to být vždy důstojné, tmavší odstíny, i muži mají čas od času rádi barevnou šmrnc ve svém outfitu.
Ať už semiš, umělá kůže nebo látka – barevná bota dokáže okořenit nejeden vzhled a zvláště v létě chceme v životě barvu!

Zasvěceným tipem je náš model SQIP Orange, protože tato barefoot bota je nejen barevná, ale je vyrobena z obzvláště prodyšného a prodyšného materiálu - perfektní i pro teplejší dny.

Letní trend 2021 pánská barva

Muži v barefoot sandálech? Samozřejmě!

Pohled, který se v německých městech zatím tak často nevidí, protože mnoho mužů dává navzdory vysokým teplotám přednost uzavřeným botám.

Zdá se ale, že trend se letos mění a na trhu se objevuje stále více jednoduchých a šik modelů pánských sandálů. A nebojte se, s Adilette nemají nic společného.

Ve stylu žabky, ale vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, jako je jemná kůže napa, naše pánské sandály QOSS vypadají elegantně a každý ležérní vzhled učiní dokonalým!

Pánské žabky 2021zs5lfd0R5gn91

Trendy letní obuvi 2021 - náš závěr

Ať už muž nebo žena, sportovní nebo elegantní, letos se designéři inspirovali starými trendy a novými nápady a nyní máme opět z čeho vybírat.

Abychom vám ale rozhodování trochu zjednodušili – naše modely od ZAQQ vám nabízejí jedinečný a nezaměnitelný pocit naboso a jsou opravdovou lahůdkou pro celý váš pohybový aparát.

Letní trend balerín 2021

Přejeme vám nezapomenutelné léto!
A dejte nám vědět, který model barefoot bot vás přesvědčí nejvíce, stačí napsat komentář níže!

Váš tým ZAQQ

Zpět na blog
1 z 3