Letní trendy 2021 s barefoot botami

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Vaše zimní boty a boty jsou již zabaleny a nyní čekají na příští zimní sezónu, ale nyní je vaše police na boty nějak prázdná a bosé sandály z minulého roku by byly z nové společnosti šťastné?

Kromě toho žízní po nějaké maloobchodní terapii a barvě ve vašem životě, protože během uzamčení a domácí kanceláře trpěl váš módní svižný něco?

Pak si to přečtěte nyní, protože představíme nové letní trendy obuvi 2021! A nebojte se, nejsou jen super stylové, ale také pohodlné.

Pokud tedy již uvažujete o zacházení s jedním nebo dvěma novými modely, musíme vám to teď říct - bude to obtížné, protože výběr je velký a volba je obtížná.

Od plochých, jednoduchých sandálů po elegantní a módní pastelové barvy, letos je pro každého něco!

Pastel Barfuss Ballerina

Bosé boty v pastelových barvách v létě 2021

Světlé barvy v létě? Ano, rád, ale někdy to může být také trochu pevnější - milujeme pro to pastelové barvy. Nejen, že mohou být snadno kombinovány s jinými barvami, ale také dávají každému vzhledu elegantní pocit, jako by na Côte d'Azur.

Ať už sandály, lehké letní tenisky nebo jemné pastelové tóny, každé oblečení se v létě okamžitě vylepšuje!

I když to letos nefunguje se vzdálenými výlety, můžete také přinést svůj pocit z dovolené do svého domu s letní bosou boty v pastelové barvě.


Loafer naboso bota - není to pohodlnější!

Loafer naboso bota Summer-2021

Co je vlastně lepší než lehká bosská bota, do které musíte jen sklouznout, ale zároveň pokrývá celou nohu? Nic!

Proto v létě roku 2021 milujeme loafer s materiálem s vzduchem. Tyto boty jsou pohodlné, přizpůsobují se vaše kancelářské oblečení nebo džíny a letní šaty a jsou perfektními společníky pro váš život v městském prostředí.

Ballerinas - Klasici lze také implementovat pomocí bosských bot

Roter-Ballerina-2021

Podobně jako loafer, ale většinou vyrobené z kůže a dotyku elegantnějších, to jsou baleríny. Absolutně nadčasový model bot, který přežil každé desetiletí a každou novou módu a je uctíván ženami po celém světě.

Letos 2021 by neměl chybět jednoduchý, ale elegantní model ve vaší skříňce na boty. Baleríny jsou perfektním příslušenstvím pro každou městskou ženu.

Jsme klasicky uzavřeni s naším modelem LoOQ ve třech preferovaných barvách nebo letním zvratem v široké škále návrhů. Chcete, aby to bylo na patě vzduch? Pak se podívejte na náš pinq!

Který model bude váš oblíbený letos?

Ploché sandály naboso plné trendu

Trend plochých sandálů 2021

Dobrá zpráva pro naše nohy a páteř - ploché formy jsou stále absolutně trendy! Ne vždy to však nemusí být ploché sandály, které mají silnou podrážku, aby vám poskytly několik centimetrů výšky. S našimi bosými sandály nepotřebujete toto podvádění vůbec, protože projíždíte léto naprosto stylové a sebevědomé-a to je skutečná velikost!

Vyberte si svůj oblíbený model a zvětšujte se bez vysokého paty. A pokud jsme upřímní, tak sexy jako vysoká pata, nedělají nic pro naši studnu.

Sporty a elegance s tenisky bílých bos

Trend tenisky bílého bosého

Ať už pro brunch se svými přáteli, formální událost v kanceláři, nebo jednoduše optimální směs sportovní a elegantní - bílé, jednoduché tenisky by neměly v letošním roce ani letos chybět.

Jdou s džíny, širokými kalhotami, sukněmi a letními šaty a na jaře a na podzim je lze skvěle kombinovat!

Sandály popruhu

Trendy sandálu Riemchen 2021

Jemné popruhy procházely přes zadní část nohy, jednoduchý popruh vpředu, nebo více ve stylu španělského Espadrilles, s popruhem na kotníku - milujeme je!

Vždy dělají štíhlou nohu a dokonale se přizpůsobí tvaru nohou. Speciální kořen očí je model MINIQ. S jemným popruhem na špičce a kolem kotníku vytvořte pěknou nohu a jsou skvělým doplňkem pro mírné letní večery.

Slunečné vyhlídky v roce 2021 také pro muže

Boty jsou často problémem pro ženy, ale je tomu tak opravdu? Máme na mysli „ne“ a také vás představíme našim oblíbeným modelům pro léto 2021 pro muže.

Pánské tenisky 2021 Léto

Cool a sportovní boty naboso

Tenisky jsou a zůstávají absolutním hitem mezi letními botami pro muže. Mohou být kombinovány pro každou příležitost a mohou selhat od sportovních po elegantní a jednoduché.
Zvláštní oblíbený model jsou tenisky s jasnými liniemi, klidnými barvami a bez výrazných detailů - protože je lze nosit ve volném čase, datum nebo v kanceláři.

S našimi piquanty jste dobře informováni a pokud by to mělo být trochu elegantnější, podívejte se na naše Briqs!

Malé stříkající barvy v létě 2021

Ne vždy to nemusí být solidní, tmavší barvy, muži také občas jako stříkající barvu v oblečení.
Ať už semiš, syntetická kůže nebo látka - barevná bota může okořenit nějaký vzhled a zejména v létě chceme v životě barvu!

Tip zasvěcených je naším oranžovým modelem SQIP, protože tato bosská bota je nejen barevná, ale skládá se ze zvláště prodyšného -aktivního a vzdušného -permeable materiálu -ideálního pro teplejší dny.

Letní trend 2021 muži

Muži v bosých sandálech? Jistě, samozřejmě!

Vzhled, který v německých městech tak často nevidíte, mnoho mužů dává přednost uzavřeným botám navzdory vysokým teplotám.

Zdá se však, že se tento rok letos změní, a tak na trh přicházejí stále jednodušší a elegantní modely pánských sandálů. A nebojte se, nemají spolu s Adilette nic.

Ve stylu flip flopu, ale vyrobených z vysoce kvalitních materiálů, jako je jemná kůže Nappa, například naše pánské sandály, například elegantně vypadá a způsobuje, že každý volný čas vypadá perfektně!

Pánské flip-flop-2021ZS5LFD0R5GN91

Letní trendy bot 2021 - Náš závěr

Ať už muž nebo žena, sportovní nebo elegantní, letos byli návrháři inspirováni starými trendy a novými nápady a nyní jsme zkaženi na výběr.

Ale zjednodušení vašeho rozhodnutí - naše modely ZAQQ Nabídněte vám jedinečný a výrazný pocit naboso a jsou skutečným zážitkem pro celý váš muskuloskeletální systém.

Ballerinas Summer Trend 2021



Přejeme vám nezapomenutelné léto!
A pojďme vědět, který model obuvi naboso vás nejvíce přesvědčí, stačí k tomu komentovat níže!

Vaše ZAQQ tým

Zpět na blog
1 z 3