Vyrazit si večer v barefoot botách? Pohodlně a stylově do víru noci s našimi ZAQQ!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Taky řešíš tenhle problém? Máš pozvání na večírek, víš co si chceš vzít na sebe, ale jako muže tě trápí představa, že se budeš celý večer tísnit ve společenských botách a jako žena se děsíš představy noci strávené v lodičkách? Máš pocit, že pohodlné boty se k takové příležitosti nehodí?

Tak to ještě neznáš naše elegantní boty ZAQQ! Už nemusíš dělat kompromis mezi elegancí a pohodlím.

S našimi barefoot botami můžeš pohodlně a přitom s elegancí vyrazit do koktejlového baru a ukázat svůj vytříbený smysl pro módu. 

Barefoot boty pro ženy, ve kterých si můžeš vyrazit

Také by sis po tanečku na parketu nejraději sundala lodičky? A tvé pohodlné boty vypadají až příliš sportovně, aby sis je mohla vzít do koktejlového baru? Máš schůzku na zahrádce restaurace a rozhodla ses tísnit v lodičkách, které se hodí k tvým šatům, ale jsou šíleně nepohodlné?

Tak to ale být nemusí! S našimi barefoot botami můžeš vypadat úžasně žensky a elegantně a přitom se nebudeš muset vzdávat pohodlí. S našimi novými botami ZAQQ dobudeš sebevědomě taneční parket a po dlouhé noci přijdeš domů s lehkostí a plná života, a nohy tě bolet nebudou.

QARMA Black

barfussschuh-ballerina-schwarz


Naše boty QARMA vypadají jako klasické baleríny, ale jsou navíc super pohodlné. Hodí se ke každému outfitu a podtrhnou tvou ženskost. Na grilovačku si vezmi boty QARMA ke skinny džínám a hravé blůzce a v krátkých černých šatech v nich protancuj noc.

QARMA Black

 

TWIST Sling Black

TWIST-Sling-Black


Je pro tebe móda důležitá? Ale nechceš se vzdát pohodlí? Pak jsou naše TWIST tou pravou volbou! Díky naší super pružné podešvi je můžeš srolovat snadno srolovat do kabelky a kdykoliv je snadno nazout. Verze Sling Black se díky černé špičce skvěle hodí k černým šatům a všem ženským outfitům.

TWIST Sling Black

 

QERP Velour Black

QERP-Velours-Black


Naše boty QERP lze snadno kombinovat se všemi outfity. Jemný střih těchto mokasín a stříbrná mašlička dodávají botám ženský vzhled. V našich QERP zcela jistě najdeš své nové oblíbené mokasíny, které tě večer nikdy nenechají na holičkách.

QERP

 

CLIQ Gold

elegante-Barfuss-Sandalen


CLIQ jsou naše vzdušné a zvláště ženské sandály, které se skvěle hodí k lehkým šatičkám nebo sukním. Zářivě zlatá jim dodává letní vzhled i eleganci, takže s nimi na tanečním parketu zaručeně zazáříš. Ukaž svou ženskost s našimi CLIQ!

CLIQ Gold

 

IQON Gold

barfussschuhe-damen-business


Super ženské šněrovací boty – naše IQON jsou úžasně elegantní! Tyhle boty jsou ideální volbou pro chladnější večery. Vezmi si je ke kalhotám Marlene nebo kalhotové sukni. Pokud chceš vyloženě ohromit, obleč si je k hravé halence se zlatými prvky.

IQON Gold 

 

LOOQ Nude

Barfussschuhe-Damen


I když nemáš náladu na lodičky, s našimi LOOQ o eleganci nepřijdeš. Tyhle ženské baleríny dotáhnou tvůj outfit k dokonalosti, dodají tvému stylu sebevědomí a zároveň jsou božsky pohodlné. V tělové barvě jsou zvlášť jemné a skvěle se hodí k hravým letním šatům.

LOOQ Nude

 

Barefoot boty pro muže, ve kterých si můžeš vyjít

Oblek, elegantní kalhoty nebo džíny – ať už si vybereš jakýkoliv styl, s našimi barefoot botami nemůžeš šlápnout vedle. Níže prezentujeme některé modely pro muže, od elegantních až po sportovní. Už nikdy nebudeš mít po protančené noci unavené nohy, a přitom budeš mít na parketu neustále styl – s barefoot botami ZAQQ je to možné.

 

BRIQ Brogue Waterproof Black

Anzugschuhe-Barfuss


Někdy je třeba zvolit větší klasiku. Naše BRIQ jsou ty nejpohodlnější boty, jaké si dovedeš představit. S decentně naznačeným podpatkem, zářivě hladkou kůží a ozdobným děrováním vypadají opravdu elegantně. Ať už se chystáš do opery nebo do hotelového baru – s botami BRIQ nikdy neuděláš chybu.

BRIQ

 

PIQUANT Vegan Brown

PIQUANT-Vegan-Brown


Sportovní a elegantní tenisky, které působí jako by byly z neuvěřitelně elegantního semiše. Díky jejich minimalistickému designu se hodí k džínám i k chino kalhotám. PIQUANT jsou tvé univerzální boty, na které se můžeš vždycky spolehnout – ať už je příležitost jakákoliv!

PIQUANT Vegan Brown

 

QEA Velours Black

QEA-Velours-Black-Mokassin


Mokasíny jsou na léto vždy dobrou volbou! A když jsou tak elegantní jako naše QEA, pak není třeba dělat kompromis mezi pohodlím a elegancí. Tyhle nazouvací boty se skvěle hodí k bermudám a tričku, ale také ke společenským kalhotám s letní košilí.

QEA

 

IVIQ Sierra

barfussschuhe-braun


IVIQ jsou moderní tenisky, které ti poskytnou maximální svobodu pohybu a lehkost. Krásná světle hnědá barva v kontrastu s bílou podrážkou dělá z modelu IVIQ Sierra velmi moderní obuv. Ať si je vezmeš k džínám nebo lehkým lněným kalhotám, díky nim budeš rozhodně vyčnívat z davu!

IVIQ

 

TAQQ Nappa White

TAQQ-Nappa-White


S bílými teniskami rozhodně neuděláš chybu. Naše TAQQ jsou sportovní, elegantní boty, které ukážou tvou nejlepší stránku. Jednoduše se hodí ke každému outfitu a dodají ti svěží a moderní letní vzhled.

TAQQ

 

DUQE Vegan Antique Brown

Business-Barfussschuhe


Můžou být pohodlné pánské kotníkové boty ještě elegantnější? Ne! Jemný veganský materiál je na pohled   téměř k nerozeznání od lesklé kůže. My sami jsme překvapeni, jak mohou být barefoot boty elegantní. Naše DUQE jsou dokonalou volbou pro moderní muže, kteří mají styl!

DUQE

 

Proč nosit nepohodlné boty, když si můžeš vybrat pohodlný model? S našimi elegantními ZAQQ získáš pohodlné a stylové boty pro každou příležitost.

Buď elegantní!

Tvůj tým ZAQQ

Zpět na blog
1 z 3