Jarní horečka při každém kroku v našich sportovních barefoot botách

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Brzy nastal čas a příroda se znovu probudí. První klíč květin a slunce získává sílu. Jaro je hned za rohem. Je čas na šněrování bot a reprezentace nohou na čerstvém vzduchu.

The ZAQQ Bosé boty jsou vaším ideálním společníkem. Cítit živou podlahu pod podrážkami a cítit se v bezpečí a v dobrých rukou. Zatímco v kvetoucí krajině podporujete novou sílu, vaše nohy si také užívají volně se vyvíjejí. Díky prodyšnému materiálu můžete opravdu dýchat úlevu venku, stejně jako vy.

Optika samozřejmě není zanedbávána. Od Bright & Sporty až po jemné a elegantní - s námi najdete perfektní bobu pro vás a vaše potřeby. Správná věc pro aktivní začátek nové sezóny.


Na cestě ZAQQ. Vaše nohy vám poděkují.

Riq-purple-2

Přineste do svého života pohyb - s novým bosem

Více sportu je jedním z nejčastějších rezolucí pro nový rok. Čas uvést projekt do praxe. S teniskami ZAQQ To je obzvláště dobré. S jejich šťastnými barvami svítí kolem sázky s jarními květy. Je tedy zaručeno, že nebude obtížné překonat pes ve prasečích. Díky jejich nízké hmotnosti jdete zvlášť dobře.

Naše jogging boty Qusqo a Riq v tyrkysové a růžové jsou ideální pro boj proti zimní slanině. I když se opravdu potíte, vaše nohy jsou dobře větrané materiálem sítí. V naší všestranné sbírce bot pro ženy pro ženy najdete více bot peří.

Ale samozřejmě také chceme pomoci pánům přivítat jaro se sportovním programem. Jasně modrá Qnit a jasně oranžová bota Qynlee jsou skvělým motivátorem. Mají také povrch sítě a vyzývají vás k špičkovému sportovnímu výkonu.

Riq-Yellow-3


Optimálně dodáno - ať už v dešti nebo slunci

Na jaře to říká: dostat se do přírody. Bohužel v této roční době není vždy jen plné slunce. Často jsme překvapeni dny deštivého počasí nebo dokonce sněhu. Abychom nemuseli zůstat doma ve vlhkých dnech, máme několik vodotěsných bot. Takže vaše nohy jsou optimálně chráněny na túry a dalších dobrodružstvích.


<< Zde najdete všechny vodotěsné zaqqs pro ženy! >>

<< Zde najdete všechny vodotěsné zaqqs pro muže! >>

Outdoor naboso boty-13

Model HIQE vás také podporuje s vysokou hřídelí v horských oblastech. Ale i v každodenním životě je tato barevná bosská bota absolutním kořentem. Se správnou péčí je vaším spolehlivým společníkem a poskytuje vám a vašim nohám čerstvý vzduch v jakémkoli počasí. Mimochodem, máme toto dlouhé -favorita pro muže a ženy. V mnoha jedinečných barevných kombinacích a 3 různých výškách hřídele.

Outdoor naboso boty 9aofxoqwyghizn


Na cestě k novým cestám. Modely Montblanq, TREQ a Vaqation vám díky jejich podráždě bez sklipu poskytují hodně. Přesně správná věc pro aktivní milovníky přírody, kteří se nevyhýbají počasí. Tento barevný výběr skutečně přináší do cíle všechny nohy bezpečné a suché.

Iviq-White


Elegantní a sportovní zároveň - vše - volný pro každou situaci

Po procházce krátce do kanceláře nebo na obchodní schůzku? Žádný problém s těmito klasikami. Tyto sportovní boty se přizpůsobují každé příležitosti svým elegantním a módním designem. Nejsou příliš barevné, ale v žádném případě nejsou nižší než jejich kolegové.

Se svou podrážkou bílé gumy je náš SHOQQ naprosto trendy. Hnědá teniska se hodí ke každému tréninku - outfit. Zároveň zajišťuje dynamický dotek s elegantním oblečením. Totéž platí pro naši bosskou botu IVIQ, která v současné době obohacuje naši nabídku tenisky pro ženy.


Blue Sloq je pro muže stejným teniskem. Je lehký a flexibilní a stále dělá extrémně vysoký kvalitní dojem. Proto může být také kombinován s kalhotami obleku a někdy i džíny.

Dobře vybavené pro každou příležitost s vašimi ZAQQ Bosý bota - jaro - jsme připraveni!

Neváhejte, cítit se ZAQQ.


<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro ženy! >>

<< Všechno ZAQQ Zde najdete boty naboso pro muže! >>

Zpět na blog
1 z 3