Jarní horečka při každém kroku v našich sportovních barefoot botách

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Brzy nastane čas vyrazit opět do přírody. Rozkvétají první květiny a slunce nabírá na síle. Jaro už klepe na dveře. Je čas zavázat si boty a projí se na čerstvém vzduchu.

Barefoot boty ZAQQ budou tvým ideálním společníkem. Vnímej povrch země pod podrážkou s pocitem jistoty a bezpečí. Až budeš dobíjet baterky v kvetoucí krajině, budou si i tvé nohy užívat svobody. Díky aktivně prodyšnému materiálu se nohám venku snadno dýchá, stejně jako tobě. 

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na design. Od zářivých a sportovních až po decentní a elegantní – určitě si najdeš ideální barefoot boty, které budou odpovídat tvým potřebám. Přesně ta správná volba pro aktivní začátek nové sezóny.

 

V pohybu se ZAQQ Tvé nohy ti poděkují.



RIQ Purple 2

Dostaň do života pohyb – s tvou novou barefoot obuvím

Více sportu bývá jedním z nejčastějších novoročních předsevzetí. Je na čase překlopit tento plán do praxe. Díky teniskách ZAQQ to bude snadné. Jejich veselé barvy září jako jarní květiny. Díky tomu máš jistotu, že nebude složité překonat své vnitřní bariéry. Tyhle boty jsou tak lehké, že s nimi vyrazíš ihned na cestu.   

Naše běžecké boty QUSQO a RIQ v tyrkysové a růžové jsou pro boj se zimními kily ideální volbou. A i když se zapotíš, nohy budou díky síťovině stále dýchat. V naší univerzální kolekci běžeckých bot pro ženy najdeš více lehkých modelů.  

Samozřejmě chceme pomoct také mužům uvítat jaro ve sportovním stylu. Zářivě modré boty QNIT a sytě oranžové QYNLEE tě namotivují. Mají povrch ze síťoviny a podněcují ke špičkových atletickým výkonům. 

RIQ žlutá 3


Optimální doplněk – bez ohledu na to, jestli prší nebo svítí slunce

Jaro je časem, kdy je třeba vyrazit do přírody. V tomto období nebývá bohužel vždycky slunečno. Často nás zaskočí déšť a někdy dokonce sníh. Aby nebylo nutné sedět v tomhle počasí doma, máme v našem obchodě několik nepromokavých modelů. Vaše nohy budou optimálně chráněny při túrách i jiných dobrodružstvích. 

 


<< Všechny nepromokavé boty ZAQQ pro ženy najdeš tady! >>

<< Všechny nepromokavé boty ZAQQ pro muže najdeš tady! >>

Venkovní barefoot boty-13

Vysoké boty HIQE ti poskytnou oporu i v hornatém terénu. Tyhle barevné barefoot boty poutají pozornost i při každodenním nošení. Budeš-li o ně správně pečovat, budou tvým ideálním společníkem a poskytnou tobě i tvým nohám dostatek čerstvého vzduchu za každého počasí. Mimochodem, v naší kolekci nabízíme tento oblíbený model pro muže i ženy. V mnoha jedinečných barevných kombinacích a 3 různých výškách.

Venkovní barefoot boty-9aOFxOQwyGHiZN

Na cestě po nových stezkách. Modely MONTBLANQ, TRENQ a VAQATION ti díky protiskluzové podešvi poskytnou extra podporu. Jsou jako dělané pro aktivní milovníky přírody, kterým nevadí jakékoliv počasí. Tahle barevná nabídka dovede tvé nohy bezpečně a v suchu jednoduše kamkoliv.  

IVIQ bílá

Elegantní a přitom sportovní – vhodné pro jakoukoliv příležitost

Máš za sebou cestu do práce nebo se chystáš na jednání? S těmihle klasickými botami žádný problém. Tyhle sportovní všestranné boty se díky jejich elegantnímu a módnímu designu přizpůsobí každé příležitosti. Nejsou přehnaně barevné a nejsou o nic méně funkční než jiné barefoot boty. 

Díky bílé gumové podešvi jsou boty SHOQQ opravdu in. Hnědé tenisky se hodí k jakémukoliv obleku. Zároveň dodají dynamiku elegantnímu oblečení. To stejné lze říct o našich barefoot botách IVIQ.   

SLOQ Blue jsou tenisky vhodné pro muže. Jsou lehké, pružné a přesto ohromí svou kvalitou. Proto je lze kombinovat se společenskými kalhotami nebo džínami pro ležérní a elegantní vzhled.  

S barefootkami ZAQQ máš boty pro jakoukoliv příležitost – jaro, jsme na tebe připraveni! 

Feel free, feel ZAQQ. 


<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro ženy najdeš tady! >>

<< Všechny barefoot boty ZAQQ pro muže najdeš tady! >>

Zpět na blog
1 z 3