Grunge styl: jak houpají barefoot boty

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punkig, Rocky, Alternative! Ať už na hudbě nebo módní scéně, Grunge (německá: Dirt, Dirt) nás po celá desetiletí znovu a znovu zaujme. Ale co přesně je vzhled grunge a jak jej můžete vytvořit pomocí bosů?

S naším ZAQQ To vůbec není problém, protože v našem rozsahu najdete také skalnaté a příležitostné boty, které se perfektně hodí. Nechte se dnes inspirovat našimi nápady a „grunge“ ZAQQ Váš outfit pro neformální kultovní vzhled.

Odkud pocházejí grungové?

Grunge se narodil v 60. letech. Rockové kapely vytvořily tento nový mimořádný hudební žánr. Bylo to ošuntělé, zkreslené, melancholické, různé.

Celosvětový průlom provedl hudební styl v 80. a 90. letech. Kapely jako Mudhoney, Nirvana a Pearl Jam jsou považovány za známé průkopníky hnutí Grunge. Vzhledem k mezinárodnímu pocitu, který kapely vzbudily, se její styl také stále více zaměřil. Nic nestávalo v cestě komercializaci vzhledu.

Legendární zpěvák a kytarista Kurt Cobain - který se stal idolem celé generace, byl zejména v centru pozornosti veřejnosti. Historie rozbitého rebela, který ukončil jeho život ve věku pouhých 27 let, byla tragická a zároveň fascinující. Jeho hlas se stále dotýká a jeho vzhled je nezapomenutelný. Polovina, pruhované vlasy, bílé, tištěné košile a široký svetr - Kurt Cobain přinesl tento pohled na jeviště a vypadal neuvěřitelně cool!

Bosé boty mezi punkovým rockem a kovem

Bosé boty-grung-styl-1

Je to 18. listopadu 1993. Nirvana zaznamenává své legendární živé album „MTV odpojené v New Yorku“. Pat Smear nenosí boty, jen ponožky. A Kurt jeho svetr, který měl být později vydražen za velké množství peněz.

Móda není jen oblečení nebo „nosit něco“. Je to zrcadlo našeho sebe -kdo jsme to, co cítíme. Je to výraz našeho vnitřního postoje, našeho přesvědčení, našeho stavu mysli. A někdy se také oblékáme, protože chceme vklouznout do role jiného. Také nenápadné a skromné ​​dnes, zítra jako hvězda.

 

Boty boty-grung styl-2

Nyní můžeme začít spekulovat, proč Pat nenosil boty nebo kurt nošený svetr. Byl to odpor vůči hlavnímu proudu? Touha po „odlišnosti“? Byl to duch vzpoury a nezávislosti? Touha po svobodě? Nebo to byla jen únava, pokud jde o samotný život? Možná to byla jen myšlenka: „Dnes je mi jedno, co jsem oblékl, jen na sobě něco.“ Nebo: "Ach, dnes jsem nechal boty pryč."

Ať už byly motivy jakékoli, styl času se rozprostírá na zde a nyní a je nedílnou součástí módní scény. Dnes se však styl grunge vyskytuje ve variantě kolem a každodenní varianta. V podstatě však zůstává věrný sobě: Punk Rock and Metal stanovil myšlenku svobody a styl grunge mu dává tvář.

Díky naší černé edici na bojích bojích můžete dokonale představit vzhled rebelů. Ano, vlastně jste správně četli. Bosé boty jsou chladné a skalnaté, a proto se velmi dobře hodí do vašeho skalního oblečení. Ale s jakým oblečením dochází k inscenaci? 

Bosý boty perfektní styl grunge

Bosé boty-grunge-3

Základy šatníku pro styl grunge? Zničené džíny: čím lépe, tím lépe. Je také děrová a/nebo roztrhaná? Perfektní. Kromě toho t -košile s tiskem a šachovnicovou košili Lumberjack nebo svetr, ale nejméně dvě čísla větší - Kurt Cobain to udělal! Warring Shirt a Cardigan nejsou pro vás dost cool? Žádný problém, kožená bunda, ideálně nadměrná a ve stylu motorkáře se hodí stejným způsobem.

Dámy mohou potěšit roztrhané černé punčocháče pro skluzové šaty (A-line šaty s descemi tenkými nosiči). Kombinujte šaty s tričkem pro současnou a houpací velikost. Hlavní věc je, že se zdá být úmyslná a autentická.

A co chybí? Styl se stává dokonalým pouze se správnou černou botou. Tady jsou naše ZAQQ Bosé boty nás hrají.

 

Bosé boty-grung-styl-4

 

Proč jsou bosé boty pro styl grunge?

Protože kombinuje klíčovou společný: postoj k životu svobody. Naše bosé boty jsou navrženy tak, aby nabízely dostatek prostoru a vy můžete cítit podzemí nohama kvůli vysoce flexibilní a super měkké podešev. Nic punčocháče ani stisků - čistá svoboda, jak bychom chtěli pro naše životy.

Naše boty naboso jsou navíc extrémně lehké. Takže byste mohli zapomenout na nohy vůbec, pokud jste nevypadali tak neuvěřitelně v pohodě.

Máme vybraný výběr ZAQQ Happed boty pro vás, to perfektní váš grunge vzhled. Ať už tenisky, středně řezané boty nebo boty s nýty nebo bez nýtů nebo spon. Všichni je máme!

Náš návrh: Poslouchejte „voní jako teen duch“ od Nirvany a ponořte se do světa grunge. Takže se dostanete do nálady pro váš styl houpání a výběr pravé bosé boty bude pro vás určitě snazší. Takže: Rock It!

Náš ZAQQ Černá edice pro váš styl grunge:

Procházejte našimi předem vybranými boty naboso hned níže. Lze je kombinovat nedbale, skalnaté nebo jednoduše „výstřední“.

 Jak jste uspořádali svůj styl grunge ZAQQ Bosé boty? Neváhejte nám poslat fotografie vašeho vzhledu nebo nás označit na Instagramu. Těšíme se na to.

 Neváhejte, cítit se ZAQQ.

 

Bosé boty-grung-styl-5
Zpět na blog
1 z 3