Barefoot boty pro přechodové období

Good LUQQ with your ZAQQ

Jaro se transformuje svými silnými barvami květin, klíčícími pupeny stromů a intenzivní zelenou rostlin pro sezónu. Dubnové počasí má také slovo se slovem v některých dnech, zejména v Bergisches Landschaft, a sezóna pro Ballarinas, Mocha Kasins a sandály je také dlouhá doba.

ZAQQ-Luqq-1

To znamená, že vypukla přechodná doba a okamžik pro našeho šťastného luqq přišel celý -vrchník. Je čas zabalit silné zimní boty a příští sezónu začít s čerstvými a nadčasově módní bosý boty.

Moderní design a barevné tóny boty Luqq odrážejí fantastický čas kvetoucí krajiny. Silné základní barvy červená a modrá směs s doplňkovými barvami a vytvářejí se nové moderní a extravagantní barevné kombinace. V souvislosti s barevnými, nejlepšími jemně opálenými Nappa a semišem vypadá bota na každé straně obzvláště barevně a brilantní lakové prvky zajišťují, že něco jiného.

ZAQQ-Luqq-2


Luqq bude vaše perfektní bota pro přechod. Vaše nohy vám poděkují na každém kroku. Extra jemná a tenká gumová podešev nabízí vašim nohám potřebné pohodlí a zapůsobí na plochý design a trvalou kvalitu. Když běžíte, kloužete s boty s nulovým prodejem na povrchu a vaše noha se může vyvíjet. Vaše páteř je ulevena a klouby jsou ušetřeny, což podporuje vaše přirozené držení těla. Jednole se prochází rukou a dvakrát šití a šití do hřídele s lepidlem bez rozpouštědla.

Tenisková loď vám dává stabilitu a je to velmi úzká a světle bosská bota s bočním zipem, hladké kožené prvky, také na podešve. Vaše nohy mají obrovskou svobodu pohybu s opticky skrytou krabičkou na špičce a už tyto boty nechtějí sundat. S prodyšnou tenkou bavlněnou látkou vnitřní podrážky můžete zůstat v lesklé formě i při zpocených teplotách. Šněrování vám pomůže přizpůsobit boty Luqq vašim potřebám. Vzhledem ke zipu můžete snadno nasadit a sundat si boty a rychle se pohybovat přes asfalt.

ZAQQ-Luqq-3


Bota Luqq dokáže dělat všechno - je to perfektní společník pro návštěvu restaurace v kombinaci s džíny nebo pliserock. Je vhodný pro pěší turistiku a lezení v horách nebo pro útulnou jarní procházku a procházka městem. V minulé sezóně se můžete také spolehnout na své oblečení s jarními barvami a s těmito pruhy kombinovat Luqq. V každém případě zanecháváte lesklý dojem všude s novou hladkou koženou botou LAQQ. Udělejte si čas na krásné věci v životě, jděte znovu na procházku, posaďte se na své oblíbené místo nebo zůstaňte s lahodnou zmrzlinou v centru města, setkejte se s přáteli a užijte si čas s rodinou - vaše přehlídky Luqq ty cesta.

Přejeme vám dobré luqq s vaším ZAQQ…

Zpět na blog
1 z 3