Barefoot boty pro přechodové období

Good LUQQ with your ZAQQ

Jaro se právě mění v léto s pestrými barvami květin, vůní pučících stromů a všudypřítomnou intenzivní zelenou bujících rostlin. Občas si aprílové počasí ještě prosadí svou, zvlášť v horách, a sezóna balerín, mokasín a sandálů ještě čeká na zahájení.

To znamená, že začalo přechodové období právě pro naše LUQQ. Je čas sbalit teplé zimní boty a začít novou sezónu se svěžími a nadčasově moderními barefoot botami. 

Moderní design a pestré barvy bot LUQQ odrážejí snovou sezónu kvetoucí krajiny. Výrazné základní barvy jako je červená a modrá s doplňujícími barevnými tóny k dotvoření moderních a extravagantních kombinací. Důmyslně poskládané elementy z jemně vydělaná kůže Nappa v kombinaci se semišem tvoří hravý barevný design, který botám dodává výjimečný šmrnc.  

  ZAQQ-LUQQ-1 

V botách LUQQ získáš perfektní všestranné boty pro přechodové období. Za každý krok ti tvé nohy poděkují. Extra jemná a tenká gumová podešev nabízí nohám nezbytný komfort a ohromí svým plochým designem a odolností. Při chůzi se v botách LUQQ se zcela plochou podešvi budeš v podstatě vznášet nad zemí a noha se bude moct zapojit v plném rozsahu. Páteř se uvolní a klouby jsou chráněny, což podporuje správné držení těla.  

ZAQQ-LUQQ-2

Tyhle kotníkové tenisky ti zajistí stabilitu, jsou neuvěřitelně lehké navíc ti díky postrannímu zipu, hladkým segmentům kůže a strukturované podrážce opticky zúží nohu. Nohy mají pod opticky chráněnou špičkou neuvěřitelnou svobodu pohybu, takže jakmile se tyhle boty jednou obuješ, už je nebudeš chtít sundat. Tenká prodyšná bavlněná textilie podšívky pomáhá tvým nohám zůstat v dobré kondici i při horkých teplotách. Díky šněrování můžeš LUQQ lépe přizpůsobit tvaru svých nohou. Díky zapínání na zip se boty snadno nazouvají i zouvají a můžeš v nich v nich běhat i po asfaltu.  

 ZAQQ-LUQQ-2

Boty LUQQ se hodí ke všemu – jsou skvělým společníkem při návštěvě restaurace k džínám nebo plisované sukni. Hodí se na horské túry i lezení po skalách nebo na příjemnou procházku městem. 

V každém případě uděláš v nových botách LUQQ s hladkou kůží skvělý dojem. Na dobré věci je třeba si udělat čas, vyraz na procházku, poseď na svém oblíbeném místě nebo si vychutnej výbornou zmrzlinu v centru města, sejdi se s přáteli a užij si čas s rodinou – tvé LUQQ tě povedou.

Přejeme ti Good LUQQ s tvými ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3