Barefoot boty do kanceláře? Elegantní business boty pro ženy

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Jako žena je velkou výzvou najít správnou botu pro kancelář. Měl by vypadat krásně, přizpůsobit sukni nebo kalhoty a být stále pohodlný. 

Mnoho žen stiskne čerpadla s Penny Heels a chce dostat jen jednu věc na konci dne: pojď domů a nakonec sundejte své nepříjemné boty. To nemusí být. ZAQQ Bosé boty jsou obchodní rádi, elegantní a přesto naprosto pohodlné! 

Ukazujeme vám s našimi bosými botami, že můžete vypadat naprosto stylově i s pohodlnými botami!

Pokud chcete chodit do kanceláře ve velkém stylu jako dáma, nabízí vám naše ZAQQ Bosé boty obrovský výběr ženských modelů. Pokud nemusíte dodržovat speciální kód oblékání, neexistují žádné omezení vaší fantazie. Vždy byste se však měli ujistit, že bota vyhovuje oblečení a je pro tuto příležitost vhodná. Můžete volně interpretovat vše ostatní. 

Situace je jiná s kódy oblékání Podnikání stejně jako Příležitostné podnikání Z toho, protože zde je specifikován nejen styl oblečení, ale také vhodná obchodní bota. 

Předkládáme několik návrhů na různé kódy oblékání s odpovídající obchodní botou pro ženy.

Obchodní oblékání pro ženy

Ve vzhledu podnikání to záleží na formálním a vážném. Žena nosí kalhoty, kostým nebo šaty. Barvy mohou být ženské, ale rozhodně ne příliš jasné. Místo silné červené je lepší si vybrat losos růžovou. Ostatní pastelové tóny jsou samozřejmě také povoleny. Jinak si můžete vybrat mezi modrou, bílou, černou, šedou a zemitými tóny. 

Je velmi důležité zajistit, aby se sukně rozšiřovala alespoň na koleno a výstřih nevykazuje příliš mnoho štěpení. 

S příslušenstvím, jako jsou šperky nebo ručníky, můžete znovu předstírat své obchodní oblečení. Ale i tady: všechno musí vypadat formálně a nesmí si být příliš všiml! 

Která pohodlná ženská obuv naboso se hodí k obchodnímu kódu?

Kromě nepříjemných čerpadel můžete v létě samozřejmě také nosit elegantní balerínu, ploché kotníkové boty a uzavřené sandály. Je důležité, aby se podle toho hodila délka kalhot. Pokud jste předem běželi na vysokých podpatcích a chcete přejít na plochou obuv, musí být kalhoty zkráceny.

Zde je několik příkladů boty naboso, které můžete nosit pro obchodní oblékání jako dámu. 

 

 ZAQQ Looq na obchodní outfit

Naše looq je vaše vhodná balerína pro kancelář a odpovídá obleku s kalhotami a sukní. Unavené dny nohou skončily! S LoOQ jste rádi, že na cestě z práce provozujete další kilometr. Díky své smyčce má mírně hravý, velmi ženský vzhled a přesto je dostatečně jemný.

Business Shoes Ladies-4

 

Chcete -li looq - klikněte zde! 

 

Qarma na obchodní oblékání pro ženy

Naše Qarma přichází ještě jednodušší než náš looq. Balerína je naprosto jemná a hodí se do své černé lesklé kůže se všemi obchodními oděvy. Není to jen super světlo, ale také mazlivé. Už se nebudete chtít přestěhovat! Máme ženskou bobu na boasu v černé, tmavě hnědé a béžové.

Obchodní boty dámy 5

Do Qarma - klikněte zde!

 

Správná bota pro obchodní oblékání pro ženy

V obchodním neformálním vzhledu má dáma výrazně větší rozsah. Outfit nemusí vypadat jako formální a písně jako u přísného podnikání. Ale i tady, modré džíny jsou tabu!

Oblečení může být trochu pohodlnější. Například můžete nést širokou pózu Marl do volánkové halenky. Černé džíny s elegantní tunickou halenkou se také dobře vyskytují s obchodním kódem oblékání.

Můžete samozřejmě také nosit výše uvedené boty za bosé bosé pro obchodní příležitostný vzhled. Výběr vhodných bot je výrazně větší, zde je několik příkladů:

 

Pinq černá

Ve velmi konzervativních oblastech podnikání jsou prsty zobrazovány jako umělé pas. Je lepší jít na přední sandály, aby byl na bezpečné straně. Naše Pinq Black je nejlepší volbou pro pohodlnou obchodní botu v Midsummer.

Business Shoes Ladies 3

Chcete -li pinq černá - klikněte zde! 

Iqon Black

„Minimalismus je klíčem ke skutečné eleganci,“ řekl jeden Coco Chanel. Naše minimalistický iqon vyrobený z jemné lesklé kůže je bezpochyby elegantní! Můžete to kombinovat podle potřeby.

Business Shoes Ladies-2

Do iqon černé - klikněte zde! 

 

Qite Black a Darkbrown

Qite je stylový a elegantní jako vysoká pata, ale pohodlný jako obuv ve volném čase. S těmito vlastnostmi jednoduše patří do každé skříňky bot.

Business Shoes Ladies-6

Qite - klikněte zde!

 

Pravá bosská bota pro příležitostný vzhled

Budete rádi, že jste téměř všichni v neformálním vzhledu ZAQQ Může nosit bosé boty. Nejlepší je orientovat se na své kolegy. Pokud jsou oblečeni trochu elegantnější, neměli byste být příliš nedbalý na to, abyste si vybrali svůj outfit. Pokud je každý neformální, můžete se těšit na velký výběr našich ženských bosů. Nebo bychom měli říci lépe, že jste zkaženi pro výběr?

 

Qosmo Champagne

S Qosmo vložíte do svého oblečení hodně kouzla. Je dobré, že nikdo neví, že za ženským loaferem je mega -komfortní bosská bota.

Business Shoes Ladies 7

K šampaňskému Qosmo - klikněte zde! 

 

Fliq modrá

Fliq Blue je náš extravagantní mokasin a zaručuje nejpohodlnější, jaké jste kdy nosili. Ukažte odvahu barvy a udělejte z kanceláře vaši scénu!

Business Shoes Ladies-1

Do fliq modré - klikněte zde! 

 

Remaqe Silver 

Nebojte se být jiný! Můžete to udělat s naším stříbrem Remaqe.

Business Shoes Ladies 8

K stříbru Remaqe - klikněte zde! 

 

IQON GOLD

Iqon je udržován v jemném, matném zlatém tónu. Vyniká z davu, ale je stále stylově rezervované. Jako super pohodlná krajková bota -díky zlatému lesku vám díky Golden Shine vzhled na stejný počet ženských.

Business Shoes Ladies 3

Do iqon zlata - klikněte zde! 

  

Twist Ballerina

Nyní máme velký výběr našich balerínů, někdy jemnější v černé barvě, někdy výraznější v modré nebo červené barvě. Stejně jako u všech vzhledů musí být celkový obrázek správný a příležitost musí být vhodná. Je tedy lepší sáhnout po jemnější balerině naboso, takže se nemůžete pokazit.

Business Shoes Ladies-9

K Twist Ballerina - klikněte zde!

 

Vidíte, není tak obtížné najít pohodlnou obchodní botu. Jako moderní žena můžete stále styl v kanceláři s našimi Bafußhuks stylově a elegantně a při všech ostatních formálních příležitostech.

Zpět na blog
1 z 3