Barefoot boty do kanceláře? Elegantní business boty pro ženy

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Zvlášť pro ženy je nalezení vhodných bot do kanceláře opravdovou výzvou. Měly by vypadat hezky, měly by se hodit ke kostýmu se sukní i kalhotami, a přesto by měly být pohodlné.
Mnohé ženy se tísní v lodičkách na vysokém podpatku a na konci dne si přejí jen to jediné, přijít domů a konečně si obléct pohodlné boty. To ale není třeba. Barefoot boty ZAQQ se hodí do kanceláře, jsou elegantní a přesto velmi pohodlné!

S našimi barefoot botami ti ukážeme, že i v pohodlných botách můžeš vypadat opravdu elegantně!

Jestli chceš jít do kanceláře stylově, naše barefoot boty ZAQQ nabízejí širokou škálu ženských modelů. Pokud nemusíš dodržovat předepsaný dress code, pak se tvé představivosti meze nekladou. Každopádně by sis měla dávat pozor, aby se boty, které si vybereš, hodily k tvému outfitu a byly pro danou příležitost vhodné. Všechno ostatní je jen na tobě.
Formální a neformální business dress code se liší, protože nespecifikuje je jen samotný outfit, ale také vhodné boty.
Tady najdeš několik rad pro výběr vhodných bot pro různé dress cody pro ženy.


Business Dress Code pro ženy

Business vzhled znamená především vypadat formálně a seriózně. Ženy nosí kostýmy nebo šaty. Barvy mohou být ženské, ale nikdy příliš výrazné. Místo zářivě červené, je vhodnější použít lososovou. Jiné pastelové odstíny jsou samozřejmě také povoleny. Jinak je možné si vybrat z modré, bílé, černé, šedé a dalších zemitých tónů.
Je velmi důležité, aby sukně sahala alespoň ke kolenům a aby výstřih nebyl příliš hluboký.
Svůj business vzhled je možné zpestřit pomocí doplňků, jako jsou šperky nebo šátky. Ale i tady platí pravidlo, že vše musí vypadat formálně a nesmí být příliš výrazné!


Které pohodlné barefoot boty jsou vhodné pro formální business dress code?

Kromě nepohodlných lodiček, můžeš nosit také pohodlné baleríny, nízké kozačky a v létě uzavřené sandály. Důležité je, abys měla také odpovídající délku kalhot. Pokud jsi dříve nosila lodičky na vysokém podpatku a teď chceš přejít na nízké boty, pak musíš nechat kalhoty zkrátit.
Tady je pár příkladů barefoot bot, které můžeš jako dáma nosit v rámci formálního business dress codu.

ZAQQ LOOQ pro business vzhled

Naše boty LOOQ jsou perfektní baleríny do kanceláře a dobře se hodí ke kostýmu s kalhotami i sukní. Unavené nohy jsou odteď minulostí! S botami LOOQ si cestu domů ráda klidně o kilometr prodloužíš. Mašlička je hravá a dodává botám velmi ženský vzhled, přitom je dostatečně decentní.


QARMA pro formální business dress code pro ženy

Náš model QARMA je ještě jednodušší než LOOQ. Baleríny jsou velmi decentní. Jsou vyrobeny z kůže s vysokým leskem a hodí se absolutně k jakémukoliv kostýmu. Jsou nejen super lehké, ale také roztomilé. Už je nebudeš chtít sundat! Tyhle velmi ženské barefoot baleríny máme v černém, tmavě hnědém a béžovém provedení.



Boty vhodné pro neformální business dress code pro ženy

U neformálního business dress codu má žena mnohem větší svobodu. Oblečení nemusí být tak formální a měšťácké, jako u přísného business vzhledu. Tak jako tak, ani tady není prostor pro modré džíny!
Oblečení však může být trochu pohodlnější. Např., můžeš nosit široké kalhoty Marlene s halenkou s volánky. Také černé džíny s elegantní tunikou jsou pro neformální business dress code vhodné.
K neformálnímu business vzhledu můžeš samozřejmě zvolit výše zmíněné ženské barefoot boty. Nabídka vhodných bot je ovšem mnohem širší. Tady je několik příkladů:

PINQ Black

Ve velmi konzervativních podnikatelských kruzích jsou odhalené prsty na nohou považovány za faux pas. Raději vol sandály s uzavřenou špičkou, ať máš klid. Naše PINQ Black jsou tou nejlepší volbou pro pohodlné business boty do vrcholného léta.

IQON Black

„Minimalismus je klíčem k opravdové eleganci“, řekla kdysi Coco Chanel. Náš minimalistický model IQON v jemné lesklé kůži je nepochybně elegantní! Tyto boty můžeš kombinovat jakkoliv se ti zlíbí.


QITE Black a Darkbrown

QITE je stejně stylový a elegantní jako lodičky, ale stejně pohodlný jako běžné boty. Díky těmto vlastnostem určitě patří do každé sbírky bot.



Barefoot boty vhodné pro ležérní vzhled

Možná tě potěší, že pro ležérní vzhled si můžeš vybrat téměř jakékoliv barefoot boty ZAQQ. Vždycky se vyplatí řídit se tím, jak jsou oblečeny tvé kolegyně. Pokud jsou oblečeny spíš elegantně, pak bys ani ty neměla být při výběru oblečení lehkovážná. Pokud jsou oblečeny spíš ležérně, pak si můžeš vybrat z široké nabídky našich ženských barefoot bot. Možná bychom měli říct, že máš z čeho vybírat?

QOSMO Champagne

S modelem QOSMO můžeš dodat svému vzhledu na půvabu. Je super, že nikdo neví, že ty ženské mokasíny jsou vlastně mega pohodlné barefoot boty.


FLIQ Blue

FLIQ Blue jsou extravagantní mokasíny, ale zaručeně také ty nejpohodlnější, které jsi kdy měla. Buď odvážná při výběru barvy a udělej z kanceláře svou scénu!


REMAQE Silver

Neboj se být jiná! S našimi botami REMAQE Silver uspěješ. Jsou elegantní a přesto jiné!


IQON Gold

IQON se vyrábějí v jemných odstínech zlaté. Jsou nepřehlédnutelné, ale přesto zdrženlivě elegantní. Se super pohodlnými šněrovací botami se zlatým leskem budeš vypadat opravdu žensky.


TWIST Ballerina

Teď máme velký výběr balerín TWIST, některé jemnější v černém provedení, jiné výraznější v modré a červené. Stejně jako u každého outfitu, musí celkový vzhled ladit a musí být vhodný pro danou příležitost. Tak proč by sis neměla vybrat diskrétní barefoot baleríny, s nimi nemůžeš udělat chybu.


Jak vidíš, není tak složité najít pohodlné business boty. Jako moderní žena můžeš v našich business botách do kanceláře i pro jiné formální příležitosti vypadat stylově a elegantně.

Zpět na blog
1 z 3