Chelsea barefoot boty od klasických po módní

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Otepluje se, jarní slunce nabírá na síle a barefoot boty s teplou podšívkou můžeš pomalu vyměnit za přechodové modely. Pro mnohé uživatele bot ZAQQ tohle období znamená, že si konečně zase mohou nazout své oblíbené Chelsea boty.

Proč jsou naše Chelsea boty ZAQQ tak oblíbené? Odpověď bude zbytečná, jakmile si naše barefoot boty nazuješ. Pocit, jako když kráčíš na obláčku a přitom máš dokonalé uzemnění - s našimi Chelsea botami žádný problém. Tyto kotníkové boty přišly do módy v 60. letech. Chelsea boty nosil každý, kdo se chtěl trochu ukázat. Díky Beatles, kteří nosili Chelsea boty na pódiích po celém světě a vypadali v nich neuvěřitelně elegantně, začal kolem těchto bot opravdový humbuk. Tyhle kotníkové boty s jejich typickým elastickým klínkem tu byly už mnohem déle. Původně byly navrženy jako nízké jezdecké boty a byl určeny právě k tomuto účelu. Původní verze byla opatřena podpatkem, který zabraňoval vyklouznutí z třmene. Od té doby vzniklo obrovské množství různých designů, od zcela plochých, až po velmi vysoké, od elegantních až po ultra moderní.

My, ve společnosti ZAQQ, máme pro milovníky Chelsea bot také slabost – ale jedině, pokud se jedná o barefoot verzi. Naše modely EQUITY, SPARQLE, QOLLINS a QEY WEST jsou velmi pohodlné a budou pro tebe stejně inspirativní, jako pro nás. Absolutně plochá a velmi pružná podrážka ti poskytne pocit chůze naboso a umožňuje nohám přirozený pohyb. Nízká váha a široký střih špičky poskytují další pohodlí. Pokud jde o vzhled, naše Chelsea boty ZAQQ se ale nemusí schovávat za originál. Máme širokou nabídku modelů od stylově elegantních až po vyzývavě moderní. A samozřejmě, stejně jako každé naše barefoot boty byly ručně ušity v naší továrně. Smysl pro detail je pro nás zvlášť důležitý, což je na našich barefoot botách nejen vidět, ale především to pocítíš, až v nich budeš chodit. S Chelsea botami ZAQQ můžeš chodit pohodlně a stylově po většinu roku. Říká se, že v týmu ZAQQ je někdo nosí dokonce po celý rok, jeho jméno však nesmíme zveřejnit Opona vzhůru a velký aplaus pro naše pohodlné barefoot Chelsea boty ZAQQ!


Klasické černé barefoot Chelsea boty pro ženy i muže

Klasické a hodící se vždy a ke všemu: naše EQUITY Black jsou nadčasově krásné. Muži je můžou nosit elegantně k obleku, ale hodí se i k džínám. Také ženy si je mohou vzít k celé řadě outfitů. Černá barva těchto barefoot bot vždy ladí a skvěle se hodí nejen ke kalhotám, ale také k sukni.

>> Prohlédni si naše EQUITY <<

Barefoot Chelsea boty s děrováním

Máš rád jednoduchost, ale přesto toužíš po něčem výjimečném? Pak jsou pro tebe naše Chelsea boty s děrováním ty pravé. Děrování je provedeno do kůže ručně a dodávají těmto barefoot botám zvlášť elegantní vzhled. Máme model EQUITY Brogue v černé a koňakové, což je krásný, teplý, hnědý odstín.

>> Prohlédni si naše EQUITY <<

Chelsea boty ze semiše

Prosté a jednoduché, ale vyrobené ze semiše pro výjimečný šmrnc, tohle jsou Chelsea boty, které se hodí ke každému ležérnímu outfitu a prostě vypadají skvěle. Teď si jen musíš vybrat mezi koňakovou, terakotovou nebo černou barvou!

>> Prohlédni si naše EQUITY <<


Naše SPARQLE Shine Velours Black jsou Chelsea boty s kamínky, které jim propůjčují zvlášť ženský vzhled. Díky jednoduchému designu a černé barvě se však hodí ke všemu.

>> Podívej se na naše SPARQLE Shine Velours Black <<

Módní barefoot Chelsea boty

Chceš, aby tvé Chelsea boty vyčnívaly z davu? Žádný problém! Naše modely barefoot Chelsea bot QEY West a QOLLINS jsou ultra moderní. Kromě toho jsme vyrobili naše klasiky EQUITY také ve vzrušující malinově červené barvě – prostě kouzelné, že ano?

>> Podívej se na naše EQUITY Berry <<


QEY WEST
Naše QEY West mají dvě speciální vlastnosti: neobvyklý žirafí vzor a ultra moderní podešev, používanou také u tenisek. Mimochodem, model QEY West můžeš najít také v černém provedení

>> Podívej se na naše QEY West<<

QOLLINS
Náš model QOLLINS jsou barefoot boty s „Wow efektem.“ Tyhle Chelsea boty rozhodně vyčnívají z davu, a to nejen díky své světle modré barvě, ale také speciální struktuře semiše a ultra moderní podešvi, která se používá i u tenisek. Naše boty QOLLINS budou mimochodem brzy k dostání také v hnědé barvě.

>> Podívej se na QOLLINS <<

Jak vidíš, barefoot boty ZAQQ dokážou cokoliv! Mohou být klasicky elegantní i ultra moderně cool. Takhle pestrá je i nabídka našich Chelsea bot. Už máš své oblíbené? Napiš nám v komentářích!

>> Všechny kotníkové boty pro ženy – klikni tady! <<

>> Všechny kotníkové boty pro muže – klikni tady!<<

 

Zpět na blog
1 z 3