Chelsea barefoot boty od klasických po módní

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Je to teplejší, jarní slunce lze vidět stále častěji a teplé boty naboso lze pomalu vyměňovat s přechodovými modely. Pro mnohé ZAQQ To znamená, že to znamená konečně znovu provést své boty Chelsea.

Proč jsou naše ZAQQ Boty Chelsea tak populární? Odpověď je zbytečná, když cítíte naše boty na nohou. Pocit běhu na mracích a stále být absolutně uzemněný - naše boty Chelsea to umožňují. Boty sahaly k kotníku přišly do módy v 60. letech. Každý, kdo si něco sám o sobě dal, musel mít boty Chelsea. Skutečný humbuk začal s brouky, kteří vždy nosili své boty Chelsea na etapách světa a vypadali neuvěřitelně neformální. Kotníkové boty s jejich typickými elastickými bočními panely však byly mnohem déle. Původně byly navrženy jako kratší jízdní boty a používány pro tento účel. Originál má vždy odstavec, aby nevyklouzl v třmenu. Mezitím však existuje obrovský výběr velmi odlišných vzorů od absolutně plochých až extrémně vysokých, od elegantních po ultramodery.

Equity Brogue-Cognac-13

My také im ZAQQ Tým jsou nadšené boty Chelsea podporují, ale výhradně v naší variantě bosů naboso. Naše modely Equity, Sparqle, Qollins a Qey West jsou charakterizovány maximálním komfortem a zcela vás inspirují i ​​my. Absolutně plochá podrážka s vysokou flexibilitou vám dává odpovídající pocit naboso a umožňuje přirozené válcování vaší nohy. Lehká hmotnost a široká přední oblast zajišťují další pohodlí. Ale naše také musí vypadat opticky ZAQQ Boty Chelsea se neskrývají za originálem. Od stylově elegantního až po nápadně moderní máme velký výběr. A samozřejmě každá bosská bota byla v naší manufaktě šitá ručně. Pozornost k detailu je pro nás obzvláště důležitá a vy se nejen podíváte na naše boty naboso, ale také ji cítíte zejména při běhu. S ZAQQ Boty Chelsea běží pohodlně a módně po mnoho měsíců v roce. Mělo by to být v ZAQQ Tým dokonce dá někomu, kdo je nese po celý rok, bohužel nemáme povoleno pojmenovat jména? Opona a skvělý potlesk pro naše pohodlné ZAQQ Chelsea Boots naboso boty!

 

Boty na bosé boty Chelsea Black Ladies-3

Klasické, černé boty boty na bosé boty pro ženy a muže

Chelsea-Boat Boas-Bot-Black Men-3

Klasické a vždy vhodné: Naše kapitálová černá je nadčasově krásná. Můžete ho přimět, aby ho elegantně nosil jako muže, ale také se hodí džíny. I jako dáma jste také velmi flexibilní, pokud jde o výběr outfitu. Pokud jde o barvu, tato nabosová loď s jeho černou barvou se vždy hodí a nejenže vypadá stylově, ale také do sukně.

>> na kapitál černé << 

Boty boty na bosé boty s broguiny

Boty na bosý čluny Chelsea-Boat Black Ladies-1

Chcete to klasické, ale mělo by to být stále něco velmi zvláštního? Pak naše boty Chelsea s broguingy jsou pro vás přesně ty správné. Perforace byly začleněny do kůže do přesné manuální práce a způsobují, že tyto bosé boty vypadají zvláště elegantní. Máme svůj kapitál Brogue v černé a v koňaku, krásný, teplý hnědý tón.

Chelsea Boat Boasifoot Shoes-Black Men-6

Boty na bosé boty Chelsea Broguings-2

>> do kapitálu Brogue Black << 

 >> do kapitálu Brogue Cognac << 

 >> do kapitálu Brogue Black << 

 

Boty na bosé boty Chelsea Broguings-1

Boofoot boty na bosý čluny Chelsea

 

Boty boty Chelsea boty vyrobené z Velourslederu

Boty na bosé boty Red-Schelsea-Boots

V Malleval a jednoduché, ale obzvláště zajímavé s velurovou kůží, máte tu boty Chelsea, které se hodí ke každému příležitostnému oblečení a prostě vypadají skvěle. Nyní si musíte vybrat mezi barvami Cognac, Terra a Black!

 >> do kapitálu koňaku <<  >> pro kapitálový velur černá <<  >> do kapitálu Terra <<

 

 

Naše Sparqle Shine Velor Black je bota Chelsea, která je obzvláště ženská s připojeným drahokamem a díky svému jednoduchému černému designu stále vyhovuje všemu.

>> pro černou Sparqle Shine velor << 

 

Neobvyklé boty na bosé boty Chelsea

Braunechelsea-Booten Women-2
Chelsea-Boots Ladies 3

Vaše loď Chelsea by měla určitě vyniknout z davu? Žádný problém! Naše bosé boty modely Qey West a Qollins jsou ultramoderní Chelseas. Kromě toho jsme vytvořili náš klasický kapitál vzrušujícím červeným malinovým tónem - jednoduše magickým, že?

>> do equity berry << 

 

Qey West 

Náš Qey West má dvě speciální rysy: výrazný vzor žirafy a podrážku ultramoderních tenisek. Mimochodem, můžete také najít Qey West jako černou loď Chelsea.

>> QEY West << 

 

Qollins

Náš Qollin je bosý bota s WOW efekt. Tato bota Chelsa vyniká kvůli své světle modré barvě kvůli speciální struktuře semiše a podrážky ultramodinózních tenisek. Mimochodem, naše Qollins bude brzy k dispozici v Brown.

Blue-Schelsea-Boots Ladies

>> pro Qollins << 

 

ZAQQ Bosé boty mohou dělat vše, jak vidíte! Od klasicky elegantního po ultramoderní chlad máte velký výběr i pod našimi botami Chelsea. Už jste našli svého miláčku? Napište nám do komentářů!

>> všechny boty pro ženy - klikněte zde! << 

>> všechny boty pro muže - klikněte zde! << 

 

Zpět na blog
1 z 3