Je čas na jarní boty - nejkrásnější styly barefoot bot na jaro

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Teploty stoupají, slunce pozvolna nabírá na síle a déšť a bouřky pomalu mizí. Jaro už klepe na dveře a my už se nemůžeme dočkat! Na teplé počasí jsme dobře připraveni a máme celou škálu barefoot bot, které se na jaro dokonale hodí. Kotníkové boty, tenisky, nízké boty nebo baleríny - v tomto článku ti přinášíme inspiraci na chození naboso v krásných jarních modelech.

Proč nosit barefoot boty na jaře?

looq-nude-looq-nude-39_600x600

Odpověď je jednoduchá, získáš pocit jako při chůzi naboso, ale přitom se nemusíš vystavovat riziku poranění na cestě, můžeš volně pohybovat prsty, posilovat muskuloskeletální systém svých nohou a díky vysoce kvalitním materiálům budou tvé boty vždy prodyšné a zajistí nohám optimální klima. Ideální na jaro - stejně jako pro jiné roční období.

Kozačky a kotníkové boty

Zvlášť v březnu a v dubnu, kdy se počasí ještě na 100% nerozhodlo, se ležérní kozačky nebo kotníkové boty do tvého šatníku rozhodně hodí. Naše kotníkové boty jsou nepromokavé, prodyšné a jsou vyrobeny z kůže Nappa nebo ze semiše, někdy jsou ozdobené cvočky nebo děrováním a někdy jsou hladké. Objev naše kotníkové boty pro muže a ženy !

<< Jedním kliknutím na pánské boty >>

<< Jedním kliknutím k dámským kozačkám >>

equity-brogue-cognac-equity-brogue-cognacW7jyhF1rpDuvE_600x600x20E10AEMKoQE
qlance-black-gold-qlance-black-gold_600x600QWbqGqjz8FnlE

Nízké boty a baleríny

Teplé počasí znamená, že je zase na čase ze šatníku vytáhnout sukně, šaty a kraťasy. Nejlépe se k nim hodí boty, které představují jarní lehkost. Nízké boty z jemné, mírně tónované kůže nebo veganského Pinatexu ve tvém botníku nesmí chybět. Baleríny opět zaznamenávají svůj comeback. Díky absenci podpatku, prostoru pro volný pohyb prstů a bezkonkurenčně ohebné podešvi je na noze téměř nepocítíš! 

linq-golf-brown-waterproof-link-brown-waterproof_600x600cSostrzUgwc2C
looq-nude-looq-nude_600x600jCtPmOSWCxCBH

Tenisky

Konečně je čas na sportování venku! Ale tenisky ZAQQ nepomáhají jen k hezké postavě v rámci tvého fitness programu. Můžeš je pohodlně nosit k jakékoliv příležitosti a ke každému outfitu! Od klasických černých, bílých, nebo šedých až po vzrušující jasné barvy, všechny najdeš v našem online obchodě. Se sluncem na obloze můžeš zazářit i ty!

<< K dámským teniskám na jeden klik >>

<< K pánským teniskám na jeden klik >>

qaro-black-grey-qaro-black-grey_600x600
piquant-yellow-piquant-yellow_600x600nnAYISeEANz7f

Zůstaň zdravý a užij si krásný začátek jara!

Feel free, feel ZAQQ!

Zpět na blog
1 z 3