Heboučké barefoot boty: Teplé a pohodlné

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

Listopad už klepe na dveře a kdo ví, kdy se objeví první sníh. Jestli ještě nemáš zimní boty, tak je nejvyšší čas si je pořídit. S našimi pohodlnými barefoot botami nezískáš jen dokonalé pohodlí, ale budeš mít nohy v teple. Mezi našimi teplými barefoot botami najdeš modely z kůže, merino vlny i z veganských materiálů.

V tomto článku ti ukážeme jen úzký výběr. V našem obchodě pak najdeš mnoho dalších modelů do chladného počasí. Tady najdeš všechny:

 

 

QOZY – pohodlné pantofle

Barefoot boty-pantofleVF1QgiEhMHvlV

Nikde se nemůžeš cítit pohodlněji, než doma. Naše barefoot pantofle jsou vyrobeny z měkké jehněčí kůže a udrží tvé nohy hezky v teple. V našich pantoflích QOZY získáš samozřejmě všechny výhody, které jsou pro barefoot boty typické.

Naše pantofle QOZY ti domů přinesou pohodu, pohodlnější a teplejší bačkorky nenajdeš. Udělej něco pro sebe nebo je dej někomu blízkému jako dárek. Tyhle pantfoflíčky jsou vždycky příjemné!

 

PREQUEL – barefoot boty se speciálním designem

Barefoot Boty-PREQUEL

Uvnitř pohodlné a navrch elegantní - PREQUEL jsou dokonalé zimní boty, které se hodí k elegantnímu i ležérnímu oblečení. Hebká podšívka a trochu vyšší střih ti poskytnou optimální ochranu pro nadcházející chladné dny. Naše boty PREQUEL jsou perfektní volbou, když ti šněrovací bota přijde příliš vysoká a nízká bota příliš nízká. 

Barefoot boty PREQUEL nabízíme v měkké kůži Nappa, ale také ve veganském provedení.

 

QUINTIC – vysoké šněrovací barefoot boty

Šněrovací boty jsou pro letošní podzim a zimu opravdu v kurzu. Mohou je nosit ženy i muži. Bez ohledu na to co máš na sobě, s našimi botami QUINTIC budeš vždycky vypadat skvěle.

 

Ke krátkým pleteným šatům se sladěnými návleky budou vypadat neodolatelně. Stejně dobře se budou hodit ke skinny džínami nebo plisované midi sukni . Pokud patříš mezi muže zajímající se o módní trendy, pak si je můžeš vzít k upnutějším džínám, které trochu ohrneš, aby byly boty lépe vidět.

 

Naše boty QUINTIC nabízíme v různých materiálech, v různých barvách, s ozdobným děrováním i bez. Pro zimní období jsou k dispozici také s příjemnou podšívkou. Sám se nejlépe rozhodneš, které se ti budou líbit nejvíc.

 

QICE Blue a Grey –  barefoot boty s teplým merinem

Nejenže tyhle středně vysoké šněrovací boty vypadají úchvatně, ale mají také funkční vlastnosti, díky kterým jsou tak atraktivní. Merino vlna je pro výrobu bot perfektním materiálem, protože dokáže regulovat teplotu. V chladnějším počasí budou tvé nohy hezky v teple a za teplejšího počasí se budou cítit příjemně.

Muži je můžou kombinovat s elegantními džínami nebo jemnými manšestrovými kalhotami. Ale budou vypadat dobře i k teplákům. Ženy můžou tyhle stylové barefoot boty nosit k elegantnímu pletenému svetru s krátkou manšestrovou nebo pouzdrovou sukní. Model QICE bude ale dobře vypadat i k džínám nebo teplákům.

Mimochodem, QUICE nejsou v nabídce jen v merino verzi, ale také ve veganském provedení. 

 

ATTRAQT Winter Black – stylové barefoot boty

Barefoot boty ATTRAQT

Tuhle botu si zaručeně zamiluješ na první pohled! ATTRAQT jsou doslova šíleně atraktivní. Tyhle barefoot boty ti opticky prodlouží nohy a každému outfitu dodají na ženskosti. To pohodlí lze jen těžko překonat. Měkká kozinka jemně obejme tvé lýtko, aniž by byla příliš těsná. Barefoot podešev je pružná a poskytne ti maximální svobodu pohybu.

Tvé nové kozačky ATTRAQT od ZAQQ jsou skvělým společníkem pro chladné dny, ať už jsi v kanceláři, na večírku nebo na zimní procházce. Skvěle se hodí ke skinny džínám, ale také k sukni. ATTRAQTivněji už to nejde!

Náš model ATTRAQT ve verzi Winter Black má podšívku z měkké jehněčí kůže. Ta udrží tvé nohy hezky v teple i v nejchladnějším počasí.

 

Více barefoot bot pro chladné dny

Pro ženy máme v obchodě i další krásné kožešinové kozačky. Podívej se níže na HYGGELIQ, HUQ nebo TORQ.

Náš unisex model QUEST má také varianty se zvlášť teplou podšívkou. Tyhle sportovní středně vysoké šněrovací boty se skvěle hodí na horské túry.

 

Už se těšíš na dlouhé procházky v běloučkém sněhu zimní krajinou? S našimi lehkými barefoot botami ZAQQ to bude dvakrát větší zábava. Ať už je jaro nebo zima, zaručujeme ti, že si pro sebe vždy najdeš ty správné boty.

Feel free, feel ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3