Heboučké barefoot boty: Teplé a pohodlné

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

Listopad již klepe a kdo ví, kdy přijde první sníh. Pokud ještě nemáte teplé zimní boty, je nyní nejvyšší čas. S našimi útulnými boty naboso jste nejen naprosto pohodlní, ale také s teplými nohama. Pod našimi teplými boty naboso najdete modely z kůže, vyrobené z merino vlny a veganského materiálu.

V tomto článku vám ukážeme pouze malý výběr. V obchodě najdete výrazně více modelů, které můžete nosit v chladných dnech. Zde můžete najít:

 

Qozy - útulný slip

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Nemůžete cestovat ve svých čtyřech stěnách. Naše boofootová bota vyrobená z plyšové jehněčí kůže udržuje vaše nohy pěkné a teplé. Samozřejmě, s naší Qozy, máte také prospěch ze všech vlastností, které tvoří naše boty naboso.

Naše Qozy vám přináší pocit wellness domů, nemohl být pohodlnější a teplejší. Můžete udělat něco dobrého pro sebe nebo dát svým blízkým. Tento střevíček je vždy dobře přijat!

 

Prequel - bosý bota se speciálním řezem

 

Bosé boty prequel

Zničeně zevnitř a elegantní zvenčí - náš prequel je perfektní boofoot bota pro zimu, která se hodí k elegantnímu oblečení, ale také s pohledem na volný čas. Mazlící vnitřní podšívka a mírně vyšší řez nabízejí optimální ochranu před proniknutím nachlazení. Náš prequel je perfektní volbou, pokud je pro vás krajková loď příliš vysoká a bota je příliš nízká.

Bosý boty prequel

Naše předzvěst naboso bosý obuv najdete Měkká kožená kůže A také z veganský materiál.

 

Quintic - vysoká bosská bota pro šňůru

Boty s krajkou jsou zcela oznámeny letos na podzim a zimní sezónu. Mohou je perfektně přenášet ženy a muži. Bez ohledu na to, co nosíte, vždy vypadáte dobře s naším kvincem.

Bosé boty Schnuerboot-Herrenq2wio09ZK7I

Vypadá neodolatelný pro krátké pletací šaty s odpovídajícími rukavicemi. Také se hodí k hubené džíně nebo poloviční plisované sukni. Jako módní muž, který je uvědoměl, ho můžete nést k bližší džíčkám, které se trochu hodíte k lepšímu představení boty.

Bosé boty schnuerboot dámy

Náš kvink najdete z různých materiálů, v různých barvách a s a bez broguingů. Útulné varianty jsou také k dispozici pro zimu. Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je podívat se na sebe, což se vám nejvíce líbí.

 

Qice Blue & Grey-Warming Merino Barfoot boty

Půl vysoká krajka -Up nejen vypadá nádherně, ale má také funkční vlastnosti, díky nimž je neodolatelný. Merino vlna je perfektním materiálem pro botu, protože má teplotní vyrovnávání. Vaše nohy zůstávají v chladnějších dnech pěkné a teplé, v teplejších dnech se budete cítit stejně pohodlně.

Boty merino naboso

Jako muž ho můžete kombinovat s ušlechtilými džíny nebo jemnými kabelovými kalhotami. Ale i s joggingovými kalhotami prořízne dobrou postavu. Jako žena jste opravdu vložili tuto stylovou bobu bosý do ušlechtilého pleteného svetru s krátkou jemnou šňůrou nebo Bouclé skálou. Qice také vypadá jako džíny nebo jogpants mega.

Mimochodem, můžete nejen najít Qice z Merino vlny, ale také jako Veganská varianta

 

Attraqt Winter Black - Chic Barefoot Boot

Bosý boot-attraqt

S touto botou je láska na první pohled nevyhnutelná! Attraqt je neuvěřitelně atraktivní. Tato boofoová bota natahuje nohu a způsobuje, že každý outfit vypadá tolik ženské. Vysoký pohodlí je jednoduše nepřekonatelný. Měkká kozí kůže je jemně obejme vaše tele bez omezení. Barefoot Deska je flexibilní a dává vám maximální svobodu pohybu.

Vaše nové ZAQQ Attraqt Boots je optimálním společníkem v chladnějších dnech, ať už v kanceláři, večírku nebo na zimní procházce. Lze jej kombinovat s hubenými džíny, ale také vypadá rozkošně s sukní. Pravděpodobně to není atraktivnější!

Pro mazlivý faktor je náš atraqt krmen měkkou jehňatkou v zimní zimní popravě. To znamená, že vaše nohy zůstávají pěkné a teplé i v nejchladnějších dnech.

 

Více bosů na chladné dny

Pro ženy máme v nabídce další krásné kožešinové boty. Podívejte se níže pro modely Hyggeliq, HUQ nebo TORQ.

Naše Unisex Model Quest má také návrhy se zvláště teplou vnitřní podšívkou. Tato sportovní poloviční -vysoká krajková loď je ideální pro pěší turistiku.

 

Těšíte se na dlouhé procházky přes sněhovou zimní krajinu? S naším světlem ZAQQ Bosé boty jsou dvakrát tolik zábavných. Od jara do zimy najdete v našem obchodě bosý botu, která vám přesně vyhovuje.

Neváhejte, cítit se ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3