Bosé boty na turistiku?

Barfußschuhe zum Wandern?

Jsou bosé boty vhodné pro pěší turistiku? Naše zákaznická podpora je často kladena na tuto otázku a odpověď je velmi jasná: Ano!

Je však třeba dodržovat některé základní aspekty turistiky v bosých botách, do kterých jdeme podrobněji. Díky těmto informacím byste měli snadno najít perfektní botu naboso pro další turistickou turné.

Bosé boty pro turistiku: Důležité vědět

Chcete -li si pro další túru vybrat ten správný pár bosů naboso, měli byste si předem položit následující otázky:

Jak dlouho jste si vyrazili do bosů naboso?

Je docela normální, že se vaše nohy rychleji unavují, když přepnete z normálních bot na bosé boty. Významně se používá více svalů a které zpočátku stojí více energie a síly. Pokud ještě nejste zvyklí chodit v bojích naboso po dlouhou dobu, měli byste nejprve naplánovat krátké prohlídky a pozorovat další body.

Jak dlouho trvá túra?

Jak dlouho bude trvat další turné? Mírné boty se středním přilnavostí postačují pro krátkou, poněkud nepoddavavou prohlídku. Například můžete obléknout naše bosé tenisky. Naše venkovní sandály Qlear jsou také dobrou volbou v létě. Pokud plánujete vícedenní turistickou turné s těžkým batohem, měla by bosská bota zajistit dostatečnou stabilitu a přilnavost. Zde jsou naše turistické boty nebo turistické boty naboso jsou lepší volbou.

BARFUSS-TIKING SHOET SQILL

SQILL - pro světelné túry - klikněte zde!

Jaká je turistická oblast?

Povaha turistické oblasti je ještě důležitější než délka turistické turné. Běžíte na suchém, dobře zrychleném terénu? Nebo se musíte přizpůsobit široké škále podmínek, jako je písek, bláto, mokré kořeny, kluzké horniny nebo dokonce sníh? V závislosti na úrovni obtížnosti turistické oblasti máte na výběr mezi našimi světlými boty naboso, našimi robustními turistickými botami a našimi stabilními turistickými botami.

Jaké je počasí během túry?

Dalším velmi důležitým hlediskem je počasí během turistiky. Může se stát, že prší nebo dokonce sněží? Pak byste se měli spolehnout na naše bosé turistické boty nebo turistické boty, protože vám dávají větší přilnavost a odolnost proti skluzu. Nejlepší je vybrat vodotěsný model. Pokud procházíte suchými oblastmi podobnými poušti, hraje prodyšnost bosů bosý. V závislosti na terénu by naše sandály naboso by mohly být optimální volbou.

ZAQQ Bosé boty pro túry

Abychom mohli dobře zahájit své další venkovní dobrodružství, ukážeme vám dnes malý výběr našich bosů naboso.

Outdoorové sandály naboso

S dýchací aktivitou sandálu a ochranou uzavřené turistické boty je naše Qlear ideální pro túry při vysokých teplotách. S našimi venkovními sandály jsou vaše nohy vždy dobře větrané na letních túry.

Outdoorové sandály naboso

 

Qlear Outdoor Sandals - Klikněte zde!

Barefoot teniska pro světelné túry

Turistika naboso teniska

Piquant Velours Grey - klikněte zde!

Naše tenisky naboso mohou být přepravovány jako každodenní boty i pro světelné túry. Díky tomu jsou tyto bosé boty ideální pro cestování s lehkými zavazadly, protože kombinují dvě boty v jednom.

Barefoot Sneaker Red

Qaanaaq Bordeaux - klikněte zde!

 

 

Qore-Low Raft

 

Qore Low - klikněte zde!

Běžecké boty naboso

Ať už běh nebo běh stezek - Naše běžecké boty Jsou lehké a nabízejí vynikající výkon a robustní běžecké chování. Mimochodem, naše ponožka SOQQ je také ideální pro váš běh!

Soqq-blue ponožky boty naboso

SOQQ SOCK SOOT - KLIKNĚTE ZDE!

Bosé turistické boty

Naše bosé turistické boty nabízejí pohodlí a stabilitu v široké škále terénu. Ve srovnání s našimi turistickými botami jsou snazší a zajišťují dostatečnou flexibilitu kotníku na strmém terénu nebo s mírnými skoky přes skály.

Zde najdete všechny turistické boty naboso!

Hiqe bosý turistické boty

 

Hiqe bosé boty - klikněte zde!

Quest-Low-černá vodotěsná

Pátrání nízké - Klikněte sem!

SEEQ-O-O-VENTOOR BOY

Seeq - klikněte zde!

 

Bosé turistické boty

Naše turistické boty vám nabízejí výrazně větší stabilitu a ochranu, aniž byste se museli bez pohodlí dělat. Vzhledem k vysokému řezu máte větší stabilitu v oblasti kotníku a jste lépe chráněni před kousnutím hmyzu, škrábancemi nebo řezy. Naše turistické boty jsou proto také vhodné pro dlouhé turistické zájezdy prostřednictvím náročného terénu.

Všechny turistické boty najdete zde!

Hiqe-Brown Blue Waterproof

Hiqe hnědá modrá vodotěsná- klikněte zde!

Expeq turistické boty

Expeq turistické boty - klikněte zde!

 

 

Německo je turistická země. S turistickou stezkou kolem 300 000 km je určitě dost neznámých tras, které můžete objevit. S výběrem pravé boty jste dobře připraveni na každé dobrodružství.

S našimi ZAQQS provozujete v popředí všech outdoorových aktivit - slíbené!

 

Bavte se turistikou v našich bojích naboso!

Vaše ZAQQ-Tým

Zpět na blog
1 z 3