Barefoot boty, které musíš na podzim mít

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Zdá se, že léto nikdy neskončí. Ale právě teď je čas připravit se na chladnější dny, protože nebude dlouho trvat a sáhneme po teplejším oblečení a botách. Na přechodové období si vystačíme s mokasínami, balerínami a teniskami, dokud nebude čas na teplejší barefoot boty.
Máme pro tebe dobrou zprávu. Pohodlí začíná být ve světě módy stále důležitější, což znamená, že nízké boty budou na podzim 2020 zvlášť populární. Už teď můžeš odložit sandály a žabky. Ale neboj se, s našimi pohodlnými barefoot botami může podzim klidně přijít a my se na něj už těšíme!
Ukážeme ti podzimní trendy v balerínách, teniskách, kotníkových botách i kozačkách. Zaručujeme, že se nebudeš moct dočkat, až si oblečeš stylové barefoot boty pro chladnější dny.

Mokasíny a baleríny - ženské barefoot boty pro teplejší podzimní dny

Mokasíny a baleríny musí mít prostě každá žena. Můžeš je nosit naboso k sukni nebo džínám, když bude teplo, nebo k legínám až bude chladněji. Takhle si budeš moct užít nazouvacích bot po delší dobu a budeš vždy vypadat zvlášť žensky. Také se hodí na cesty, protože zaberou v kufru jen velmi málo místa. Při cestování nos tenisky nebo pohorky a mokasíny nebo baleríny měj zabalené v kufru. Tak s sebou budeš mít pohodlně barefoot boty pro každou příležitost.

QERP Black

Naše mokasíny QERP Black jsou hvězdou letošního podzimu. Stylovější a ženštější boty nenajdeš. Díky svým vlastnostem jsou tyto barefoot boty těmi nejpohodlnějšími společníky, jsou prostě neporazitelné. QERP Black jsou díky dekorativní mašličce vyloženě elegantní, ale přitom natolik decentní, aby se hodily ke každému oblečení. Můžeš je nosit k sukni, kostýmu i džínám, vždycky dodají tvému vzhledu na eleganci.

QERP Black - klikni tady!

QARMA

A pokud chceš jen jedny boty, pak to musí rozhodně být černé baleríny, které se hodí úplně ke všemu. Můžeš je nosit k džínám, k sukni i ke kostýmu, ale klidně i k teplákům. Doporučujeme náš model QARMA Black. S těmito barefoot botami získáš pohodlí na dlouhá léta a můžeš si je vzít téměř při každé příležitosti.

QARMA Black - klikni tady!

Pokud máš radši hravější styl, jiné barvy i tvary, pak v našem obchodě určitě najdeš ty správné pohodlné baleríny. Můžeš se podívat hned teď!

>> Všechny barefoot baleríny - klikni tady!

Barefoot kotníkové boty jsou na podzim nezbytností

Decentní a ženské kotníkové boty prostě ve tvém botníku nesmí chybět. Jakmile se ochladí a v otevřených botách už je zima, můžeš své baleríny vyměnit za kozačky. Tady představujeme naše podzimní módní kotníkové boty.
K dlouhému kabátu i svetru; kotníkové boty všech typů jsou pro podzim jako dělané. S našimi plochými barefoot kotníkovými botami budeš vypadat opravdu stylově. Letos jsou v kurzu atraktivní modely s přezkami a cvočky, ale také šněrovací boty. Kotníkové boty s děrováním jsou však také velmi oblíbené.
Ani na klasiku nesmíme na podzim zapomenout, protože z módy nejspíš nikdy nevyjde. Jedná se o kotníkové modely, ale také vysoké kozačky ke kolenům. Jsou zvlášť sexy a můžeš je skvěle kombinovat s ženskými outfity.

Chelsea boty - po celá desetiletí nejoblíbenější podzimní boty

Chelsea boty získaly na oblibě už v šedesátých letech. Nosil je každý, ale Beatles je proslavili. Elastický klínek z každé strany boty dodává botám typický vzhled, ale umožňuje také jejich snadné nazouvání.
Tento podzim jsou zvlášť oblíbené Chelsea boty v černé a hnědé barvě, s děrováním i bez. Velmi oblíbené jsou také vzory, které napodobují srst zvířat! Naše barefoot Chelsea boty tě budou inspirovat a budeš je s oblibou nosit od podzimu do jara.

 

EQUITY Black

Klasikou mezi našimi barefoot Chelsea botami jsou EQUITY Black. Mají jednoduchý design, patří mezi dlouhodobé favority a bývají často vyprodané. Brzy naskladníme nové velikosti a pak je na tobě chytit tu tvou dřív než bude zase pryč.



Náš model EQUITY nenabízíme jen v černé, ale také v jiných barvách a materiálech, s různým děrováním. Jsme si jisti, že mezi nimi pro sebe najdeš ty ideální pohodlné Chelsea boty. Podívej se na všechny modely hned teď:

EQUITY Black - klikni tady!

SPARQLE Shine Velours Black

SPARQLE Shine zcela jistě dostojí svému jménu. Malé kamínky nechávají tyhle Chelsea boty zářit z davu. SPARQLE jsou třpytivé Chelsea boty, které na tebe udělají opravdu dojem.

SPARQLE Shine - klikni tady!

QEY WEST Cognac

Chceš ukázat svou divokou stránku? QEY WEST Cognac jsou pro tebe těmi správnými podzimními barefoot botami. S žirafím vzorem a podzimními barvami upoutají rozhodně pozornost.

QEY WEST Cognac - klikni tady!

Motorkářské boty - i barefooty můžou být cool

Ráda to roztočíš a chceš, aby tvé barefooty vyčnívaly z davu? Pak se rozhodně podívej na naše barefoot boty v motorkářském stylu. Jsou ozdobené cvočky a přezkami a všude v nich budeš doslova za hvězdu!

QLANCE Gold & Silver

Ať už si vybereš stříbrné nebo zlaté, s těmihle botami neuděláš chybu. Jsou nadupané sebevědomím - s botami QLANCE to na podzim prostě roztočíš!

QLANCE Gold & Silver - klikni tady!

Šněrovací kotníkové boty - pohodlné barefooty pro podzimní dny

Každý, kdo chtěl v 90. letech vypadat cool, nosil šněrovací boty určité značky. Linda Perry z 4 Non Blondes nikdy nevystoupila bez svých šněrovacích bot. I dnes jsou šněrovací boty součástí ležérního vzhledu. Ty ještě žádné nemáš? Pak je tedy na čase!

QUINTIC Brogue Cognac

Když se podíváme na náš model QUINTIC, pak si vzpomeneme na píseň od Nancy Sinatrové: „These boots are made for walking, and that‘s just what they‘ll do.“ Víc cool, víc sebevědomě nebo víc pohodlně než s těmito šněrovacími botami to prostě nejde!

QUINTIC Brogue Cognac - klinkni tady!

QICE Blue

Proč pořád jen kůže? Merino vlna je pro podzim ideálním materiálem. Je úžasně prodyšná a dokonce dokáže regulovat teplotu! Naše šněrovací boty QICE nejsou k dostání jen v merino vlně, ale také ve veganské verzi. Podívej se hned teď na všechny modely!

QICE - klikni tady!


PARQER Brown

PARQER Brown je naším zcela novým bestsellerem. Nikdy se žádné barefoot boty nevyprodaly po jejich uvedení v obchodě tak rychle, jako právě tyhle. Díky tkaničkám a starožitně vyhlížející kůži, vypadají tyhle boty opravdu ležérně. Už naskladňujeme nové velikosti, takže měj oči otevřené a chyť si svůj pár hned jak bude k dispozici.

PARQER Brown - klikni tady!

Věříme, že se na podzim těšíš stejně jako my. S našimi stylovými barefoot botami se nám po létě stýskat nebude. Užíváme si, že můžeme vyměnit své barefoot sandály za teplejší podzimní modely.

Feel free, feel ZAQQ

Zpět na blog
1 z 3