S našimi barefoot botami QUIQ můžeš být aktivní i v létě

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

V obchodě ZAQQ najdeš ty správné barefoot boty, které jsou zvlášť prodyšné. Na léto nenabízíme jen sandály, ale také turistické boty, které jsou obzvlášť vzdušné. S naším modelem QUIQ je prodloužený výšlap ještě zábavnější, i když je horko. 

Díky pružné síťovině jsou tyhle barefoot boty obzvlášť měkké a dokonale se přizpůsobí tvaru nohy. Pásky vyrobené z kůže na barevných modelech a z veganského materiálu u černé verze, poskytují noze stabilitu. S naší outdoorovou podešví máš v terénu tu nejlepší ochranu a díky jejím protiskluzovým vlastnostem budeš na jakémkoliv povrchu v bezpečí.

Teď už si stačí jen nazout své boty ZAQQ a vyrazit na procházku, protože i ve vrcholném létě je zábavné být v pohybu, když máš ty správné boty.

Venkovní barefoot boty ZAQQ QUIQ


Máš vždycky motivaci jít sportovat nebo jsi jedním z těch, kteří musí překonat toho lenocha v sobě?

Možná je moc velká zima, nebo je moc horko, možná moc fouká nebo je až moc mokro? Jsi unavený nebo toho máš prostě moc? Přišel čas ošálit toho bastarda, který v tobě dřímá. Protože pokud jsi k sobě upřímný, pak poznáš rozdíl mezi výmluvami a skutečnými důvody.

Bosé boty ZAQQ turistické QUIQ


Existují i dobré důvody, proč by ses měl vyvarovat sportovním aktivitám. Třeba, když jsi nemocný, měl bys dopřát tělu odpočinek a zpomalit tempo. Relaxační protahování ti ovšem může pomoci uzdravit se rychleji. Pokud jsi však nemocný, vždycky poslouchej své tělo, abys ho nepřepínal!

Bosá obuv ZAQQ Turistická obuv QUIQ


Často ale nemáš reálný důvod, proč se vyhnout cvičení, jsou to jen líné výmluvy. Takže dřív než ten lenoch v tobě vyhraje, raději se sám sebe zeptej, jestli máš skutečný důvod proč si nezacvičit nebo jsou to jen výmluvy. Pokud jsi k sobě upřimný, pak sám sebe dokážeš motivovat! Protože pak už nebudeš mít problém, že je příliš chladno, moc horko nebo větrno, že jsi moc unavený nebo nemáš čas. 

Kde je vůle, způsob se najde! 

 

A pak nastane čas navléknout si své barefoot boty ZAQQ a vyrazit do přírody! A je jedno, jestli půjdeš jen na krátkou procházku nebo na dlouhou túru. Důležitější je, že jsi na toho lenocha vyzrál.

Začátky jsou prostě těžké! Ale když budeš cvičit pravidelně, přijde den, kdy ti cvičení přestane připadat vyčerpávající. Naopak si vytvoříš příjemný zvyk, který je dobrý pro tvé tělo i duši. Cvičení v každodenním životě už nebude výzvou, ale prostě se stane jeho součástí, už o něm nebudeš muset přemýšlet a hledat k němu motivaci.

Bosá turistická obuv ZAQQ QUIQ



Zní to až příliš dobře, aby to byla pravda? Proč to nevyzkoušíš sám a nezačneš pravidelně cvičit alespoň na jeden měsíc.

Nejlepší je pro cvičení stanovit pevnou hodinu, kterou budeš každý den dodržovat. Je jedno, jestli se bude jednat o 15 minut nebo o 2 hodiny, hlavní je, že budeš tuhle rutinu dodržovat a s cvičením nepřestaneš. Co si takhle připravit své barefoot boty ZAQQ už večer? Stačí jeden pohled, aby sis připomněl to pohodlí svých QUIQ a ihned pocítíš motivaci vklouznout do nich a vyrazit na cestu.

Tak na co čekáš?

 

Feel free, feel ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3