S nepromokavými barefoot botami do blátivého počasí

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Ponuré počasí místo teplých jarních dní – radovali jsme se předčasně? Ale ne, protože i za deštivého počasí nás to táhne do přírody. Díky nepromokavým botám ZAQQ špatné počasí prostě neexistuje.

V našem obchodě máme stále se rozšiřující nabídku nepromokavých modelů a naše zkušenosti ukazují, že právě po takových botách je mezi našimi zákazníky poptávka. Naše boty ZAQQ z této kategorie jsou vyrobeny z různých materiálů. Tradičně vyrábíme barefoot boty z povoskované kůže. Kůže Nappa nebo semiš jsou ošetřeny vrstvou vosku, který zabraňuje vniknutí vody dovnitř boty. Máme také boty z nevoskované kůže a z veganských materiálů, které jsou díky speciální vnitřní membráně ZAQQ zcela nepromokavé.

Aby byly boty proti dešti a vlhku vždy dobře  chráněny, musíš o ně dobře pečovat. Jedině tak zůstanou tvé ZAQQ skutečně nepromokavé, ale také ti dlouho vydrží. Tady jsme pro tebe shromáždili užitečné tipy týkající se péče a čištění. Najdeš tu detailní instrukce ke každému materiálu společně s informacemi o produktu.

Přeháňky nebo déšť ti nemůžou zkazit radost z venkovních aktivit. Obuj si nepromokavé barefoot boty a vyraz na své další dobrodružství!

Tak na co čekáš?

HIQE – nepromokavé outdoorové barefoot boty 

HIQE jsou tvé barefoot boty, které jsou připraveny dobýt s tebou svět. Jako věrný společník tě budou provázet na všech túrách a outdoorových dobrodružstvích. Tento model patří v našem obchodě mezi nejoblíbenější už celé roky. Abychom uspokojili přání zákazníků, nabízíme tyto nepromokavé barefoot boty v různých barvách a materiálech, ale také ve třech různých výškách: nízké, středně vysoké a vysoké.

Všechny varianty našich HIQE jsou vybaveny naší speciální outdoorovou podešví, aby ti noha v terénu neklouzala. Stejně jako jiné podešve ZAQQ, je i tato maximálně pružná a absolutně plochá. Vnitřek všech verzí těchto outdoorových bot je vybaven membránou, která je zcela větruvzdorná a nepromokavá, ale přesto umožní tvým nohám dýchat.

Nepromokavé HIQE vyrobené z kůže

Dvě verze našich oblíbených turistických bot mají celý svršek vyroben ze semiše. Díky kombinaci krásné blankytné modré a světle šedé jsou HIQE Mid Azure Waterproof úžasné barefoot boty se svěžím a super moderním vzhledem. Pokud chceš i jiné barvy, pak se ti budou líbit naše HIQE Mid Turquoise Waterproof. Díky úspěšné kombinaci béžové, fialové a tyrkysové jsou tyto nepromokavé barefoot boty zcela unikátní.

voděodolné outdoorové boty

voděodolné barefoot boty ZAQQ

Prohlédni si HIQE hned teď – klikni tady!

 

Svršek HIQE je vyroben z veganského materiálu a nepromokavé membrány.

Dvě varianty nízkých outdoorových bot, HIQE Low Brown Blue a HIQE Low Vegan Carnel RED, jsou nepromokavé veganské modely pro teplejší dny roku. Pokud potřebuješ lepší ochranu, chceš skákat kalužemi a potřebuješ mít zpevněné kotníky, pak se podívej na naše vysoké veganské modely HIQE Brown Blue Waterproof a také HIQE Vegan Sierra Waterproof. Díky veganské voděodolné vnitřní membráně jsou tyto čtyři výše zmíněné modely absolutně nepromokavé.

veganské voděodolné barefoot boty

HIQE v kombinaci kůže a síťoviny

Celkem máme v nabídce 9 modelů v kombinaci kůže a síťoviny. Od nízkých modelů až po černé a sytě modré barvy, prostě máš jistotu, že najdeš nepromokavé barefoot boty, které tě brzy přenesou přes hory a doly.

nepromokavé-bosé boty-turistika

 

 

Tvůj nový outdoorový společník ZAQQ už na tebe čeká v našem obchodě! Teď si stačí vybrat z 15 různých variant.

Prohlédni si všechny HIQE hned teď – klikni tady!

 

DAQOTA – nepromokavé šněrovací kotníkové boty pro každou příležitost

Nepromokavé šněrovací kotníkové boty pro každodenní nošení, ale také pro tvé další outdoorové dobrodružství: DAQOTA jsou elegantní všestranné boty, které ti v šatníku doteď chyběly!

Tenhle model je navíc vybaven naší speciální vnitřní membránou ZAQQ a je tak zcela nepromokavý. DAQOTA jsou dokonalou kombinací funkčnosti outdoorových bot a designu středně vysokých šněrovacích kotníkových bot pro každou příležitost. Pokud hledáš nepromokavé barefoot boty, které tě pohodlně provedou každodenním životem, ale donesou tě i na vrcholky hor, pak je tenhle model ideální volbou.

Je jedno jestli jsou černé, modré nebo šedé – boty DAQOTA jsou novým trendem v našem obchodě ZAQQ.

voděodolný člun DAQOTA

Podívej se na všech 12 nepromokavých modelů DAQOTA hned teď – klikni tady!

 

 

LINQ – nepromokavé barefoot boty na golf

Potřebuješ něco elegantnějšího? Žádný problém, naše nepromokavé LINQ jsou barefoot boty, které nebudou zářit jen na golfových greenech, ale budou se vyjímat také v kanceláři nebo na delší procházce městem. Jemná kůže Nappa ve sněhově bílé a světle hnědé s perforovaným rámováním působí ještě elegantněji. Jsou úžasně ohebné a pružné. Tyhle barefoot boty budou tvým nepromokavým společníkem, který dodá eleganci jakémukoliv outfitu.

voděodolná golfová bota

Prohlédni si naše nepromokavé golfové boty – klikni tady!

 

 

BRIQ – nepromokavé boty k obleku

Naše BRIQ se drží elegance Tenhle model je skutečná klasika, a proto se dobře hodí k obleku. Ale neuděláš chybu ani když si tyhle boty obuješ ke společenským kalhotám nebo džínám. Abychom zajistili, že budeš mít nohy cestou do práce absolutně v suchu, a to i za deště, nabízíme mezi 17 variantami také nepromokavé BRIQ Brogue Waterproof Black. Jsou zcela nepromokavé, úžasně elegantní a nepřekonatelně pohodlné. Jsou to opravdu stylové barefoot boty.

nepromokavé-bosé-boty-šaty boty

Jdi na naše nepromokavé společenské boty BRIQ – klikni tady!

 

 

EXPEQ – nepromokavé barefoot boty pro outdoor i každodenní nošení

Naše oblíbené univerzální boty EXPEQ patří z pochopitelných důvodů mezi naše bestsellery. Svou jednoduchostí se hodí pro každodenní nošení, ale zároveň ti poskytnou všechny vlastnosti typické pro outdoorové boty, takže budeš mít ty správné boty vždy po ruce. Tyhle barefoot boty nabízíme v různém provedení, včetně kůže Nappa, semiše nebo veganského materiálu.

Všechny boty EXPEQ jsou zcela nepromokavé a neuvěřitelně pohodlné. Díky svému jednoduchému designu působí decentně a lze je kombinovat ke sportovnímu i elegantnímu outfitu – prostě tak, jak potřebuješ.

nepromokavé-bosé-boty-EXPEQ-muži

nepromokavé-bosé-boty-EXPEQ-dámské

nepromokavé-bosé-boty-EXPEQ-2

Podívej se na EXPEQ – klikni tady!

 

 

Barefoot boty QUEST Veganské a nepromokavé

Naše nepromokavé QUEST najdeš v obchodě ZAQQ v 7 různých provedeních, včetně jedněch zcela nepromokavých. Ty poznáš podle slova „Waterproof“, které je součástí názvu. Tyto veganské barefoot boty jsou k dostání v nízké variantě, ale také jako středně vysoké šněrovací kotníkové boty s nejvyšším komfortem nošení za deštivého počasí, ovšem s ohledem na vysokou prodyšnost nabízejí pohodlí i za slunečných dní.

QUEST ti poskytnou inspiraci, vyber si svou oblíbenou verzi hned teď!

nepromokavé-bosé-boty-9

Podívej se na QUEST – klikni tady!

 

 

QUINTIC – nepromokavé klasiky mezi barefoot botami

Klasika mezi šněrovacími kotníkovými botami – naše QUINTIC! V našem obchodě nabízíme tento model celkem ve 21 různých materiálových provedeních a barvách, včetně tří nepromokavých. A stejně jako naše QUEST, které jsme zmiňovali výše, mají i nepromokavé QUINTIC ve svém názvu slovo „Waterproof“.

Takže je můžeš snadno najít. QUINTIC to je klasika, protože tyhle barefoot boty nepotřebují příliš mnoho ozdob a i tak jsou elegantní a dají se, díky svému jednoduchému designu, kombinovat s čímkoliv. Mimochodem, také máme dvoje QUINTIC, které jsou nepromokavé a mají navíc teplou podšívku – takže se skvěle hodí do chladného zimního počasí.

nepromokavé barefoot boty botynepromokavé barefoot boty dámy

Podívej se na QUINTIC – klikni tady!

 

 

Jak vidíš, v nabídce máme širokou škálu nepromokavých bot. Jsme si jistí, že v našem obchodě ZAQQ najdeš své nové favority, kteří tě budou rozmazlovat nejvyšším komfortem nošení a zajistí, že budeš mít nohy v suchu i za deštivého počasí.

Feel free, feel ZAQQ.

Zpět na blog
1 z 3