Nejkrásnější a nejpohodlnější barefoot boty k letním šatům

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Je skvělé, když si za horkého počasí můžeš obléct jen lehké letní šaty. Jako žena máš možnost výběru z široké nabídky šatů, od dlouhých po krátké, jednoduché i hravé. Bez ohledu na to, jak pohodlné a stylové šaty máš na sobě, špatně zvolené boty mohou celkový dojem zcela zničit.

Naštěstí, dnešní ženy sledující módní trendy se pro vytvoření elegantního vzhledu již nemusí tísnit v úzkých lodičkách. S našimi barefoot botami ti už nic chybět nebude. S našimi stylovými letními botami už nebudeš muset volit mezi pohodlím a stylem. Vezmi si své vzdušné šaty a zkombinuj je s našimi slušivými botami ZAQQ!

 

S našimi barefoot botami získáš skvělý letní vzhled

Barefoot boty v bílé, zářivé stříbrné a zlaté, ale také v tělových tónech se skvěle hodí k tvým šatům a díky nim bude mít tvůj outfit ještě více letní nádech. Níže najdeš některé z našich nejoblíbenějších barefoot bot k letním šatům.

Barfuss-Sandalette-GoldNEYc33hklrtsH


 

Stříbrné nebo zlaté barefoot sandály k šatům

Naše sandály ve stříbrné nebo zlaté dodají tvému outfitu na půvabu, aniž by příliš poutaly pozornost. Stříbrné a zlaté tóny jsou ženské a přitom neutrální a hodí se tak ke každým šatům.

CLIQ Gold –  jsou naše nejoblíbenější sandály

Gold-Sandalette-Barfuss


Naše CLIQ jsou díky svému speciálnímu střihu neuvěřitelně ženské. Ve stříbrné nebo zlaté, dodají tvému vzhledu ještě více elegance! Nos je k dlouhým šatům nebo krátkým tunikovým modelům. 

 

QEEP Gold

Barfuss-Sandalen-Kleid


Tyto sandály vypadají díky ozdobnému pásku přes špičku nohy velmi elegantně. Zadní pásek je velmi tenký, a tak elegantní vzhled ještě více umocňuje. QEEP jsou univerzální boty a hodí se stejně dobře ke kraťasům, jako k dlouhým letním šatům.

 

SLIQ Silver


Bequeme-Sandalen-Silber

SLIQ jsou naše sportovní sandály. Elastický pásek umožňuje snadné a rychlé nazouvání. I přes svou sportovní siluetu, působí díky stříbrné barvě velmi žensky. SLIQ můžeš nosit k džínovým šatům, ležérní minisukni i krátkému overalu.

 

Baleríny v jemných barvách k letním šatům

Letní boty v tělových tónech jsou zvlášť jemné a proto působí tak smyslně. Jsou decentní a jsou ideální volbou, pokud chceš své šaty dostat do centra pozornosti.

 

TWIST Candy

bequemer-Ballerina-Nude


Naše baleríny TWIST jsou zvláště oblíbené, protože jsou super měkké a ohebné. Když je sbalíš do ruličky, snadno je dáš do kabelky, a tak budeš mít pár pohodlných ženských letních bot vždy při sobě. TWIST Candy ve světle růžové, se stříbrnými kamínky, se hodí k jakýmkoliv letním šatům a dodají ti dívčí vzhled.

 

PINQ Candy

eleganter-Ballerina-Kleid


Ani baleríny, ani sandály – dokonalá kombinace obou! S PINQ Candy nikdy neuděláš chybu! Jsou noblesní, elegantní a přitom kouzelně zdrženlivé. PINQ se skvěle hodí k pouzdrovým šatům do kanceláře, ale také k jakýmkoliv vzdušným letním šatům.

 

QISS Nude

extravaganter-Barfuss-Ballerina


Extravagantní baleríny na léto – to jsou naše QISS! Jemná barva dává našim QISS skromný vzhled, ale vysoký opatek a kožené pásky vytvářejí zvláštní design. S těmito balerínami letos v létě vyrazit v extravagantních šatech.

 

Bílé barefoot tenisky k letním šatům

Na cestu svítí mnoho hvězd – ne vždy to musí být sandály nebo ženské baleríny! I stylově oblékané ženy rády nosí k letním šatům bílé tenisky. Můžeš si vzít hravé šaty s volány nebo dlouhý vzdušný overal a celý outfit odlehčit teniskami. Touto kombinací sebevědomé ženy ukazují, že elegance a sportovní ležérnost jdou rozhodně dohromady.

 

QORE Low Vegan White

veganer-weisser-Sneaker


Svrchní materiál těchto skvělých letních tenisek je vyroben z elegantního korku. Jsou lehké, pohodlné a dokonale se hodí k jakémukoliv outfitu! QORE jsou tvé veganské tenisky, které se hodí k jakýmkoliv letním šatům.

 

QNIT White

weisser-Sneaker-Sommerkleid


Naše oblíbené pleteninové boty v bílé barvě dodají každému outfitu sportovní nádech. Skvěle se hodí k džínovým i rockability šatům nebo oversized sukním a dodají ti v létě extra ležérní vzhled.

 

Letní šaty se sexy kotníkovými botami

Kotníkové boty k letní šatům? Boho styl byl celé roky módním trendem a kotníkové boty se k němu skvěle hodí. Naše středně vysoké barefoot boty můžeš nosit k dlouhým šatům i krátkým boho šatičkám. 

 

GLADIQ

Ankle-Boot-Sommerkleid


GLADIQ nejsou vlastně kotníkové boty v pravém slova smyslu, jde o jakési kotníkové sandály. Všechny statečné ženské bojovnice nosí sebevědomě boty GLADIQ, a to nejen k boho stylu, ale také k elegantním koktejlkám.

 

EQUITY Cork White

weisser-Kork-Boot


Naše korkové elegantní kotníkové boty jsou ležérní, ale také super elegantní a vzhledem ke své světlé barvě zároveň letní. Hodí se ke všem šatům ve stylu boho a posunou tvůj vzhled k dokonalosti. 

Léto může začít, protože s našimi botami ZAQQ můžeš nosit své letní šaty stylově a pohodlně! Už si nemusíš vybírat mezi sexy letními šaty s nepohodlnými botami a pohodlným outfitem s pohodlnými botami. S našimi barefoot botami na léto budeš vypadat stylově a žensky a přitom se budeš cítit absolutně pohodlně.

Feel free, feel ZAQQ!

Zpět na blog
1 z 3