Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktivně i o Vánocích

Vůně pražených mandlí, perníku nebo cukroví - uždibování prostě k Vánocům patří. Chceš-li se vyhnout kilům navíc, pak je fyzická aktivita v tomto období zvlášť důležitá. 

Zůstaň přes svátky aktivní

S našimi outdoorovými barefoot botami si můžeš užívat procházek i v zimě.

Maxi, popadni svou ZAQQ a užij si dlouhých zimních procházek a túr na maximum.

Feel free, feel ZAQQ.

 

Venkovní barefoot boty EXPEQ

EXPEQ: Plní to, co slibují 

Cedulka tvrdí, že jsou nepromokavé a tyhle boty opravdu nepromokavé jsou. Překvapily mě vlny, ale mé nohy zůstaly v suchu. V lese jsem šlápla do hluboké louže – kalhoty byly mokré, ale nohy byly suché.

Nevadí jim ani sníh, to jsem zažila včera, když náhle nastoupila zim. Ale můžeš v nich chodit i v letním lijáku. Skvělé bareoot boty s nadstandardními protiskluzovými vlastnostmi a nízkou hmotností, takže se hodí na dlouhé túry. Jejich koupě se rozhodně vyplatí! 

Hodnocení zákazníka k botám EXPEQ Black Waterproof

>> EXPEQ <<

 

Aktivní barefoot boty černé pro ženy i muže

QUINTIC: Super

Tyhle boty jsem nosila celou zimu. Hlavně při venčení psa. Zmrzlé nohy jsou už minulostí a ani vlhko se dovnitř nedostane!

Ale to nejlepší je, že mě přestaly bolet nohy! Nohy mají v botách dostatek místa a nikde nic nepíchá ani nedře, ani v ponožkách, ani bez nich. Na podrážce se zatím neobjevily žádné známky onošení, ačkoliv cesty tady jsou velmi kamenité. A ten zip je velmi praktický při nazouvání. Tyhle boty můžu rozhodně doporučit.

Hodnocení zákazníka k botám QUINTIC Black Waterproof

>> QUINTIC <<

 

Bosé boty EXPLORER

EXPLORER: Vynikající

Tyhle boty mám už šest měsíců. Po pár špatných zkušenostech s barefoot botami, jsem byl zpočátku skeptický, ale tyhle boty mě nezklamaly.

Každý den chodím se psem cca 10 kilometrů. Za větru, deště, v mrazu i ve sněhu. Tyhle boty vydržely celou zimu a zvládly každé počasí. A stále vypadají opravdu dobře. Podrážka držela také, je dokonale vodotěsná a neponičila ji ani zima, ani sníh.

Byl jsem opravdu ohromen. Vyplatily se do posledního halíře.

Hodnocení zákazníka k botám EXPLORER Black Waterproof

>> QUINTIC <<

Zpět na blog