Pohodlné business boty pro muže

Bequeme Business Schuhe für Herren

Najít business boty pro muže, které jsou nejen pohodlné, ale také odpovídají požadovanému dress codu a hodí se k tvému outfitu, může být opravdová výzva. Ale tak složité to není!

Termíny jako business, neformální business nebo neformální, popisují zavedené dress cody. Ale co přesně tyhle termíny znamenají a hlavně jaká obuv je pro jednotlivé z nich přípustná?

Abys neudělal chybu, máme pro tebe pár tipů na dokonalý pánský business outfit. Poradíme ti, které boty jsou vhodné jako business obuv a k čemu je nejlépe nosit.

Naše boty ZAQQ jsou nejen pohodlné, ale také velmi elegantní! S našimi botami můžeš vést obchodní jednání na elegantní podešvi a budeš vždycky vypadat stylově, prostě jako businessman.

Klasické business boty pro muže

Zvláště oblíbené jsou brogues boty, tj. business boty s ozdobným děrováním. Černé business boty jsou u mužů velmi oblíbené, protože se hodí k obleku v jakékoliv barvě. Dekorativní děrování je ovšem více vidět na hnědé kůži, proto vypadají v této barvě ještě elegantněji.  Takže business boty nemusí být vždycky černé Každopádně je nutné, aby tvé boty barevně ladily se zbytkem outfitu a byly decentní. Zářivé barvy jsou u formálního business vzhledu zcela nemístné!

BRIQ Brogues jsou klasické business boty pro muže

S našimi BRIQ Brogue Black prostě nemůžeš udělat chybu. Jsou velmi elegantní a hodí se k jakémukoliv obleku. 

Pokud chceš jinou barevnou variantu, pak doporučujeme BRIQ Brogue Dark Brown. Jejich tmavě hnědá barva z nich dělá decentní a stylové boty. V kombinaci s černým oblekem dodají celkovému outfitu decentní akcent.

Businessschuh-BRIQ-Brogue-Black


Neformální business dress code – ty správné pánské boty pro složitý kompromis

Neformální business dress code je zdaleka tím nejkomplikovanějším dress codem, protože ho lze těžko definovat. Je to jakýsi šťastný střed: moderní a elegantní, přesto ležérní a slušivý. Je tu určitý prostor pro vlastní invenci. Níže máme několik příkladů, jak může být neformální business code interpretován. 

Tmavé sako s béžovými chino kalhotami v kombinaci se světlým polo tričkem – to je typický příklad ležérního, avšak elegantního pojetí. Celý outfit ovšem můžeš rychle zničit, pokud si vybereš nevhodné neformální business boty.

Jaké jsou ale ideální neformální business boty pro muže?

Existují vlastně dva způsoby, jak na tuto otázku odpovědět. Buď můžeš použít business boty ležérnějším způsobem nebo ležérní boty elegantněji.

Pánské business boty v redukované podobě

Pro první variantu zvaž naše klasické brogue boty z lesklé hladké kůže – typické business boty. Díky několika málo úpravám uděláš z elegantních brogue neformální business boty. Zvol semiš, jinou, ne příliš klasickou barvu nebo pánské boty bez ozdobného děrování.

Díky semišovému provedení jsou naše BRIQ Brogue Velours Brown ležérním bratrancem BRIQ Brogue Black v lesklé kůži a jsou proto skvělým příkladem neformálních pánských business bot.

S našimi BRIQ Brogue Antique Brown můžeš svému outfitu dodat jinou barvu. V této verzi vypadají boty velmi stylově, s lehce umírněnou elegancí.

Businessschuhe-BRIQ-Antique-braun

BRIQ

Dokonce i boty bez ozdobného děrování mohou být skvělými neformálními business botami. Naše BRIQ Prime Black postrádají ozdobnou perforaci, díky čemuž je jejich design mnohem jednodušší než u jejich klasické verze.

Businessschuh-BRIQ-Black

Naše PEAQ jsou díky hladké černé kůži a ozdobnému děrování opravdu elegantní, ovšem vzhledem k jejich příliš ležérnímu střihu se nejedná o klasické business boty. Proto se skvěle hodí pro neformální business dress code pro moderní muže.

PEAQ

Tenisky pro muže, které působí neformálně businessově.

Před nedávnem si své místo ve světě businessu vydobyly také sportovní boty . Vždy záleží na tom, s čím je zkombinuješ a mohou pak vypadat opravdu elegantně. 

Hezký oblek ve světlých tónech vypadá s tmavými teniskami opravdu skvěle. Své business boty si však musíš vybírat zvlášť citlivě, a to s ohledem na business prostředí, ve kterém pracuješ!

Tenisky z vysoce kvalitní kůže jsou super – jsou luxusní verzí ležérních bot. Obecně lze říct, že je třeba věnovat více pozornosti jednoduchosti a eleganci svých bot. Mohou být ležérní, ale neměly by příliš poutat pozornost. Nenápadné barvy jsou ideální volbou – to platí i pro tkaničky, které by nikdy neměly být v příliš velkém kontrastu s barvou bot! 

Naše pohodlné PIQUANT ve verzi Nappa Black se do kanceláře skvěle hodí. Jedná se totiž o velice minimalistické tenisky, které můžeš kombinovat s jakýmkoliv outfitem – jsou to naše univerzální boty mezi ležérními modely pro neformální business vzhled! 

PIQUANT Nappa Black K vytvoření neformálního business outfitu můžeš také kombinovat naše QORE Low Rafter se světlými chino kalhotami.

PIQANT-Nappa-Black

PIQUANT Nappa Black

Naše QRAND Cork Derby jsou vyrobeny z jemného korku a vynikají světlou elegancí. V kombinaci se světlými společenskými kalhotami zaručeně upoutáš v létě pozornost – tvůj outfit bude sportovní, svěží, sebevědomý, ale především elegantní!

QRAND Cork Derby

Dokonalé business boty pro muže pro neformální vzhled

Neformální dress code poskytuje moderním mužům dostatek svobody. Tady nemůžeš zvolit špatně. Modré džíny s moderním sakem a barevnými teniskami? Jistě, i takhle můžeš zkombinovat svůj neformální outfit. Ale je třeba dbát na to, aby se vždy hodil do kanceláře.

Pokud jsi ve firmě nový a měl by ses oblékat neformálně, pak je dobré zvolit pro první den decentní neformální business vzhled. Nebudeš tak až moc elegantní, ale také ne příliš ležérní. Prvních pár dní sleduj, co nosí tvoji kolegové a podle toho své oblečení přizpůsob. Díky tomu se vyhneš nechtěným přešlapům. Nebo ti bylo příjemné, kdybys byl jediný, kdo nosí džíny? 

Které pánské boty se hodí k ležérnímu vzhledu do kanceláře.

V podstatě máš při výběru bot poměrně velkou svobodu. K džínám si klidně můžeš vzít klasické business boty, ale také třeba tenisky.

Ale neměly by být příliš ležérní, ale vždy elegantní. Nepsaným pravidlem je, že bez ohledu na to, jak ležérní boty zvolíš, musí být vždycky čisté a dobře udržované!

Naše PIQUANT Sierra v krásných zemitých barvách s bílou podrážkou dodají tvému vzhledu výrazný akcent. Skvěle se hodí k džínám a elegantnímu polo tričku.

Business-Casual-PIQUANT-Sierra24BmgynuMb9rD

PIQUANT

I naše SLOQ Blue se hodí do kanceláře. Jsou elegantní, ležérní a pohodlné, a přesto velmi módní.

Pokud se budeš řídit výše uvedenými radami, můžeš v podstatě nosit jakékoliv tenisky. Podívej se na všechny naše pánské modely a přizpůsob neformální styl svým představám:

Všechny tenisky pro muže

Vybrat ty správné business boty pro moderní muže je tak snadné

Jak vidíš, není příliš složité vybrat ty správné business boty pro muže. Jako moderní, sebevědomý muž, můžeš být s našimi barefoot botami ZAQQ pro každou příležitost elegantně a dokonale oblečen. Pohodlnější business boty pro muže prostě nenajdeš!

Proč se nepodívat po ideálním modelu hned teď?

Prohlédni si všechny business boty pro muže

Zpět na blog
1 z 3