Bílé tenisky - módní barefoot boty ZAQQ

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Bez ohledu na roční období se bílé tenisky staly nepostradatelnou součástí světa módy. A rozhodně nejde jen o sportovní modely. Pokud se poohlédneš po přehlídkových molech, do dílen módních návrhářů nebo si pročteš módní bloggy, objevíš širokou škálu různých stylů.

A nejlepší na nich je, že dávají valé botám s podpatkem! A řekněme si na rovinu, pokud by sis mohla vybrat mezi super pohodlnými a zcela moderními barefoot botami ZAQQ a nepohodlnými botami s jehlovým podpatkem, pak rozhodnutí nejspíš nebude složité, že?

Pro muže i ženy, kterým není móda lhostejná, jsou bílé tenisky absolutní nezbytností. A není divu, protože jsou tak univerzální, že se prostě hodí ke všemu. Bílé tenisky vypadají dobře k džínám a tričku. Vypadají však dobře i když si je vezmeš ke kostýmu nebo obleku. Díky jejich bílé barvě dodávají tvému vzhledu lehkost a eleganci, bez ohledu na to, jaký outfit máš na sobě.

Od klasických bílých tenisek až po extravagantní modely, v našem obchodě ZAQQ si jistě najdeš své favority, kteří tě provedou každým dnem v dokonalém pohodlí. Všechny naše barefoot boty ZAQQ mají jednu věc společnou – jsou super pohodlné a nejen, že ti okoření jaro i léto, ale poskytnou ti komfort a styl po celý rok.

Na scénu přicházejí bílé tenisky – barefoot boty od sportovních po elegantní. Vyber si ty, které dokonale odpovídají tvým preferencím a osobnímu stylu.

 


Všechny bílé tenisky – bělejší už to nebude!

Pro tebe to nikdy nemůže být dost bílé? Nechceš moc riskovat a raději volíš minimalistický design? Tak se určitě podívej na naše bílé tenisky. Naše PIQUANT Nappa Bianco mají klasický design a jsou vyrobeny z lesklé kůže Nappa.

Pokud chceš něco vzdušnějšího, v naší nabídce určitě najdeš vhodné barefoot boty. Náš model SLOQ v bílém provedení díky děrované struktuře ti nabízí výjimečně vysokou prodyšnost a proto jsou ideálními botami na léto. 

 

Bílé tenisky


Bílé barefoot tenisky, které musí mít každá dáma.

Tvé tenisky by neměly být jen bílé, ale také by z nich měla vyzařovat ženskost? My takové máme! Naše QELLY vyčnívají díky jemné krajce z davu a naše QOOQY nejsou jen absolutně rozkošné, ale díky zlatavému nádechu nabízejí také hravou krásu.

Oba modely barefoot bot se skvěle hodí k šatům, ke kratší kalhotové sukni, ale také k džínám, a přidají tvému vzhledu něco navíc.

 

Bílé tenisky barefoot boty dámy


Veganské bílé barefoot tenisky

Udržitelnost a ekologie jsou pro tebe obzvlášť důležité. Proto preferuješ veganské materiály? Tomu rozumíme! S těmito bílými teniskami nebudeš vypadat jen dobře, ale dokážeš ostatním, že boty nemusí být vždy z kůže.

Podívej se na naše QORE Low Vegan White v klasickém designu nebo naše SQIP White, pokud hledáš něco sportovnějšího. Oba barefoot modely jsou všestranné a lze je snadno kombinovat s různými outfity, ale přinesou ti také nedostižný komfort nošení.

Určitě se ti budou líbit také QNIT White v bílé pletené tkanině, protože s nimi zazáříš při sportu, ale budeš v nich vypadat skvěle i v jakémkoliv jiném ležérním outfitu.

 

vegan-bílé-tenisky


Bílé tenisky s barevnými tkaničkami

Líbí se ti bílá, ale chybí ti barevný akcent? Pak si vezmi barevné tkaničky. Na bílých teniskách vynikne každá barva – vyzkoušej zelené, modré nebo červené tkaničky. 

Když barvu tkaniček sladíš se svým outfitem, bude tvůj outfit dokonalý . Stačí malý detail, jako třeba pásek nebo náhrdelník ve stejné barvě. Případně můžeš barvu vypíchnout ještě víc, když si vezmeš stejnobarevné tričko nebo bundu.

 

bílé barefoot boty


Kombinace s bílými teniskami

Bílé tenisky jsou v kurzu víc než kdy dřív! Před pár lety módní časopis Vogue predikoval konec tohoto pohodlného trendu a věřil v návrat bot na podpatku. Jak moc se mýlil! Nejen na obálkách těch nejslavnějších módních časopisů, ale také na přehlídkových molech a u módních bloggerů jsou bílé tenisky oblíbenější než kdy dřív.

Bílé tenisky jsou tak všestranné a proměnlivé, že je nelze omezit jen na jeden styl. K džínám, společenským kalhotám, sukni i šatům, ležérně nebo elegantně, volba je na tobě! Pravdou je, že každému outfitu dodají sportovní a elegantní vzhled. 

Elegantně k obleku

Chceš-li vypadat zvlášť elegantně, vezmi si společenské kalhoty v kombinaci s na míru šitým sakem a celobílými teniskami jakými jsou naše PIQUANT Nappa Bianco. Jednoduché, svěží, sebevědomé! 

K šatům

Pokud chceš dosáhnout městského vzhledu, vezmi si ke svým oblíbeným šatům bílé tenisky. Naše barefoot modely QELLY a QOOQY jsou svým ženským designem pro nošení k letním šatům jako stvořené. 

Bílé tenisky s dlouhými volnými šaty podpoří streetový look.  

K džínám

Džíny s bílými barefoot teniskami vypadají elegantně. Pro ležérní vzhled si k bilým teniskám vezmi ošoupané džíny a bílou košili.  

 

outfit bílých tenisekbílé-tenisky-bosé-boty-outfity


Čištění bílých tenisek

Aby bílé tenisky vypadaly stále elegantně, musíš je dobře čistit a starat se o ně. Před prvním nošením je třeba barefoot boty ošetřit impregnačním sprejem, který odpuzuje nečistoty. Díky tomu můžeš boty při lehkém znečištění snadno očistit suchým hadříkem. 

Je důležité mít na paměti, že barefoot boty ZAQQ se nikdy nesmí prát v pračce, protože by se tak mohl deformovat materiá, ze kterého jsou vyrobeny. Ruční čištění je šetrnější. 

V našich pokynech k péči jsme vypsali způsoby čistění, které jsou pro každý typ materiálu vhodné. 

 

>> Klikni tady pro pokyny k péči o tvé barefoot boty ZAQQ! <<

 

 Už máš vybrané bílé tenisky na nadcházející sezónu? Pokud ne, víš, kdy je najdeš!

>> Všechny barefoot tenisky ZAQQ pro ženy – klikni tady! <<

>> Všechny barefoot tenisky ZAQQ pro muže – klikni tady! <<

 

čisté-bílé-tenisky
Zpět na blog
1 z 3